Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Darilo poročne priče

Darilo poročne priče

Pozdravljeni,

Junija bom poročna priča dobri prijateljici, ki ve, da se ne kopljem v denarju. Vem, da priča kupi prstana, ne vem pa, če paše še kaj zraven.

Pomagajte mi.

Nataša

od kdaj pa priča kupi prstana? to naj si kr sama kupita! priča prispeva darilo po svojih zmožnostih..kaj pa je pa najbolj da ju kar vprašaš!

lp, lara

Povej za koliko denarja. pa si pripravljena kupiti darilo. To, da poročna prstana kupi priča pa prvič slišim. Midva sva si ga sama.

lala

Ojla Nataša!

Pred parimi leti sem bila tudi sama priča.
Kupiš jim pač darilo (po njihovi želji), drugače pa sva z drugo pričo dali tudi prispevek v cerkvi (kao prostovoljno). Vsaka 10.000 sit.
Tako smo bili zmenjeni že pred poroko.

Pazi, da ti ne ugrabijo neveste ! ! !

Prstanov ne kupi priča. Kupi nekaj, kar zmoreš. daj se dogovori, kaj potrebujejo ali kaj praktičnega, če že kaj imajo pa kaj “fancy”…

Tudi midva bova sama kupila prstana. Jaz njemu in on meni. Baje je tko prav. Da priča kupi prstana, pa nisem še slišala.

Pozdravček od Urše

Ojla

Jaz sem bila priča svoji sestri.
Kupila ji nisem nič, ker sem bila še študentka in brez denarja – konkretnega.
Z drugo pričo sva plačala šampanjec, ki ga točijo po obredu..
nevem bilo je okoli 80 svatov, kar je nanesla 50.000
torej 25.000 to pa že gre??

Lahko ji pa kaj lepega napišeš in prebereš javno na ohceti, ali pa kaj sama narediš, če si vešča v ročnih spretnostih.

Ti sama jo najbolje poznaš, če pa vprašaš, če si kaj želi pa tudi ni nič narobe.

Lahko jima podariš kak darilni bon za kakšno savno ali masažo, ali kak vikend paket v kakšnih toplicah???

Živjo Majč Čebela kle,

Ma nč ne kupuj nej si kar ona dva nema ništa kdo z mano? 😎

New Report

Close