Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo punci

Darilo punci

Torej ideje kaj kupiti punci (32let) za Božička? Punce kaj bi vam bilo všeč?

Jaz bi si želela kakšen lep kopalni plašč

Ma pelji jo na razvajanje đabe materialne stvari dej.

Odgovor na objavo uporabnika
XstyleNa, 09.12.2023 ob 06:35

Jaz bi si želela kakšen lep kopalni plašč

Povej možu, fantu, da si želiš za božička kopalni plašč…

Svileno prevleko za vzglavnik

Jaz sem malo starejša… pa bi rekla tako… Zelo všeč so mi male pozornosti. Ne vidim rada da mi prinaša velika in vredna materialna darila. Raje imam skupaj preživet čas.

Morda ji kupiš dve božični skodelici in čokolado in penice (da bo za vaju pripravila vročo čokolado), morda kak lep rdeč šal, grelnik za roke, za takrat ko tebe ne bo ob njej, kakšno posebno božično svečko, morda zanimiv okrasek za jelko, morda dodatek za jaslice (če jih dela)…  Torej nekaj malega in naj bo lepo zavito… Glavno darilo pa naj bo povabilo na lučke, na predstavo… k polnočnici ….

Baninjo, 08.12.2023 ob 22:17

Torej ideje kaj kupiti punci (32let) za Božička? Punce kaj bi vam bilo všeč?

Jaz bi tako kot moj idol nogometas zlatan ji podaril zlat okvir z mojo sliko.

ko ti je ena napisala kopalni plasc… mona ideja je bla-glih gledam ti svilanitovi hoodiji z nogavicami… to bi jaz imela, se znizani so…  to je top za zimske vecere izpod tusa

EnaAj, 09.12.2023 ob 13:24

Jaz sem malo starejša… pa bi rekla tako… Zelo všeč so mi male pozornosti. Ne vidim rada da mi prinaša velika in vredna materialna darila. Raje imam skupaj preživet čas.

Morda ji kupiš dve božični skodelici in čokolado in penice (da bo za vaju pripravila vročo čokolado), morda kak lep rdeč šal, grelnik za roke, za takrat ko tebe ne bo ob njej, kakšno posebno božično svečko, morda zanimiv okrasek za jelko, morda dodatek za jaslice (če jih dela)…  Torej nekaj malega in naj bo lepo zavito… Glavno darilo pa naj bo povabilo na lučke, na predstavo… k polnočnici ….

k polnočnici! 😂

To so vse dobre ideje. Kopalni plašč, razvajanje, kopalne kroglice, parfum.

Punci? 32?

To je odrasla zenska in to v letih, ko ze tocno ve, cesa noce, marsikatera pa tudi ze ve, kaj hoce.

Vprasanje je, sta par ali nista, koliko casa sta par, zivita skupaj ali ne, imata morda ze otroke, itd.?

punci?, 10.12.2023 ob 08:52

Punci? 32?

To je odrasla zenska in to v letih, ko ze tocno ve, cesa noce, marsikatera pa tudi ze ve, kaj hoce.

Vprasanje je, sta par ali nista, koliko casa sta par, zivita skupaj ali ne, imata morda ze otroke, itd.?

Mogoče je malo čudno punca pr 32, samo sma se bolj sveža, jebiga bolje pozno ta pravo, kot pa nikoli, prej sma imela oba same neke  slabe veze.. Seveda sma par ,no mogoče sem se malo čudno izrazil s punca, lahko bi rekel moja al pa tudi partnerka, nisma pa se poročena ( imam pa že prstan, me je peljala enkrat prstane gledat in pokazala takega bi imela za zaroko in sem potem drug dan, ga šel kupiti) in trenutno se ne živiva skupaj, se pa spravljama skupaj , samo treba prvo urediti hišo. Pač poznama se cca dobro leto in pol , par sma pa uradno slabo leto.

..ne ves pa, kaj ji kupiti za darilo? Po letu in pol poznanstva ne ves, cesa bi bila vesela?

Torej se mislis porociti z nekom, ki ga ne poznas?

Imas prstan zanjo.., 10.12.2023 ob 11:43

..ne ves pa, kaj ji kupiti za darilo? Po letu in pol poznanstva ne ves, cesa bi bila vesela?

Torej se mislis porociti z nekom, ki ga ne poznas?

No sej vidim, da brezveze karkoli vprašati, si takoj označen, da nimaš pojma. V tem času sm ji že mnogo stvari podaril, tudi že večino iz zgoraj napisanih predlogov. Nevem od verižice in zapestnice s njenim najljubšim simbolom, do spominke slike iz potovanja, najljubših rož , ki jih dobiva nonstop, sexy perila,izletov kamor si je vedno želela iti..m pač marsikaj, včasih pa paše slišati še kakšno drugo perspektivo, kakšno mnenje predlog od tretje osebe, morda pa pade kakšna dobra ideja, sploh glede na to , da ženske najbrž precej podobno razmišljate oz imate lahko podobne želje. Imam že nekaj nagledano, oz že imam v košarici, samo sem želel pred nakupom slišati še kak predlog, morda pa kakšna dobra ideja na katero sam nisem pomislil. Ne pomeni pa to , da je ne poznam, lahko si brez skrbi poznam jo bolje kot kdorkoli drug, se sama mi reče kako ne more verjeti koliko vem o njej iz kako sma se zbližala v samo letu dni.

Bastinjo, 10.12.2023 ob 11:17

Mogoče je malo čudno punca pr 32, samo sma se bolj sveža, jebiga bolje pozno ta pravo, kot pa nikoli, prej sma imela oba same neke  slabe veze.. Seveda sma par ,no mogoče sem se malo čudno izrazil s punca, lahko bi rekel moja al pa tudi partnerka, nisma pa se poročena ( imam pa že prstan, me je peljala enkrat prstane gledat in pokazala takega bi imela za zaroko in sem potem drug dan, ga šel kupiti) in trenutno se ne živiva skupaj, se pa spravljama skupaj , samo treba prvo urediti hišo. Pač poznama se cca dobro leto in pol , par sma pa uradno slabo leto.

Potem pa mogoce kaksna romantika.

Bon za romanticni vikend, letalska karta, nekaj, kar das lahko iz rok in jo potem peljes nekam in jo zaprosis. Zraven das lahko njen parfum ali kaj takega, kar ji je ljubo.

32 let ni punca.  ena ideja  je bila dobra. kopalni plašč.  jaz ti bom sedaj naštel  od najboljše do slabe. ker najslabše je ,nič.  stanovaje na morju, hiša, novi lepi avtek suv – tiguan 2.0 tdi dsg.  hecam se.  ok.  cenejše.  kopalni  plašč in 1 teden počitnic v toplicah.  če ne, pa   močan vibrator, masažno ročko, debeli črn mehak kakovosten dildo,  novi gsm.

vedno pali nakit. zlato je vedno pri ženski na vrhu seznama.   lahko ji pripelejš kolega, ki ji je všeč dalj časa.  če imaš brata , bratranca. jo ruknita oba.  presneti jo z zaročnim prstanom.  bolj ko bo drago, bolj se bo zvčer drla, jebaj me prsec.  razumeš??

Bastinjo, 10.12.2023 ob 12:24

No sej vidim, da brezveze karkoli vprašati, si takoj označen, da nimaš pojma. V tem času sm ji že mnogo stvari podaril, tudi že večino iz zgoraj napisanih predlogov. Nevem od verižice in zapestnice s njenim najljubšim simbolom, do spominke slike iz potovanja, najljubših rož , ki jih dobiva nonstop, sexy perila,izletov kamor si je vedno želela iti..m pač marsikaj, včasih pa paše slišati še kakšno drugo perspektivo, kakšno mnenje predlog od tretje osebe, morda pa pade kakšna dobra ideja, sploh glede na to , da ženske najbrž precej podobno razmišljate oz imate lahko podobne želje. Imam že nekaj nagledano, oz že imam v košarici, samo sem želel pred nakupom slišati še kak predlog, morda pa kakšna dobra ideja na katero sam nisem pomislil. Ne pomeni pa to , da je ne poznam, lahko si brez skrbi poznam jo bolje kot kdorkoli drug, se sama mi reče kako ne more verjeti koliko vem o njej iz kako sma se zbližala v samo letu dni.

Pardon, ocitno sem glede na tvoj prvi zapis sklepal drugace, kot je v resnici.

Potem pa, ce pravis da imas ze ogledano nekaj za nakup – mogoce se ne oziras kaj bi drugi, z drugacnimi izkusnjami, drugacnim budzetom, stopnjo resnosti in vsega kar si zamislis, kupili, ampak puslusas sebe in zaupas vase in svojo presojo.

Naj ji tvoje darilo pricara nasmeh na obrazu ter toplino pri srcu.

Lp

Glede na to, da ničesar ne vemo o tvoji je nemogoče odgovoriti. Obstajamo tudi take, ki smo zadovoljne z rahlo pozornostjo, nekaterim pa nikoli ni dovolj, pa seveda vse vmes. Kje je tvoja pa ti veš…

Jaz ti za darilo predlagam da se malo pogovarjaš z njo. Opazuješ, poslušaš kaj ti govori. Kaj je NJEJ všeč. In ne sprašuješ tujcev kaj NJEJ dati za darilo. Podari ji partnerja ki jo pozna, ki ga zanima kaj ji je všeč in jo zanima in razveseli. To ji podari. Pravega partnerja.

New Report

Close