darilo učitelju
Dober dan.
Jaz pa pišem v imenu našega razreda. Smo 8. razred in bi radi razredniku poklonili na koncu šolskega leta eno darilo v zahvalo za njegov trud, ki ga ima z nami. Nimamo nobene dobre ideje. Mi lahko kdo da kakšen namig za darilce, ki ne sme biti veliko, ampk nekaj takega, kar bi bilo za spomin in uporabno hkrati.
Hvala!
Dober dan ponovno!
Tole s popisano majčko se meni zdi zelo dobra ideja. Sami se nismo spomnili na to. Bom predstavil sošolcem in mislim, da se bodo strinjali s tem.
Pa še to – sem 8-šolec in vem tudi, kaj je napihljiva Ančka. Vem da g. ali ga. “dr.hiša” ne misli resno tega, kar je napisal. Se mi pa zdi zelo zelo neumno, da mi napiše takšen odgovor, če nima kaj bolj pametnega za povedati.
Na njenem ali njegovem mestu se jaz ne bi oglašal. Žalostno, da so eni odrasli taki.
Hvala pa vsem ostalim za odgovor.
Tudi tistemu ,ki pravi, naj pogledam nazaj. Žal prej nisem nikoli bil na tem forumu in se nisem spomnil, da bi pogledal teme od prej. Zato se opravičujem, če sem tako nadležen s svojim vprašanjem.
Lahko podarite tudi kakšno knjigo: npr. pesmi (Tone Pavček, Fran Milčinski- Ježek, Mila Kačič… so brezčasne izbire, všeč praktično komurkoli) ali kakšen dober mladinski roman ali kot štos kakšno slikanico (po možnosti povezano z njegovim predmetom), pa se vsi podpišete vanjo ali namesto posvetila nalepite fotografijo vseh učencev.
Meni se še vedno zdi lepo, da učitelju kakšno malenkost podarite.
Srečno!