darilo varuškam v vrtcu – da ali ne?
Punce in fantje,
se v današnjih časih še podarja darilca za novo leto varuškam in vzgojiteljicam v vrtcih? Konec koncev preživijo veliko časa z našimi malčki in se najbrž spodobi, da se jih spomnimo?
Pomagajte s predlogi kaj in v kakšni vrednosti podariti? Kaj ste storili v vašem vrtcu? Pri nas še starši letos še ne poznamo toliko, da bi lahko nekaj kupili skupaj.
Hvala za ideje,
Anka
Ker smo ta teden na dopustu, smo darilo vzgojiteljici in varuški dali v petek. Darilo smo dali v eno vrečko, vendar vsaka stvar po dve, tako da sta si lahko razdelili. Ker tudi sama razmišljam v smeri – le kam bosta z vsemi vazicami in okraski, je bilo darilo tako, da ga bosta lahko pojedli oziroma popili. Čestitka pa je bila narejena s sinovo pomočjo in sicer ena naslovljena na obe.
tud jaz mislim tako kot Asru .. ‘darila za spomin’ mi za vzgojiteljice niso všeč .. ker pri 20 in več otrocih res nimajo smisla … mi smo letos dali v košarice iz vrvi (ki se lahko kasneje uporabi za karkoli v učilnici ali pa se vrže stran) nekaj bombonov in voščilnico … tako so si razdelili vsi … otroci in učiteljice (šola)
B.
Pri nas smo se pa starši združili in skupaj podarili vsaki eno darilo.
Podarili smo jima koledar s fotografijami otrok in pesmicami.
Mamica od enega otroka je v vrtcu poslikala otroke in izbrala primerne pesmice (po mesecih), nekaj slik so mi poslali starši sami in vse skupaj sem uredila v koledar, stiskala, dala vezat. Zraven smo podarili še nekaj sladkega in skupaj s pismom Dedka Mraza (zahvala in pohvala za trud:) dali nekega jutra, še pred prihodom vzgojiteljice, pod njihovo jelko.
Darila sta bili izredno veseli. Seveda pa presenečenje ne bi uspelo, če ne bi bili vsi starši takoj pripravljeni sodelovati.