darilo za 15-letnico
Lepo prosim za pomoč, doma imam dva sinova, tako da se na deklice res ne spoznam.
Z novim partnerjem sva skupaj slabo leto in bliža se rojstni dan njegove hčerke. Seveda bi ji rada nekaj kupila, pa tudi približno ne vem, česa bi bila 15-letnica vesela. Poznam seveda jo, a spet ne tako zelo dobro… Za oblečt se ji ne upam nič kupit, zaradi velikosti, saj je deklica malo bolj “zbita” in bi zlahka zgrešila pri kaki majčki. Kaka kozmetika me tudi ne mika, zato lepo prosim za idejo. Morda kakšna knjiga? Kaj berejo take punce? Ampak tukaj lahko spet mimo udarim… Punca ima rada naravo, živali…
Vesela bom vsake ideje, v skrajni sili pa seveda vprašam partnerja, a raje bi ji kaj kupila sama od sebe.
Znesek: do 20 evrov, več si ne morem privoščit…
Hvala!
Tudi če sicer ne nosi nakita, se mi zdi kak kos “umetniškega” nakita dobra izbira, recimo meni so zelo všeč Natašini izdelki, recimo tale ogrica
ma ja, eni maste pa res ‘ideje’, da kupi punci nož za rojstni dan????? praviš da jo poznaš, zakaj pa jo ne vprašaš kaj bi mela? se ti ne zdi, da res lahko totalno udariš mimo in si namesto,da odnos poglobiš še bolj oddaljiš od nje?
Tudi ne razumem, da se že zdavnaj nisi posvetovala s partnerjem, da bi ti povedal, česa bi bila njegova deklica vesela? pa kaj se pogovarjate sicer? se nič ne pogovarjate o tem, kaj bi jo veselilo? Meni bi bilo veliiiik bolj pametno da skupaj s partnerjem kupita nekaj večjega, morda skupaj še z babi in dedijem, kot da frčkate neki brezveznega vsak zase….
Mogoče punca rabi prenosnik, mobi, drsalke, rolerje, denar za izlet, mogoče bi z denarjem financirala svojo zabavo s sošolkami, ali kaj drugega….
hmm.. če ima rada naravo,živali..
ne pride te več kot 15eur..pelji jo jahat konje..
jaz sem jahala konje do srednje šole..
poznam nekoga,na blokah,pa ti zrihtam da da popust..
krasna pokrajina..deklica si bo zapomnila,bla bo s konjem..
poznam našga iz blok..full vredu ranč,ugodno,zaupanja vreden,strenirani konji,mirni..
pa bo za vse en lep izlet..pa slikaš jo..pa ima spomin..
morda se navduši morda ji bo nekaj posebnega..
pač moja ideja
Če ima rada živali potem ja jahanje konjev, ali karto za ZOO.
Knjig ne kupuje ker če ne veš kaj bere potem to ni šans, do 20e je malo stvari ki bi ji lahko kupila, morda pa vseeno kakšno lepo denarnico ali kozmetično torbico npr.
http://popikoki.si/popikoki/ ima lepe denarnice, morda pa kar bon City park, samo bon za 20e se boš prej osmešila kot kaj drugega. Če je to hčerka od partnerja moraš biti zelo pazljiva da ne bo užaljena, kaj pa če bi jo peljala po trgovinah in naj si sama kaj izbere, samo to bo spet več denarja kot si ti pripravljena dati….če nakita že sedaj ne nosi ji ne kupuj, kaj pa kakšen parfumček?
čudne ideje. To je najstnica. Najstnice zdaj ne zanimajo živalski vrti. Potem za obleči normalno, da se ne kupuje, oblek drugemu, če ni dojenček se ne kupuje in pika, ker so to stvari, ki so stvar okusa in ne moreš vedet kaj bo drugemu všeč. Potem nakit. Take punce imajo bolj rade kič, vi pa tu svoje želje pišete. Vi se želite zlat nakit. Nobena 15 letnica ne sanja o zlatem nakitu. Tudi pri parfumu lahko mimo usekaš. Saj ne moreš vedeti kakšen parfum bo drugemu dišal. Meni se zdi dajanje parfumov za darila bedasto darilo, ker tako kot oblačilo je tudi parfum stvar okusa.
Najbolje, če boš darilo kupila sama, je darilna kartica Muller ali H&M. Ni neka blazno osebna stvar, si bo pa punca lahko kupila kakšno kozmetiko ali kaj za obleči, dokaj uporabno in to potrebujejo najstniki.
Če boste pa skupaj dali darilo, pa se pogovori s partnerjem. Kupite nekaj uporabnega. Česar bo 15 letna najstnica vesela. Vesela bo, če bo lahko prišla v šolo v novi majici, če si bo lahko kupila novo maskaro za trepalnice, ali senčke za oči, četudi se (še) ne liči, nekako se punce v teh letih s temi rečmi spoznavajo.
Kupujte za NJO ne za sebe. Ne morem verjeti, da ste ene zlat nakit predlagale za najstnico.
js ti predlagam da ji daš nekaj denarja in da bo malo šparala za njeno življenje oz. študj.
ali pa ji kupi kakšen prenosnik ali šminke, maskaro, kakšne zdravilne kreme npr. za podučnjake ali kakšno trbico,ali toaletno torbico za lake ali za ličila ali pa če kam greste pa si pospravi notri zobno ščetko.