Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za 40 letnico

darilo za 40 letnico

Imam znanko, ki bo stara 40 let. Imate na zalogi kakšno dobro foro oz. kakšno darilo se lahko kupi osebi, ki ima vsega na pretek.

Ne zezam se, ampak res : dober kvaliteten vibrator. Cene so okoli 60,70€.

Darilo ne sme biti kar tako, rojeni v letu 1974 imajo prefinjen okus.

Darilo ne sme biti kar tako, rojeni v letu 1974 imajo prefinjen okus.[/quote]

Je res kar si napisala. Sam dej mi en predlog please.

Ne zezam se, ampak res : dober kvaliteten vibrator. Cene so okoli 60,70€.[/quote]

Jaz bi takšno darilo zamerila.

Darilo ne sme biti kar tako, rojeni v letu 1974 imajo prefinjen okus.[/quote]

Je res kar si napisala. Sam dej mi en predlog please.[/quote]

Kvaliteten in lepo dišeč parfum višjega cenovnega razreda. Vonj se pač prilagodi njeni osebnosti. Če gre za močen karakter, bolj izrazit vonj. Parfumčkov ni nikoli preveč. 🙂

Kvaliteten in lepo dišeč parfum višjega cenovnega razreda. Vonj se pač prilagodi njeni osebnosti. Če gre za močen karakter, bolj izrazit vonj. Parfumčkov ni nikoli preveč. :)[/quote]

Imaš spet prav. Sam težko določim katerega ker ima res prefinjen okus.

Kar se tiče vibratorja pa ne vem no. Poznam žensko, ki so ji v službi kupili vibrator (bila je precej aktivna) za rojstni dan, pa je zamerila, čeprav je bilo vse res.

V škatlo ji daj:
WD 40-univerzalno sredstvo za tegobe po 40 letu
maslo- da ji bo v prihodnosti šlo, kot po maslu
žarnico- da se ji končno posveti
drateno krtačo(dratperšno)-za tuširanje
ribežen-za odstranjevanje trde kože na petah
steklenička peska- za piling obraza
črn globin- za prekrivanje sivih las
malo alpsko mleko- mleko za telo
persen-za stresne trenutke
čokolada-za grenke trenutke
kos verige-da ti mož ne uide
čebula- da bo lahko jokala, ko ji bo hudo
krompir- da bo imela v življenju krompir
pila in klešče- set za manikuro
zidarska kela- za glajenje medsebojnih odnosov
prazna posodica od kreme(znotraj pobarvana z rumeno barvo)-dnevna krema
prazna posodica od kreme(znotraj pobarvana s črno barvo)- nočna krema

Hej super si. Maš dobre in uporabne ideje. Si me nasmejala in dala ful idej. Še 1x tnx.

Al pa torta iz wc papirja, da ga bo po 40. letu lahko fajn ˝srala˝ :))

[img]http://www.kulinarika.net/slikerecepti/4636/7.jpg[/img]

… je prav prišla denarna injekcija od domačih, ker sem kljub štiridesetim v krizi.

Ali pa prav zato, he, he.

Ja, letnik 1974 res ne potrebuje veliko, da je srečen, prefinjen okus pa tak.

Une zgornje ideje so pa špica.

recept?

Vse je odvisno kak vtis želiš pustit, če si morda moški. Za hec oziroma šalo moraš biti 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričan, da ne bo zamerila.

Glede parfumov svetuje izkušena prodajalka ali kakšna prijazna prijateljica.

Recept: http://www.kulinarika.net/recepti/4636/sladice/torta-iz-wc-papirja/

Mi smo tako torto naredili mami za 50. roj. dan in smo ji zraven prebrali še eno smešno pesmico, samo je sedaj nimam pri sebi. Mogoče je še kje doma. Pa na netu se sigurno lahko najde in prilagodi za 40. letnico.

Jaz bom tudi letos stara 40 let in vem, da bi bila najbolj vesela kakšnega bona za razvajanje, ali pa za potovanje.Vsekakor nobenega perfuma ali kozmetike sploh.najrajši si take stvari kupujem sama.

Ne zezam se, ampak res : dober kvaliteten vibrator. Cene so okoli 60,70€.[/quote]

Jaz bi takšno darilo zamerila.[/quote]
Zakaj pa? Meni bi se zdelo smešno in zelo uporabno!

Kvaliteten in lepo dišeč parfum višjega cenovnega razreda. Vonj se pač prilagodi njeni osebnosti. Če gre za močen karakter, bolj izrazit vonj. Parfumčkov ni nikoli preveč. :)[/quote]
Je. jih je preveč. Kaj pa če jih oseba ne uporablja? Kot jih npr jaz ne? Umrla bi,da bi morala na sebi prenašat kere koli ful močne vonje…

Moj bog, bliža se moj 40. rojstni dan in upam, da ne bom dobila nič od zgoraj naštetega.

Iskreno – jaz osebno nisem za take fore, raznih prometnih znakov z omejitvijo ne morem niti od blizu videt kot darilo za rojstni dan, ne predstavljam si, da bi v krogu družine, prijateljev, staršev etc…prejela vibrator, mene bi pobralo od sramu in užaljenosti, zavedajte se, da nismo vsi za take fore, meni so darila in vici, ki namigujejo na perverznost (vključno s slačifanti) znak slabega okusa in nizke inteligence ter izjemno slabega smisla za humor.

Če že mora darilo bit, potem od zgoraj naštetih izberem parfum, če že…

Lahko mi rečete, da sem zadrta, jaz sebe vidim bolj kot zrelo žensko, ki je te otročarije “prebolela” v študentskem domu med enim in drugim bambusom. Te smešnice, smešne pesmice, ki namigujejo na starost, razne seks-tortice…ne vem, no, dobro da nimam take družbe in močno stiskam pesti, da se ne bo komu odpeljalo ravno za moj rojstni dan. Zakaj mora biti darilo za 40. rojstni dan nujno “fora”?
Jaz bi 1000x raje dobila recimo vstopnico za na kak dober koncert (zdaj se jih pa res ne manjka), kakšno antologijo meni ljube glasbene skupine, če bi me kdo za rojstni dan povabil na skupno organizirano smučanje, pa da mi kupi smučarsko karto za tisti dan pa magari za kakšno manjše smučišče, da ni karta predraga – ma 1000x bolj bi ga cenila, kot da mi prinese čokoladni penis s kokosovimi jajci…

Jah ampak res ne vem zakaj je zamerila. KAj je zamerila.Iz tega se povabljenci slavljenki lahko naredijo ful dober hec in se še kasneje lahko vsi nasmejite na ta trenutek… Tega res ne morem razumeti, Zakaj zamera in kaj sploh je zamerila? A se je kdo z njo pogovarjal in jo vprašal?

Je. jih je preveč. Kaj pa če jih oseba ne uporablja? Kot jih npr jaz ne? Umrla bi,da bi morala na sebi prenašat kere koli ful močne vonje…[/quote]

Je res, kar si napisala.

Ma ne. to se daje za 50. pa še takrat ne ker je krama to..

Ma ne. to se daje za 50. pa še takrat ne ker je krama to..[/quote]

Si kritična. Imaš ti kakšne ideje?

Težko je kupovati takim, ki imajo vsega preveč! Mogoče res en kvaliteten parfum in kakšno rožico zraven. Jaz npr. bi bila zelo vesela ene velike, lepe rože v loncu – zunanje.
Ljudje smo različni, paziti pa je treba, da se z darilom koga ne užali – podarjanje vibratorjev je za moje pojme ponižujoče in ljudje kaj takega lahko tudi zamerijo in si mislijo: glej, za koga me imajo! Previdno!

Žal rož pa ne mara.

New Report

Close