darilo za 40 letnico
Ma ne. to se daje za 50. pa še takrat ne ker je krama to..[/quote]
Si kritična. Imaš ti kakšne ideje?[/quote]
Eno sem že napisala.. Idej je lahko veliko. Lažja je izbira, če osebo ki jo bi radi obdarovali, bolje poznamo. Ljudje smo res različni. En ima nekaj rad, drugi nekaj čisto drugega.Težko je pisati na splošno.Darilo naj bi bilo dao iz srca in to je glavno. Izvirno pa lahko izberemo samo na podlagi tega ,da vemo kakšne približno so želje slavljenke.Mogoče kaj od tehnične robe… Kakšen dober telefon morda? Lepo čestitko, v njej pa bon za kakšno boljšo trgovino z oblačili? … Morda ima rada zlat/srebrn nakit? Odvisno je tudi kolikšen budget ima tisti, ki bo darilo kupil…
Kaj pa kakšna fotografija iz mladosti, povečana in uokvirjena? Imaš kakšen umetniški talent v sorodstvu ali kakšno prijateljico, ki bi napisala pesmico v rimah (v šaljivem tonu) in potem dano v okvir? Kaj pa kakšna grafika, ali kipec morda – ji to leži? Ali poznaš kakšnega umetnika, ki bo narisal njeno domačo hišo ali domač kraj?
In če nič od tega, potem pa samo eno lepo čestitko s posvetilom. Zlivati vodo v morje je pa res čisto brez pomena.
Se podpišem tudi jaz! Leeeeeeeepo prosim nobenih bedarij, še zlasti ne v smislu žaljivih, osnovnošolskih trapastih idej. To je moj dan in pravico ga imam preživeti tako, kot jaz hočem. Če to pomeni nobene žurke, ker bom denar zapravila zgolj in izključno zase (menda imam enkrat v 40 letih do tega pravico?!?) potem prosim to spoštujte in ne najedajte s klici kdaj gremo v gostilno in kdaj ga bomo zapili in se zakadili in kako moram častit in ne vem še kaj vse je potrebno. Sicer sem že napovedala, da naj si razne prometne znake zatanejo v tazadnjo, ker jaz jih res ne rabim, ampak včasih imam res občutek, da ljudje to delajo zaradi sebe. Pomislite enkrat za spremembo na obdarjenca, bo presenečenje, ki ga pripravljate zanj res prijetno????
Moj bog, bliža se moj 40. rojstni dan in upam, da ne bom dobila nič od zgoraj naštetega.
Iskreno – jaz osebno nisem za take fore, raznih prometnih znakov z omejitvijo ne morem niti od blizu videt kot darilo za rojstni dan, ne predstavljam si, da bi v krogu družine, prijateljev, staršev etc…prejela vibrator, mene bi pobralo od sramu in užaljenosti, zavedajte se, da nismo vsi za take fore, meni so darila in vici, ki namigujejo na perverznost (vključno s slačifanti) znak slabega okusa in nizke inteligence ter izjemno slabega smisla za humor.
Če že mora darilo bit, potem od zgoraj naštetih izberem parfum, če že…
Lahko mi rečete, da sem zadrta, jaz sebe vidim bolj kot zrelo žensko, ki je te otročarije “prebolela” v študentskem domu med enim in drugim bambusom. Te smešnice, smešne pesmice, ki namigujejo na starost, razne seks-tortice…ne vem, no, dobro da nimam take družbe in močno stiskam pesti, da se ne bo komu odpeljalo ravno za moj rojstni dan. Zakaj mora biti darilo za 40. rojstni dan nujno “fora”?
Jaz bi 1000x raje dobila recimo vstopnico za na kak dober koncert (zdaj se jih pa res ne manjka), kakšno antologijo meni ljube glasbene skupine, če bi me kdo za rojstni dan povabil na skupno organizirano smučanje, pa da mi kupi smučarsko karto za tisti dan pa magari za kakšno manjše smučišče, da ni karta predraga – ma 1000x bolj bi ga cenila, kot da mi prinese čokoladni penis s kokosovimi jajci… [code]
[code]
[/code]
[/code]
…pod to tudi jaz podpišem