darilo za 5 letnika
Mi smo sinu od prijateljice, ki je dopolnil teden dni nazaj 6 let, kupili BAKOGANE, nismo vedeli kaj to je, zato, je par prijateljic šlo v Baby center in Pikapolonico in tam so jim pomagali. Jaz tega še nisem videla, ker zaradi obveznosti nisem mogla na rojstni dan, tako da sem samo prispevala denar.
Za Spidermana pa nevem ali je še aktualen ali ne, mogoče bi lahko hči malo povprašala, ali pa ti, kaj mu je všeč in nad čim se sedaj navdušuje, vsaj mi tako delamo in potem pri izbiri darila nimamo “problemov”.
Da ne bo dobil 10 gormitov ali transformerjev… Kaj pa vedno aktualna žoga (potrošni material), hokejska palica/pak, bumerang, set za spuščanje zmaja,… Poglej ˝žogo˝ catch na mimovrste.com
Jaz se potrudim, da kupim nekaj za gibanje na svežem zraku ali za ustvarjanje, ostalega imajo itak že na kupe, pa je zanimivo pol dneva, potem pa leži nekje.
Gormitov je več vrst,serij… vsaj tako sem seznanjena od našega tamalega.In tudi v našem vrtcu je to to med fanti. Je bil pred kratkim povabljen k prijatelju na RD in je ta vsem vrtčevskim prijateljem naročil gormite,stanejo pa 1,99 € eden,tako,da ni panike. Se dobijo tudi po tri ali več,temu je tudi cena potem bistveno višja(cca 17 €). V čemu je fora pa ne vem.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/