Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za 5.roj.dan- RABIM IDEJE!

Darilo za 5.roj.dan- RABIM IDEJE!

V nedeljo ima sin od prijateljev 5 let in rabim kakšno idejo kaj naj mu kupimo.
Hvala !

Sončen pozdrav! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ojla, tudi naš fantek v nedeljo 09.01.2005 praznuje 5. rojstni dan in kupili smo mu teleskop. Upam, da mu bo všeč.

lp mamiR

V katero koli trgovino boš šla in pogledala malo po policah ti bodo ideja kar same padle v glavo. Seveda če boš kupovala igrače. Sama pa se bolj zavzemam za kakšno cunjo. Vsaj mi jo bi bili veseli ob vsej te poplavi igrač ki jih je natrosil Dedek mraz, Božiček….

Kakšen Lego vitez – stanejo okoli 2400 sit oziroma karkoli Lego,
Sestavljanka z 100 kosi,
Družabna igra: Ekec pekec, Monopoli, ….
Nogometna žoga, ščitnike za rolanje, koš in košarkaška žogica

LP

Supermag magnetke.

LP, 8)

Playmobil.

Kakšne zanimive puzzle,sama pa bi verjetno kakšne cunje ali pižamo ali spodnje perilo.Pri nas to vedno prav pride,saj veš,kako otroci vse hitro prerastejo.Jaz včasih nabavim tudi kakšno pobarvanko in barvice ali pa kakšne legice.Odvisno kaj ima otrok rad in kaj rad počne.Našemu sosedu so za božič kupili drsalke sam je to po moje že kar velik strošek.Na tvojem mestu bi malo kombinirala:nekaj malega za oblečt (recimo spodnje perilo ali nogavice),kakšno igračko in seveda kakšno sladkarijo.
Upam,da boš dobro nabavila!
LP PETRA

Lego vitezi ali bionicle, beyblade (vrtavka), igrica pingvini, flumastri s katerimi se riše po steklu, playdoh plastelin – zobozdravnik

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close