Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za 50 let

Darilo za 50 let

Kaj kupiti ženski ki praznuje 5o let in nič ne ceni kaj dobi, hrepeni le po denarju, vse zaničuje, nič ostalega ji ni vredno. Vabi nas le ker pričakuje kakšen denar, drugače nas zna samo zaničevati. Na praznovanje gremo, ker je bratov sestra, ampak denarja ji zagotovo ne bomo dali ker kdo z malim ni zadovoljen velikega vreden ni. Potrebujem nasvete…

Odgovor na objavo uporabnika
Nezadovoljna, 04.09.2022 ob 11:58

Kaj kupiti ženski ki praznuje 5o let in nič ne ceni kaj dobi, hrepeni le po denarju, vse zaničuje, nič ostalega ji ni vredno. Vabi nas le ker pričakuje kakšen denar, drugače nas zna samo zaničevati. Na praznovanje gremo, ker je bratov sestra, ampak denarja ji zagotovo ne bomo dali ker kdo z malim ni zadovoljen velikega vreden ni. Potrebujem nasvete…

Riževo čokolado 🙂

Če je totalni money frik, ti pa nočeš dati denarja, mogoče pride v poštev zlato

https://zlatarnacelje.com/si/zlati-grami-presenecenja-87112.html

https://zlatarnacelje.com/si/zlati-grami-presenecenja-87119.html

Na cesti snami prometni znak za omejitev 50 in ji ga podari.

Resno? Vi greste na praznovanje čeprav slavljenca zaničujete. To veliko pove o o vas.

Enkrat sem že pisala tu gor, slavljencu se da darilo, ki je njemu všeč. Pika. Ali je vam darilo všeč ali ne sploh ni pomembno. Praznuje slavljenec, ne vi. On je v tistem trenutku v centru pozorornosti, ne vi.

Če tega niste sposobni naredit, ne dajajte daril in ne hodite na praznovanja.

Samo zaradi tega, ker “se spodobi”, ni treba hoditi na praznovanje. Pa zmislite si kaj za izgovor, če ne morete direkt zavrniti povabila. Glede na to, da vas kao zaničuje, vas tudi ona vabi le, ker “se spodobi” in bo vsa srečna, če vas ne bo.

Oprosti veliko raje dobim 10 e kot pa neko vazo, ki mi všeč pa čeprav je gor številka, tudi če bi bila številka in ime ali kakšno posodo ali bognedaj rožo tudi če je lonček oh in sploh presonaliziran….. raje imam bankovec za 10 e kot nekaj kar se nabira prah gor al pa leti v smeti v glavnem nekaj kar mi ni všeč četudi je stalo 50 e ali več…

Pač pri darilih se  mi zdi pomembno če veš akj si slavljenec želi, drugače daš denar… Jst sm sestri za 50 dala en rafaelo in kupon za čiščenje oken (ji bom šla pomagat počistit okna in še kaj zraven ko  se bo selila v novo stanovanje, ki ga prenavlja)… Pa je bila ful vesela 😀

Jaz bom 60 v kratkem, pa ne vem…ravno zaradi daril mi je bv vabiti na kosilo. Vse imam, izdelke z 60 pa sovraźim.

Če ima rada denar, ji dajte denar. Sama imam najraje kakšne darilne bone za stvari, ki me veselijo. Jih izkoristim in se pri tem z veseljem spomnim darovalca. Sicer pa se večjih praznovanj ne grem. Sem pa že pri 60., a se mi v kleti še vedno valjajo kristalni kozarci,  vaze, pepelniki in šatulje ter še kaj, kar sta dobivala še moja starša. Vsega, kar sta dobivala, nista imela kje razstaviti. Takrat so bila to standardna darila. Pa smo imeli vsaj 5 kristalnih pepelnikov, čeprav nihče ni kadil.

Šolski primer hinavščine. Po takem mnenjuno osebi ne daš nič.

Če že, kupi bone za Lidl.

Kupi ji igro Monopoly… pa povej, da je denar notri. 🤣

Haha, nedavno sem bila 50 in bi dol padla od presenečenja, če bi mi kdo prinesel denar:-)) Saj nisem najstnica, no.

V tvojem primeru ne bi šla na praznovanje, resno. Jaz se rada potrudim z nakupom darila za nekoga, ki ga imam rada. Si ne predstavljam, kako bi izbrala darilo za nekoga, ki ga zaničujem. Pravzaprav, saj nikogar ne zaničujem – sploh ne vem, kako to zgleda.

Na tvojem mestu ji niti slučajno ne bi dala denarja ali česa vrednega, ampak neko kramo, zanalašč.

Malo se pozabavaj in ji kupi darilni bon za lekarno ali gugalni stol.

New Report

Close