Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za 50 let

Darilo za 50 let

Pozdrav. Iščem ideje, prosim za pomoč. Kaj ste dobili oziroma dali za 50 let? Za moškega. Ostali podatki niso pomembni, iščem le ideje. Hvala za čimveč predlogov.

V prvi vrsti bi dala denar. To je še najboljš po moje.

Sicer pa kakšne bone. Za razvajanje v dvoje, če ima partnerico ali pa samo za njega.

Vse ostalo meni odpade.

Meni pa ravno vse to kar si ti naštela odpade.

Moji predlogi: skupni izlet, košara dobrot, vstopnica za predstavo, koncert….

Mislim enako.Jaz bi dala čestitko, v njej denar in nekaj sladkega , čokoladnega, zavito v lep papir.

Kaj pa najraje počne? Ali denar ali pa nekaj v zvezi z njegovimi hobiji. V tej smeri študiraj. Mi smo ponavadi zbirali za skupno darilo, če je bila fešta. In potem je to lahko bilo npr. tudi kolo za par jurjev itd.

Meni pa tole odpade. Tako za podarit kot za dobit.
Denarja se petdesetletniku res ne daje. Razen če je kak luzer, ki pri teh letih ničesar nima. Pa boni so čisto podobna zadeva. Sploh pa ne vem, zakaj bi bil bon še za partnerko? Rojstni dan je osebni praznik in tako naj bi bilo tudi darilo. Vsaj jaz se tega držim. Za bližnje osebe itak vem, kaj v življenju počnejo, česa bi bili veseli za darilo. Za druge pa steklenica vina, bomboniera, šopek rož ali kaj podobnega.

Po moje bi bil najbolj vesel kurbe. Če mu uspete dobiti črnko ste pa itak zmagali. Naj si dec privošči vsaj enkrat na 50 let nekaj kar si zares želi. Verjemi, to je sanjsko darilo vsakega moškega.

Meni pa tole odpade. Tako za podarit kot za dobit.
Denarja se petdesetletniku res ne daje. Razen če je kak luzer, ki pri teh letih ničesar nima. Pa boni so čisto podobna zadeva. Sploh pa ne vem, zakaj bi bil bon še za partnerko? Rojstni dan je osebni praznik in tako naj bi bilo tudi darilo. Vsaj jaz se tega držim. Za bližnje osebe itak vem, kaj v življenju počnejo, česa bi bili veseli za darilo. Za druge pa steklenica vina, bomboniera, šopek rož ali kaj podobnega.
[/quote]

Seveda se daje denar.Z njim lahko poravna slavnostno kosilo ali večerjo, si kupi v Merkurju, ali kje drugje , kar si želi in potrebuje…Zakaj naj bi bil po tvojem pri petdesetih luzer, če mu podariš denar? Mar misliš, da ga ima pri petdesetih toliko, da mu ven gleda iz vseh žepov?

A zakaj naj bi bil bon še za partnerko?
Zato, da bosta šla vendar skupaj lahko za vikend v toplice!

[img]http://shrani.si/f/2c/6V/2nfISeI9/791944365541870986963693.jpg[/img]

Karikatura.
Cca 60 evrov pride.
Dala že nekajkrat za okroglo obletnico.
Vsi navdušeni.

Če gre za osebo s katero rada preživljaš čas in pozaš njegov glasbeni/športni okus, potem so karte za koncert/tekmo za vaju dva odlično darilo:) Skupaj preživet čas na osebi ljubem dogodku:)

Izkušnje iz bližnje okolice:
– bon za že rezerviran “vikend umik/ potep” z večerjo za dve osebi. Lokacija glede na slavljenčeve preference. Pri nas je bilo v goriških brdih.
– športna oprema, ki jo je že dolgo želel, ni pa si je privoščil.
– vikend jadralna šola – z namestitvijo in hrano.
– podaljšan vikend smučarski paket z razvajanjem za dva v hotelu.
– oprema za hobi. Tehnični paket in montaža – to so zagotovili prijatelji s svojo tehnično pomočjo.

Kdo pa riše karikature? Lahko prosim kontakt? Je to primerno darilo za bližnjega?

Predvsem je fajn, da imate toliko dunsta, da ne prevrednotite ali še slabše, podvrednotite daril. Upoštevajte predhodna obdarovanja, tudi ni vseeno, če nekdo praznuje v domači garaži in sosed skuha srnin golaž ali pa ste povabljeni na večerjo s petimi hodi v restavracijo. Sama vedno gledam, da z darilom pokrijem strošek, ki ga ima povabitelj z menoj. Če nas gre vsa družina, upoštevam kot strošek vse nas. Nadalje gledam aktivnosti, ki jih ima obdarjenec rad. Tudi nima smisla nositi viskija nekomu, ki sam kuha žganje. Ne dajem tudi ne daril za delo. Recimo, da naštejem nekaj daril, ki sem jih izbrala zadnji čas. Garmin tekaško uro, soliden fotoaparat za takojšnje fotografije, smoothie maker, aparat za nescaffe, profesionalni merilec krvnega tlaka, dosti dobro smučarsko čelado, kolesarski dežni anorak. Največ sem dala za darilo za strica, ko smo vsi zbirali prispevke za zdravljenje s konopljino smolo. Manj dajem samo tam, kjer imamo takšno prakso obdarovanj vseskozi in recipročno.

S tvoje strani so pomembni podatki: o tem tipu; kaj pomaga, če ti predlagamo, da mu kupi naprimer dobro toaletno vodico, tip pa samo Pitralon fura :)))))

Malo se razpiši: hobiji, je samozavesten, torej privlačen za nasprotni spol, ali je bolj introvert, je vsejedec, je za fore, ali pa ne prenaša nobenih šaljivih zadev, je fukotožen ali pa že ima priležnico, ima rad kakšno masažo, ipd……

Meni je pa to tako brezveze – neko popačenje, pa z nekim “hobijem ali predmetom”; ki sploh morda ni zaščitni znak obdarovanca… S karikaturo lahko tudi precej sfališ 🙂

Predvsem je fajn, da imate toliko dunsta, da ne prevrednotite ali še slabše, podvrednotite daril. Upoštevajte predhodna obdarovanja, tudi ni vseeno, če nekdo praznuje v domači garaži in sosed skuha srnin golaž ali pa ste povabljeni na večerjo s petimi hodi v restavracijo. Sama vedno gledam, da z darilom pokrijem strošek, ki ga ima povabitelj z menoj. Če nas gre vsa družina, upoštevam kot strošek vse nas. Nadalje gledam aktivnosti, ki jih ima obdarjenec rad. Tudi nima smisla nositi viskija nekomu, ki sam kuha žganje. Ne dajem tudi ne daril za delo. Recimo, da naštejem nekaj daril, ki sem jih izbrala zadnji čas. Garmin tekaško uro, soliden fotoaparat za takojšnje fotografije, smoothie maker, aparat za nescaffe, profesionalni merilec krvnega tlaka, dosti dobro smučarsko čelado, kolesarski dežni anorak. Največ sem dala za darilo za strica, ko smo vsi zbirali prispevke za zdravljenje s konopljino smolo. Manj dajem samo tam, kjer imamo takšno prakso obdarovanj vseskozi in recipročno.
[/quote]

Tega pa jaz nikomur ne bi upala kupovat. Kako veš da ne preferira Suunto ure? Da instan kavo sploh pije? “Soliden” fotoaparat pri vseh teh zmogljivih telefonih….no go.

Tega pa jaz nikomur ne bi upala kupovat. Kako veš da ne preferira Suunto ure? Da instan kavo sploh pije? “Soliden” fotoaparat pri vseh teh zmogljivih telefonih….no go.
[/quote]

Flašo, čestitko, not pa denar.In naj si kupi, kar potrebuje.

[/quote]

Pa saj menda ne kupuješ darila popolnemu tujcu. Jaz točno vem, komu od prijateljev/sorodnikov bi bilo Dolce gusto kavomat smiselno kupit, komu pa pač ne. Pa kdo bi bil vesel res hudega viskija. Kdo bi šel z veseljem za vikend v toplice…

New Report

Close