Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za 8 let -deklico

darilo za 8 let -deklico

sama imam 3 sine, pa res ne vem kaj je trenutno za deklico popularno za darilo za rojstni dan, vem da winx ne več..

hvala za ideje.

Zakaj pa mora biti darilo popularno?
Poskusi s kakšno “dobro staro” majčko, knjigo, etom za izdelavo nakita ali kaj podobnega.
Nazadnje sem za osemletnico kupila torbico. Luštno, živahno, športno majhno torbico za ene 11 EUR. Ne more je prehvalit.

V Merkurju prodajajo simpatične porcelanaste in keramične komplete čajne skodelice, krožnika, skodelice za žitarice in lončka za mehko kuhano jajce ter žlička.

Cena: od 6,00 € do 12,00 €

jaz majice ne bi svetovala, sploh nobenih oblačil. Toliko stare deklice že imajo svoj okus in bi bilo škoda, da bi majica obležala v kakšnem kotu.

Pri nas so aktualne knjige, kakšna glasba (RBD, Hannah Monatan, High School Musical), kakšen komplet za “nego” (recimo šampon, kopel ali kaj podobnega), luštne mini bležnice ali blokci s kakšnimi lepimi flomastri (bleščice in podobno), ja, pa kakšni posebni lončki ali kozarčki tudi (jih imajo v Mullerju).

Naša je praznovala sicer 7.rojstni dan. Od vseh daril so ji 2 najljubši in sicer obe knjige. Ena je knjiga o gorah in hribih, napisana na otroški način in tudi meni zelo zanimiva. Druga je pa o angleščini in mislim da je predstavljenih 1000 besed.

Drugače pa še vedno pride v poštev kak set za izdelovanje tatoojev, tudi kakšna družabna igra…..naša 7,5 letnica se recimo še igra s punčkami polly pocket ali neki takega.

Tudi ličila so v redu, pa bleščeči koemični svinčniki, kako luštno pisalo ali blokec, torbica, luštna denarnica.

lp n

rolerji, mobitel, kakšen otroški set z ličili, tatooji, set za izdelavo ogrlic, ali pa… zelo lepo darilo puzzle!

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close