Darilo za 8 letno deklico
Kupi ji kaksen mobitel.
Jaz sem tega kupila nasi sosedlki (7 let)
PinkyWow
Roza,Skrlatna in Modra barva ohisja
2.2 MP Video Kamera zadaj
1880×2230 MQ (330x Colur)
Opercaski Sistem Y1 Gammer (Java in Flash Podpora)
Funkcije kot (Fotoaparat,Internet,Dnevnik,Belezka,Igre,Java Igre, Flash Vsebine in MultimediaCenter)
Multimedia Center ima predvajalnik MP3,MP4 muzike
Cema je 12,30 EUR
Naša skoraj 8-letnica pa nikakor ne mara roza barve, ne mara kičastega, svetlečega, biserčkov ipd. Ne nosi pajkic, kril in balerink (pravi, da jih nobena sošolka ne
Tako, da je dobro, da vsak nekaj malega o otroku veš – če sta sošolki, potem jo tvoj otrok najbrž že vsaj toliko pozna.
Sicer pa jaz ponavadi kupim v Zari za oblečt (npr. kratke džins hlače in majico s kratkimi rokavi al pa majico in obroč za lase al pa majico in torbico) al pa tiste modele za risat/barvat in kake barvice/flumastre zraven.
Ponavadi pa kar hči pove, kaj je sošolki všeč.
Kaj pa kakšen set za izdelavo zapestnic, so vse sorte barve ( če ne mara bleščic, pa roza). Smo nesli nečakinji za rd in je bila ful vesela. V tej trgovini smo že večkrat za našo ( je mal mlajša 5 let) kaj kupili, ker rada ustvarja. Imajo res dobre stvari sploh za mal večje. Tudi tiste knjigice za risat modo imajo. Aja, trgovina se imenuje http://www.Majtoj.si
Najbolše, da kar hčerki pokažeš in bo že vedla, kaj je prijateljici všeč. Uspešno izbiro!