Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za 9-letno deklico

darilo za 9-letno deklico

Kaj imajo rade povprečne 9-letne deklice? Imamo same fante v familiji, širši in ožji in zdaj prvič gre sin k eni deklici na rd. Pojma nimam, kaj je toliko starim puncam všeč. Prosim za kakšno dobro idejo, recimo rang tam nekje do 20e.

Naša 9 letnica je dobila za rojstni dan knjigo (poučno seveda o izumih, živalih….), mini experimentalni paket… Če deklica rada riše se dobijo modelčki na kateri lepi, riše ali izreže obleke,…
Zanimive so jim tudi Littelest pet shop (po naše Igrive šapice), kakšen zanimiv dvd (pri nas so potem vsi z veseljem gledali Ledeno dobo), kakšna cunjica je tudi cool, če seveda veš velikost….
Upam, da sem vsaj malo pomagala.
LP

Jaz imam sicer sina, tako da iz prve roke ne vem, kaj imajo toliko stare deklice rade…

Je pa pred nekaj meseci na rojstni dan sošolke nesel set za izdelovanje nakita iz Fimo mase in je bila punca zelo vesela. Ko ga je čez nekaj tednov na svoj rojstni dan povabila druga sošolka, mu je kar sam prišepnila, da bi si ona tudi želela enako darilo. 🙂 Tako je potem kar nekaj sinovih sošolk dobilo podobna darila (seti se razlikujejo v barvnih kombinacijah) in so potem punce veselo izdelovale svoje kolekcije nakita… :-)))

Naša je dobila
knjigo iz zbirke, ki jo je ravno prebirala,
veliko sestavljanko,
šopek rož + nežen lak za nohte + lip gloss,
brisačo za plažo,
gel za tuširanje + balzam za ustnice,
komplet kapo+šal+rokavice,
bon za bazen,
torbo za čez rame, ki jo je potem lahko sama pobarvala ( sem jo videla v Sparu za 16€) – odlična zadeva,
parfum Justin Bieber,
dnevnik za zapisovanje skrivnosti 😉

in zraven nekaj čokolad.

Lep pozdrav.

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close