Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za abrahama – dobro situirana, izbirčna gospa????

Darilo za abrahama – dobro situirana, izbirčna gospa????

Zares smo se znašli v nehvaležnem položaju, saj ima slavljenka tako rekoč vsega na pretek.
Kaj torej podariti v takem primeru?

Hvala za vse predloge in lep večer,
Misxy

vibrator

Danes sem videla v eni reviji, posoda za pripravo jedi na pari, ki jo uporabljaš v navadni pečici. cca 100 eur, je pa od gorenja, poglej na njihovi strani, če gospa sploh gospodinji in jo to veseli.

Kaj pa kašen izlet? Recimo v Benetke? Saj dandanes po moje za 50 let ni potrebno več kupovati majolk pa zlatnine. Ali pač?
Lp

tajska ali kakšna druga masaža

Človeku, ki ima “vse”, lahko vedno podariš nekaj, česar ni nikdar preveč: SMEH. Najdi štosno darilo, pa nima veze, če je to barva za lase, Čokolada na DVDju (ker ne redi), vibrator (ker je gospod tudi morda že v letih) ipd. Odvisno pač od slavljenke.

ja sam smotan je k za 50 mors neki bl ornk:)

Polet z balonom? S kočijo okrog jezera?

Sicer pa lepa slika ni nikoli odveč.

Kaj od kristalov Swarovski. Kakšna verižica ali kaj takega. Tu ne moreš v temo brcniti, vsaj po moje.

Kaj pa sta si s slavljenko?
Če ste prijatelji, morda lahko skupaj z ostalimi prijatelji stopite skupaj in izberete res nekaj uau.

Odvisno za koliko denarja. Če gospa ceni lepe stvari in ima čut za umetnost, predlagam kakšno stvar iz galerije Oskarja Kogoja. Meni je to čudovito darilo za človeka, ki ima ostalega dovolj.

Mi smo stricu podarili fenomenalno karikaturo, ki nas je stala 145 EUR (A3 format, barvno).

Naredil pa jo je tale mojster:

Lep dan vsem

Razkošen šopek in vstopnici za predstavo Bolšoj teatra, ki bo gostoval na Ljubljanskem poletnem festivalu (ali kakšno drugo vrhunsko predstavo po njenem okusu). Malo drugače in povsem dovolj.

Sorodniku sem podarila samo čestitkoo z lepo mislijo, notri pa potrdilo, da sem ob njegovem prazniku v dobrodelne namene namesto darila nakazala xy evrov. Je bil zelo vesel.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret.
Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte…
Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close