Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka darilo za deklišno

darilo za deklišno

Zanima me, ali je to običajno, da se bodoči nevesti kaj podari na deklišni. Vem, da se priredijo različne igrice, za darila pa ne vem. A so ta darila bolj tko seksi narave al kej pokvarjenega?
Hvala

V zadnjem letu se mi dogajajo dekliščine, tako da pri nas je bilo takole.

Nekako smo se vsa dekleta povezala, sploh druga je imela dve skupini deklet in so nas une same poiskale. Me smo pripravljale igrice in une druge so potem dokupile tako sexy spodnje perilo, pa ene mehke copate (so klapale k igrici), pa en vrček z lulčkom iz katerega je morala piti, druga pa je dobila torto z lulčkom, pa… če greš na poroko potem bolj taka smešna darilca. Pa podvezica (me imamo kar tako da ko je prva dobila, potem poklonila drugi kjer sedaj čaka na tretjo.

No kot darilo smo pa naredile takole.
1 je dobila: album s slikami, pa zraven smo napisale malo komentarčkov pa par spominov, pa malo smo pri njeni mami pa njegovi sestri za slike poprosile pa vse skupaj napedenčkale.
2 pa je dobila: album v katerega je vsaka nekaj napisala. Pač vsaka od nas punc je imela en A4 list in ga počečkala polimala kakor je hotela. Kakšno zgodbico pa slike pa spomini na skupne dogodivščine.
Obe sta bili zelo veseli. Ena me je naslednji dan vsa solzna poklicala kako lepo smo ji naredile.

Drugače pa smo obema bodočima možema, ko sta prišla iskat nevesto izročile diplomo s katero potrjujemo, da je punca sposobna za zakon, kar je na dekliščini dokazala in s tem pridobila naziv ŽENA. Na sredo pa smo nalepile sliko z dekliščino in to tako v elementu. Saj ko jo zbiraš jo hitro prepoznaš.

To me počnemo, če sem ti dala kakšno idejo je fino, mi pa je všeč, da so to darilca ki pašejo k igricam in da se punce nekako zmenijo kako in kaj, da ne dobi treh rdečih tangic, pa nobenih sexy samostoječih nogavic.

Aja me napravimo punco v kakšne “fine” cunje. Vse v skladu z igricam. Pol pa gre si sposodit k sosedu WC račko.

LP

New Report

Close