darilo za fanta
S fantom hodiva en mesec, pa ne vem ali naj mu za božič oz. praznike kaj kupim? Nekaj preprostega z ljubeznijo bi mu poklonila. Samo ne vem a bo on kaj meni? Kaj naj mu dam, nekaj iz srca. PREDLOGE prosim 😉 hvala vam!
Pliškota, ali pa okvir za na mizo, pa vajino slikco notr(če sta se že kej slikala)!
Pliškotov jaz moškim ne kupujem, lahko pa kupiš ti, seveda.
Drugač pa okvir za sliko je dobra ideja, parfum-kaka cenejša varianta,aftershave, kaki obesek za ključe, kaj za avto (če ga ma), kak cd,al pa prazne cd-je, če si jih sam peče, kako šalčko,ki ga bo spominjala nate, kaki puloverček lep, kake boksarce lepe al pa smešne …
Malo razmisli, kaj ma rad, kaj rad počne, sej se najde ful idej…
Samo glede na to, da še nista dolgo skupaj, naj bo nekaj malega, skromnega, pač neka pozornost. Lahko kupiš kako lepo stvar, ki jo lahko ma za okras,za spomin, al pa kako stvar, ki je bolj v šali…
Upam, da sem bla v kako pomoč! Če se boš spomnila kaj zanimivega in izvirnega, pa kar javi, meni se ne sanja, kaj naj kupim fantu za božička, ker sem menda uporabla že vso domišljijo, kaj je premorem! :)))
Boksarce so dobra ideja, v benettonu imajo full cartik boksarce z takimi lušnimi račkami.
Ajša, v emporiumu so lani imeli boksarce z božičkom…tam, saj veš kje… mogoče jih tudi letos imajo. Ali pa morda še kake boljše.
LP, ina
Morda knjigo?
Ina, hvala, samo sem mu boksarc že ful nakupla, se mi zdi že zlajnano, ampak hvala vseeno, mogoče pa jih kupim vseeno za zraven kake božičkaste! :)))
Če mu imaš namen kaj podariti mu to podariš ne glede nato,če boš ti kaj dobila …..
Mimogrede ajša ti je dala ful namigov.Jaz sem svojemu prvič kupila CD,ki si ga je želel:))))
Knjiga je lepo darilo, lahko tudi samo kake čokoladke (sedaj pred božičem je juhuhu možnosti). No, do pliškotov pa je mene tam pri 20ih minilo (odvisno koliko sta stara), prej pa sem bila čisto ubrisana na njih. No in potem sva s sedanjim možem bila še čisto frišna, bil je Božič in on meni pride z neko plišasto živaljo(brrr). Sicer nisem nič rekla (takrat), sem si pa mislila “tale pa me je dobro ocenil, da mi sedaj tule s plišasto zverino-pa saj nisem neka trapica…” No danes se na račun takih daril iz “frišnih časov” velikokrat nasmejiva.
Ja jaz sem mnenja, ker sem pač vraževerna, da okvir ni dobra ideja (po starih izročilih bi naj prinašal nesrečo). Se mi pa zdi varjanta CD fullll dobra ideja pa mogoče kake rdeče boksarke polek! ZAKAJ RDEČE ker bi naj na silvestrovo prinesle srečo v ljubezen za celo leto! Jaz sem tudi svojemu fantu podarila CD ploščo za božička! Če pa ti je to dat noro, pa mu kupi nogavice kake full odštekane pa jih napolni z sladkarijami, piškotki….
NAJLEPŠE DARILO, KI PA MU GA LAHKO DAŠ PA JE, da nekaj narediš sama. Mu sešiješ napr. srček pojštrček, al pa mu kaj lepeha naredič nevem iz das mase naprimer (je zelo enostavna za uporabo). Če te zanima kaj v tej smeri lahko uporabiš kako idejo iz revije Unikat!.
Veliko sreče!!!
posnami CD z vajimi najljubšimi štikli – poceni, pa čist od srčka
Ja, to je tud ful dobra ideja, da zapečeš cd z njegovimi najljubšimi pesmimi, jaz sem mojemu posnela enkrat tak cd, kar tako, ko so ble same one “najine” pesmi gor, ki mi jih je vedno pel, take, ki so ble njemu ful všeč, pa še na naju so ga spominjale. Pa ga ful dostikrat da not. :)))
Drugač pa bom najboljši prijateljici letos zraven dala en tak cd, z najinimi pesmicami, s takimi, ki sma si jih vedno ful pele, da sma se spravle v dobro voljo, pa tak.
Ej a kdo ve kej bi lahko kupla kakšne smešne boksarce? tko bl za zajebancijo kokr zares.
Kupi mu kaj za računalnik, če ga to veseli. 🙂
Pa kupi karto za kopanje v toplicah za dve osebi. Saj ni treba, da je samo za njega, lahko je za vaju skupaj, da se gresta malo razvajat.
Povabi se eno prijateljico zraven in se malo pozabavajet v tri.
Tega darila bi bil 100% vesel. Ne ga srat z nekimi medvedki in cd-ji.
vidin ka nimam edina problemov z darilom za fanta :/
res nena vem kaj mu naj kupim.
misla sen mu nekej sama naret.pa sploh ideje nimam kaaj.?
mate kako idejoo.?
če ma gdo kaj.prosim naj napišee. 🙂
hvala že naprej. <33
ANA veš da mu lahko sama kaj narediš in daš kajne?
Jaz sem sama naredila za novoleto.
Najboljše stvari, darila so take če jih sam narediš!
No pa
LP
Gajchy
prvo…če se še nisi dala dol z njim…bo to dobro darilo…
drugo…če pa si se že…pa se daj tokrat drugače…uporabi seks domišlija
jst mam zlo velk problem in sicer: nevem kaj mu naj kupim za valentinovo…
skup sma 1 mesec in en teden… tko da res nevem kaj mu naj dam…
kupila sem 2 polovici srcka… pac da bo usak meu eno polovico… zdaj pa nevem kaj mu se naj kupim
hvala za nasvete 😀
Čisto realno… nič.
Moški večinoma nismo take pocukrane dušice, da bi padali na to. Raje ga objemi in mu povej da ga imaš rada, potem pa pojdita na pir.
ALi pa pizzo.
Lepa darila najdeš tudi tukaj: Darila za fantke
Ključek za računalnik, dobiš vse živo, pa gor kak lep spot naredi. Samo čas ti bo vzelo 😉
Meni je to ali pa samo fajn spot tok lepa stvar, ker je vložen trud, ker dobim nekaj takega, kar si sama ne morem kupit. Drugače pa poslušaj kaj kdaj izjavi, pa kupi tisto. Jaz sem bila enkrat ful vesela ene sponke za lase, ki sem jo dobila, ker sem vedno pozabila kupiti. Skratka poslušaj njega ali pa svoj srček. Perilo po mesecu dni se meni ne zdi primerno.
Jaz pa sem svojmu letos kupila ta talisman s pozitivno energije gospe Rabije Bajrami.
Haha, zdaj mi ga je pa malo žal dat, ker odkar sem ga dobila po pošti mam občutek, da je tak nafilan s pozitivno energijo, da bi ga najrajš kar obdržala. :)))) Da ne govorim, v kaki sexy žaklček ga je zapakirala.
am jst tut neewem kaj nej mu kupimza rojstni dan in valentinovo skupaj sva 3 mesece imate kake ideje?
Forum je zaprt za komentiranje.