darilo za fanta
Moj ima rad take reči da se čimbolj razturava, in ker imava ravn obletnco zdaj kmalu dobi Dozo adrenalina. Direkt u žilo hehe
Mal je drag, ampak je tako u nulo dobra reč za njega da se nisem mogla upret. Itak nimam pojma kaj bi mu najbolj sedlo, s to rečjo si pa lahko sam izbere. Men bi sicer kak drug njihov paket bolj pasal ampak ljubezen pomeni tud kompromis pa to lol
Sicer bo to izpadlo ko reklama ampak ko že ravn iščete ideje vam mogoč tale njihova stran za valentinovo pride prav: www.zvezdar.com/darila-za-valentinovo
Živjo!!:) mene pa zanima če imam dobro idejo za darilo svojega fanta ki bo drugi teden dopolnil 18let..kupila pa bi mu majico z napisom i <3 my girlfriend pa u srčka napisala svoje ime zravn bi še kakšno pliško ki ima srčka povsej vrjetnosti kakšnega mucija oz.mačko ali pa samo srčka in pa perfum..že v naprej se vam zahvaljujem za vaše odg.:)) LP
NE. Geez, 18-letniku bi pliškote in ostali kič kupovala?? Raje kaj tehničnega. Pomisli, kaj ga veseli, s čim se rad ukvarja in pomisli, če bi mu kaj v zvezi s tem kupila. Npr. če igra košarko, morda kak športni dres najljubšega igralca. Pojdi v Tomas Sport, vem, da so tam imeli.
NE. Geez, 18-letniku bi pliškote in ostali kič kupovala?? Raje kaj tehničnega. Pomisli, kaj ga veseli, s čim se rad ukvarja in pomisli, če bi mu kaj v zvezi s tem kupila. Npr. če igra košarko, morda kak športni dres najljubšega igralca. Pojdi v Tomas Sport, vem, da so tam imeli.[/quote]
Jaz imam na svoji stalaži medvedka, leseno muco, kužeka, sovo, krokodila, polža in slona! 🙂
NE. Geez, 18-letniku bi pliškote in ostali kič kupovala?? Raje kaj tehničnega. Pomisli, kaj ga veseli, s čim se rad ukvarja in pomisli, če bi mu kaj v zvezi s tem kupila. Npr. če igra košarko, morda kak športni dres najljubšega igralca. Pojdi v Tomas Sport, vem, da so tam imeli.[/quote]
Jaz imam na svoji stalaži medvedka, leseno muco, kužeka, sovo, krokodila, polža in slona! :)[/quote]
Ti je vse kupila tvoja fiktivna punca ali jih imaš še od otroštva? Punci raje kaj resnega svetuj, ne da skoz afne guncaš.
Punca na papirju ali nekje zelo daleč je še vedno fiktivna, ane? Obstaja v nekem drugem prostoru.
Sicer pa sem napisala fiktivna punca, ne oseba, oseba je že realna, samo punca ti ni :))
Ne vem, če ji ti ne hotela hoditi v zelje, ker te toliko zanima moje zasebno življenje. Moram te razočarati, nisi moj tip. 😀
Prijateljica, don’t! Dobila boš prepoved, kot sem jo jaz :)))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Krahenka
Zaenkrat samo prepoved seksualnega približevanja. 😀
Saj si na čatu tudi pokazala izredno zanimanje za moje seksualno življenje in “fiktivne punce”,
o katerih z navdušenjem pokramljata s prijateljico kot vaške čenče, vidim. Informacije morajo krožiti. :)))
Bliža se fantov rojstni dan, jaz pa še vedno tuhtam, kaj mu naj kupim za darilo.
Vem, da obožuje miselne igre. Ali mogoče katera ve, če je kje v BTCju (Lj) kakšna trgovina s takimi stvarmi?
Zaenkrat samo prepoved seksualnega približevanja. 😀
Saj si na čatu tudi pokazala izredno zanimanje za moje seksualno življenje in “fiktivne punce”,
o katerih z navdušenjem pokramljata s prijateljico kot vaške čenče, vidim. Informacije morajo krožiti. :)))[/quote]Ah kako mi je napisal, poglejte, grdo me ima!
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]Zaenkrat samo prepoved seksualnega približevanja. 😀
o katerih z navdušenjem pokramljata s prijateljico kot vaške čenče, vidim. Informacije morajo krožiti. :)))[/quote]Ah kako mi je napisal, poglejte, grdo me ima![/quote]Še od lani…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]En znanec je kupil ženi lovsko puško za rd in ker ona ne strelja on hodi z njo na lov…
Mogoče ti sebi kupiš nekaj kar bo njemu miselni izziv/igra…. 😉
karto za v ku*pleraj
laserplus.si oz. fizična trgovina se imenuje Črna luknja.
Hvala.
Imam še en problem.
Na te miselne igre se ne spoznam in sploh ne vem, kaj naj mu kupim. To ponudbo sem pogledala, jaz pa mu želim kupiti nekaj, kar je res zelo “zakompliciranega”, ker obožuje take stvari.
Pojdi v luknjo ali jih pokliči po telefonu in vprašaj 🙂 Morda ne bi škodilo, če bi že poznala kako miselno igro, ki jo fant že ima. Tako ti bodo znali lažje svetovat, kateri princip mu je ljubši (strateška ali kviz ali kaj tretjega).
Ha,ha,ha…če mu podariš sebe bo imel za celo življenje dovolj dela pa ne bo razrešil uganke….;)
Pa kaj toliko skrbi, kupi mu neko malenkost in mu jo podari z iskricami v očeh, ne moreš zgrešit, razen, če te ima le zato, da bo dobil darilo (tisto v celofan zavito 😉
Ha,ha,ha…če mu podariš sebe bo imel za celo življenje dovolj dela pa ne bo razrešil uganke….;)
Pa kaj toliko skrbi, kupi mu neko malenkost in mu jo podari z iskricami v očeh, ne moreš zgrešit, razen, če te ima le zato, da bo dobil darilo (tisto v celofan zavito ;)[/quote]
Haha 😀
Vem, da ni nor na obdarovanja, sam vseeno mu želim kupit nekaj, kar bo njemu všeč (če bi bilo po moje, bi mu kupila parfum, čokolado in boksarice, vendar predvidevam, da nad takim darilom ne bo preveč navdušen).
Kaj če bi mu kupila to majico?
http://www.top-majice.com/smesna-majica-100-percent-stajerc.html
Ker je “ponosen” na to, da je štajerc 😀 In ga vedno zafrkavam glede tega. Bi bilo ok?
Ha,ha,ha…
citat:
Ja jaz sem mnenja, ker sem pač vraževerna, da okvir ni dobra ideja (po starih izročilih bi naj prinašal nesrečo). Se mi pa zdi varjanta CD fullll dobra ideja pa mogoče kake rdeče boksarke polek! ZAKAJ RDEČE ker bi naj na silvestrovo prinesle srečo v ljubezen za celo leto! Jaz sem tudi svojemu fantu podarila CD ploščo za božička! Če pa ti je to dat noro, pa mu kupi nogavice kake full odštekane pa jih napolni z sladkarijami, piškotki….
NAJLEPŠE DARILO, KI PA MU GA LAHKO DAŠ PA JE, da nekaj narediš sama. Mu sešiješ napr. srček pojštrček, al pa mu kaj lepeha naredič nevem iz das mase naprimer (je zelo enostavna za uporabo). Če te zanima kaj v tej smeri lahko uporabiš kako idejo iz revije Unikat!.
konec citata
A si ti malo bolana? Za en mesec ko sta skupaj naj mu šiva srčkaste povštre? Pa kaj vam je ljudje, samo odpikal jo bo, pobegnil, hahahahahha 😀 NORO.
Omajgad, da imaš tako žensko doma…slej kot prej pristaneš v zaprtem oddelku.
Imam problem. Fantu se bliža 18 rojstni dan. Skupaj sva že 17 mesecev in še kar ne vem kaj bi mu kupila……..
Pivo – tist tavelk 5l sodček? in kako foro zraven? Ne vem za kako ceno.. kolk sta resna… kaj nosi.
Jaz imam pri mojemu vedno problem 🙂 Ker vem kaj ima rad ampak tistih stvari imava že pol hiše pa neuporabne so – je pač zbiratelj.
Tako da lani je dobil prenosni računalnik. Za letos nimam pojma. Nekaj malega. 🙂 Je lani ves budget ponucal 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.