darilo za fanta
najbolje je kaj trajnega. Kar ne more porabiti naslednjih veliko let in je za toliko časa problem skrbi za obdarovanje rešen ☺
npr. parcela / lina na britofu ☺
Si mu vsaj namestila vohunsko programsko opremo na prenosnik, da se ti je splačala naložba?
Pitaj boga, kaj in po čem on brska, ko je sam? 😀 A vedno pobriše zgodovino za sabo? :)))
‘bemu mast, babe!!! a nobeni ne kapne, da ste se z najboljšim darilom že rodile? Manjka samo trenutku primerna embalaža.
Si mu vsaj namestila vohunsko programsko opremo na prenosnik, da se ti je splačala naložba?
Pitaj boga, kaj in po čem on brska, ko je sam? 😀 A vedno pobriše zgodovino za sabo? :)))[/quote]
Ne vohunske opreme – igrico sem mu naložila pa se je naložba splačala 🙂 🙂 Imam mir in svoj računalnik na voljo kadar se mi zahoče 🙂 Pa tudi viruse iz tistih strani, on pobira in ne jaz na mojem 🙂
Ma kdo kaki idejo ka nej kupim fantu za rojsni. Dan skupi sma za 1 leto in 1 mesec star bo 14
Morda je restavracija najboljša opcija.[/quote]
Ja, v restavracijo ga bo peljala z očkovim denarjem. :)) Fant je star 14 let.
Morda je restavracija najboljša opcija.[/quote]
Ja, v restavracijo ga bo peljala z očkovim denarjem. :)) Fant je star 14 let.[/quote]
Antilopca, kdaj te je nazadnje kak peljal v restavracijo? Jah, vidiš…. 😉
Bi te jaz povabil na sirni burek, če bi bila tu iz okolice Ptuja, ker ženske dosti stanete. :))))
Pravijo, da ljubezen gre skozi želodec, z malo kuharske domišljije in inovativnosti mu lahko sama kaj pripravi, npr pizzo ob svečkah in pivu :), kar je zagotovo boljše kot restavracija, ker če ženska vloži v delu pri mesenju in stiskanju testa veliko ljubezni, potem to zelo lepo vzhaja, če še ne veš? heh 🙂
Zdravo, tole s sodčkom piva se mi zdi idealno za mojega moža, hvala za idejo dekleta 😀
Za svojega sina bova pa skupaj z možem morda kupila kupon za tole sankanje brez snega 🙂 http://www.visitslovenia.net/darilni-boni/hotel-celjska-koca-celje/
Star je 15 let in ga zanima vse, kar je “nevarno” (tako si mislim jaz). A ima mogoče kdo izkušnje? Saj vem, da verjetno pretiravam in da je dandanes lepo poskrbljeno za varnost, pa vseeno… Menite, da je varno?
Jaz svojim prijateljicam ponavadi kupim bralno lučko, ker se mi zdi res super zadeva za branje. Za božične praznike pa bom letos nakupovala v spletni trgovini stacuna.com , ker imajo res izvirna in priročna darila. Je pa res, da je vedno več teh ponudnikov, in nas enostavno zasujejo z reklamami.
Kaj ne poveš. 🙂 saj razumemo, da mora tudi tvoj s.p. preživet, ampak takšne bralne lučke, ki jih ta štacuna prodaja po ceni 14,64 evra oziroma s 50% popustom po 7, 32, dobiš na ebayu že za 1 evro ali 2 in zastonj poštnino. Tudi dražje variante so še vedno cenejše od te štacune.
Katalenca_ , bi bla ti moja punca?!
¨Te bom dolg čaku. Če maš pri svojem vedno problem, ga pri meni nikol ne boš imela: Jz bom vedno presrečen s malo piciko! Če bo obrita bom pa čist ponoru. Tak daril bo letos čist v skladu z ponucanim budgetom, pa še daril bo malo, kot si si ga zaželela podarit!
No, a bi šlo???
PS: Tvoj zdejšn nej pa na lanski prenosni računalnik čekira net po xxx straneh, da bo prejet daril izkoristu.
XXX
jst mam tud eno težavo. s fantom sva skupej skorej 8 mescou, zdej bo božič, pa obletnico bova mela pa še kmalu ima rojstni dan. zanima ga pa sam fotografiranje.. razmišlala sm o kakšnih boksarcah sam to je velik premal.. pa ker bo zdej pounoleten bi mu mogla res veliko presenečenje nardit.. a ma kdo kšno dobro idejo za kšna romantična presenečenja al pa kej? 🙂
Kakšno obletnico, če sta skupaj 8 mesecev?? In kaj, če je polnoleten?? Za to bodo poskrbeli njegovi prijatelji. Ti se osredotoči na božič in dejansko obletnico 12 mesecev.
S fantom sva skupaj 5 meseceu in ima čez nekaj dni rojstni dan. Star bo 17 let. Nebi kupovala kakšnih srčkanih daril ker se mi zdi bv. Vem da ima rad alkohol in računalnike tkoda neki u tem smislu. Ampak problem je da nimam velik dnarja. Tkod je kkšn predlog na to temo? Pač karkol od tega in d bi čim mn stal? + mišljen je biu za zravn tud prvič sex brez zaščite oz pač tabletke
To jaaa, sex brez zaščite. Tvoje darilo bo trajno! Še starši bodo veseli.[/quote]
…oz. pač tabletke.
Pofafi mu ga. Bo nasmejan do ušes.
To jaaa, sex brez zaščite. Tvoje darilo bo trajno! Še starši bodo veseli.[/quote]
…oz. pač tabletke.[/quote]
Hvala:). Prebrala sem “brez zaščite, torej brez tabletk” hahahaha. Uauuu, kolk je ta punca prijazna:). Bosta prišparala.
So what you are saying, da boš ti tista, ki mi boš pričarala nasmeh na obrazu ? 🙂
xD brez zaščite = brez kondoma. Z kontracepcijskimi tebletkami! Zatipkala sm se pa to sploh ni biu point uprašanja. Moji starši drgač vejo kaj se dogaja in če smo že pr tem pazm d se slučajno nebi kj zgodil nism neumna..
Forum je zaprt za komentiranje.