Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za mamo ali taščo

darilo za mamo ali taščo

Kaj kupite mamam in taščam za darilo? rabim ideje ….

Mami sem lani kupila darilni bon za frizerja ter odejo+vzglavnik(to je rekla, da pač rabi).

Tašča je dobila kolo, ampak smo skupaj vrgli denar, se pravi midva z možem, njen mož in brat.

Letos sem mami kupila nov mikser z vtrljivo posodo, ker ji je ta stari odpovedal, tašči pa smo kupili depilator.

Odvisno za katero priložnost. Za r.d. ponavadi kupim lep šopek. Za Novo leto pa: mami se, kupila komplet za nego nog+ bon za pedikerja, tašči pa ruto in bonboniero.

letos mami nakit Frey Wille

Nadvse sem bila vesela mojega parfuma Paloma Picasso.

Jaz sem tašči kupila že knjigo, vazo, šal (tak damski), za petdesetletnico pa keramičen velik krožnik na kateri je pisalo njeno ime in 50 (sem naročila pri Kerus). Letos je pa dobila kvačkan nakit domače izdelave 🙂

Striptizerja 😉

Povedala sem, da mi je všeč stoječa luč z bralno lučko, v dnevni sobi imam en kot, ki je kot
nalašč za to, pa sem jo dobila. Zelo sem bila vesela.

15 let nazaj sem dobila ta parfum od takratnega fanta in zdajšnjega moža za valentinovo. Skupaj sva bila šele 4 mesece, on pa je takrat dal celopremoženje zanj.
Stekleničko še vedno hranim in prisežem, da še vedno diši…tisti vonj me odpelje 15 let nazaj.
Kadar imava kakšno krizo ali vem, da bi morala popustiti, povoham tisto stekleničko in sem potem kot prerojena. Ves svet se mi takrat zdi prijazen in lep.

grrrrrr, me kar strese

Ni bilo vprašanje, kaj ti je grozno, katera darila so gozna. Avtorica posta je prosila za nasvete, kaj kupiti oz. kaj je kdo kupil.

Meni je super, če me peljejo ven na večerjo, bon za masažo, manikuro, darilo, ki ga sami izdelajo, vstopnica za predstave…… Kajti me starejše ponavadi že vse materialno imamo.

Šopek rož.

Aja še to. Mami vedno kupim kakšno knjigo ker jih dobesedno požira. Pa še link za tiste, ki bi jim bila ideja s keramičnim krožnikom mogoče všeč: KERUS

Mogoče kakšen portret? Kolegica nariše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close