Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za moškega

Darilo za moškega

Spet sem v situaciji, ko ne vem kaj bi kupila tastu za rojstni dan – zato prosim za kakšno idejo kaj ve kupujete moškim – možu, očetu, stricu, tastu…?
Enkrat podariš steklenico, drugič kozmetiko, tretjič kakšno knjigo, pa kozarce…Kaj še pride v poštev?
Lani smo kupili nek slovar, ki si je želel, leto prej radio budilko, letos sem pa res čist brez idej, čez nekaj dni pa že rabim darilo.

Je pa star 55, nima nekih posebnih hobijev, rad bere, ampak ne morem vsako leto kupit knjig. Darilni boni ne pridejo v poštev, ker to že vem, da bo dobil.

Hvala vam za kakšno idejo!

Lp

Ma ja jaz sem na istem, pa sem sedaj že dvakrat zapovrstjo knjigo kupila, pa je vedno ful vesel. Pa še stric ima vse kar mu srce poželi. Tko da sem že nehala gruntat kaj bi mu kupila.

Aja če ima roštilj mu lahko kupiš predpasnik, ali kakšne nove prijemalke al kako se reče kleščam za roštil, če je gobar imajo v 1001 dar ful hude nožke za gobarje….. kaj vem kaj.

Jaz tudi rada berem in sem knjige vedno najbolj vesela. Brez izjeme. Sem bla letos kar malo razočarana ker mi DM ni nobene knjige prinesel. Če ne veš katere knjige že ima, ne boš falila s kakšno novejšo izdajo.

Na žalost mi tvoja ideja (čeprav mi je všeč) ne pride v poštev, ker roštilja pri njih sploh ne uporabljajo – bo pa dobra ideja za koga drugega.:)
Njegov edini hobi so jeziki in sprehodi s kužkom, ostalo je pa več ali manj v službi.
Kakor kaže, bom spet zavila v knjigarno po kakšen slovar ali knjigo.:)) Sej tudi on je vesel teh daril, ampak je že meni bedno, da je vedno ”isto”..

Hvala za ideje in pomoč!

Kaj pa če mu kupiš nov pašček za kužka ali pa kaj za kužka, če se rad sprehaja? Mogoče kakšen anorak ali šal za zdaj ko je mraz….

Drgač pa po moje je vesel tvojih knjig, ker mu vsaj en prinese res tisto kar ima rad.

Je pa res bedno kupovat vedno isto….

Veš, bom šla jutri res pogledat kaj za kužka. Upam, da najdem nekaj primernega.

Hvala za trud!

Pozdravček!

Se opravičujem, ker sem pisala z dvema različnima nickoma, je vmes še sestra nekaj pisala, pa sploh nisem opazila…

Lp

eno čutaro za sprehod, pa stekelnico žganega, da bo lahko pretakal v čutaro.

Niso vsi veseli takih daril kot ti :))

….kaj pa…pzzli? saj imajo tudi take, za uriti možgančke in oči odraslih?

verena

puzzli

verena

kaj pa dober dežnik, al pa pelerino, vetrovko za na sprehod,dobro kapo in kakšne dobre rokavice, v katerih se da tud dobro povodec za psa držat (da ne drsijo),pohodne palice, al pa kakšne dobre pohodne čevlje (lahko tudi bon zanje, ker jih je le malo težko izbrati za druge),dobre pohodne nogavice,
slamnik za poletne sprehode….

ali pa dežne hlače, iz takega materiala kot so vetrovke, jaz si to vedno oblečem na vrh trenirke, ko greva s psom v hudem dežju ven.

Mogoče boš tukaj kaj pametnega našla:

http://www.mojedarilo.com/

Če rad bere, lahko podariš letno naročnino na katero izmed revij npr. Zdravje, Naš dom, MOj vrt… odvisno od njegovih interesov.

Lep dan,
Misxy

Brivski aparat? Zdej imajo v Mercatorju od Brauna full dobrega, če zbereš 40 nalepk… je eden boljših na tržišču baje, stane pa 110 € z nalepkami.

Drugače se pa tudi meni naročnina na kakšno revijo zdi super ideja.

Hvala vsem za super ideje, sigurno bom kakšno upoštevala!

Tudi sama sem pomislila na naročnino na kakšno revijo, pa sem bila malček v dvomih, ker vem, da so naročeni že na dva časopisa. Zanimive so mi tudi ideje povezane s pohodništvom oz. sprehajanjem psička, na to pa sama nisem pomislila.:)

Res, najlepša vam hvala!

Pozdravček!

Ce ga res veselijo jeziki, bi mogoče bil vesel kakšnega govejega prekajenega recimo?

Ocka

Evo meni so tudi taka darila dobra.

Stric bo dobil porcionirane vampe. Jih teta pač ne mara, on je pa nor nanje – kot jaz.

Leto prej je dobil domačo panceto,eno leto pa kišto krompirja………….

Gre pa tudi vsaki dan v lokalno gostilno na dva deci in moško debato, pa sem se z oštirjem zmenila za tedenski njegov zapitek, za njegov rojstni dan pa za vso omizje – je bil ful presenečen in vesel.

Poskusi s kakšnim od teh paketov: www.zvezdar.com
Doživetja, Skrivnosti vina, Gurmanski počitek se mi vsi zdijo primerni.

New Report

Close