Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DARILO ZA NAJSTNICO

DARILO ZA NAJSTNICO

Prosim za idejo, kaj kupiti nečakinji za 18. rojstni dan.

Parfum, kaj za oblečt, al pa kakšno kuvertico pa naj si sama zbere. Men je teta vedno to dala in sem bila najbolj zadovoljna. Vrtnico in dinarčke.

10.000 sit
bo se najbolj vesela denarja!

Se strinjam, denar. Sama sem bila tega najbolj vesela!

Tudi denar pa kakšno čokolado zravn, ker men samo dnar nič posebnega pomeni, se počutim kot da imam dan ko mi izplačajo da živim, sicer mi pride prav ampak vzdušje ko dobivaš darila pa je vseeno dober.

Sem proti denarju, ker potem podarjeno ne ostane v spominu. Sem definitivno za to, da se nekaj kupi in ostane kot lep spomin.
18-letnici kupi kakšno ličilo, lahko ji plačaš kakšno celoletno (polletno) naročnino na revijo, kakšne debelejše najlonke, ki se sedaj nosijo k kratkemu krilcu, ….

lp

Morda pa bi bla vesela tanke verižice iz belega zlata z drobnim obeskom, take ki se zdaj nosijo, Pa ša lep spomin bi ji bil.

S spominskimi darili ustvarjamo sami sebi spomin in ne mislimo na obdarovanca, razen če res vemo za kakšno njegovo posebno željo.

Če dekle ne mara nakita, zakaj jo z nakitom siliti, zakaj ji vsiljevati parfum, ki ji ne diši, zakaj ji kupiti majčko, ko pa ji nikamor ne paše, ….!?

Jaz osebno sem za 18. roj. dan dobila od vseh denar. Še danes, po 21-tih letih se s hvaležnostjo spomnim vseh, ki so mi omogočili, da sva si fantom (zdajšnim možem) privoščila na morju večerjo ob svečah, igranje tenisa in najem čolna za 1 uro. To so bile res sanjske počitnice, kajti kasneje nikoli ni bilo denarja za kaj takega, saj sva se kmalu poročila, imela otroke, kredite, ….

Od takih spominov se da živeti!

Karto za na Siddharto lahko tudi priložiš zraven, seveda, če so ji všeč 🙂

Drugače pa … zlatnina, kakšne športne pripomočke, če se ukvarja s športom, kakšna knjiga, ročna ura (npr. Swatch) … pa tudi denar se mi zdi ok, če res ne veš, kaj ji kupiti … konec koncev je pa res, da je vse stvar okusa, tako da sama veš, kaj bi bilo najbolj primerno.

Jaz sem moji nečakinji za 17. rojstni dan kupila denarnico – tako moderno, noter pa dala kartico za mobitel. Je bila ful vesela.

denar, karta za sidarto, parfumi, čokolade, medvedki, tanka verizica – to vse sux. Vse bo kmalu pozabla.

Ce zelis, da si zapomni za dlje casa, ji kupi umetnisko sliko, kipec ali pa ji daj povečat neko fotografijo in jo daj uokvirit.

Ja zdej boste začele težit,da je najstnica in da so to darila za resne – halo zakaj pa ne bi dobila nekaj, kar ni iz njenega najstniskega vrta, kjer ji je že vse poznano?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close