Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za najstnike

Darilo za najstnike

Strici in tete kaj podarite nečakom in nečakinjam, tistim, ki so že najstniki in mal mlajšim in v kakšni vrednosti? Jih vprašate, preverite pri starših?

Ker sem brez idej razmišljam, da bi dala kar denar v kuverti.

Slušalke

Zvočnik

Dober ovitek za telefon

Bon za muller…vsi navdušeni nad kozmetiko, parfumi

Karte za ogled tekme in jih tudi peljemo. Beograd, Split, Munchen…tega so najbolj veseli.

Slušalke ipd.pa ni šans, to oni sami točno vedo katere. Če kupiš točno to kar si želijo je ok, sicer ne kupuj. Boni za trgovine ja, bolje kot neko bedarijo, ki jo vrže v kot in pozabi nanjo. Letos pri nas karte za koncert v Parizu in dobra knjiga.

Najstniki in tudi odrasli najbolj vedo, kaj točno si želijo. Boni ali pa tudi denar so najbolj uporabno darilo. Sama sem ravno dobila neko lasno kozmetiko, polno nekih nezdravih sestavin, uporabljam pa izključno samo šampon in subrino točno določene znamke.

Odgovor na objavo uporabnika
Ok, 14.12.2024 ob 10:27

Slušalke

Zvočnik

Dober ovitek za telefon

Bon za muller…vsi navdušeni nad kozmetiko, parfumi

Karte za ogled tekme in jih tudi peljemo. Beograd, Split, Munchen…tega so najbolj veseli.

Pri mojima nič od tega ne bi bilo. Karta za musical bi še šla. Radi imata srčkane stvari, čarobne, pravljične..karkoli že to je :). Okras, obleka, posteljina, bižuterije..vse supercute variante. Kozmeteraj ju ne zanima, sport navijanje pa tud ne.

Najboljše je dati denar v kuverti, zraven napisati še čestitko in priložiti čokolado (ali kaj drugega npr. suho sadje, dobre kekse – spečene doma, ene tople nogavice ali šal, kapo ipd.).

Sedaj, ko so že najstniki, letos majico in čokolado, lansko leto štrunfki in čokolada. Obleke ponosijo, … s čokolado se posladkajo.  To je le zaradi božičkovega reda…  Celo leto sem jim na voljo, večkrat me za kaj prosijo, kaj skupaj uredimo, jim kaj kupim, jim pomagam..

New Report

Close