darilo za okroglo obletnico
Spodaj je debata o pliškotu za 40-ti RD. Pa me zanima kaj pa ste vi dobili ali podarili za okrogle obletnice, pa da vam je bilo darilo resnično všeč?
da preverimo naše okuse
jaz imam rada izvirna, predvsem uporabna darila, tudi pliškota sem že podarila … ampak je imel v sebi izvirno sporočilo … pismo.
zdaj pa razmišljam o darilu za 40-ti RD za moža … je kdo naredil kakšno izvirno zadevo skupaj s svojimi otroki?
pa še … kakšno navado imate proslaviti? velike fešte ali kaj bolj intimnega?
Za 30 rojstni dan sem dobila Bulgari prstan, za 40. rojstni dan Maldive za 14 dni. Možu sem podarila za 30. rojstni dan sina in še eno malenkost, za 40. rojstni dan križarjenje.
Za navadne rojstne dneve je darilo tam nekje 100 eur. In ne prirejamo velikih fešt. Vsi štirje gremo v kakšno fensi restavracijo. Lestos smo šli k Pikolu, ali pa Zemono, JB, As…
meni se zdi ful dobra ideja, da bi se sla z otroci slikat k prof. fotografu in mu nato podarite eno lepo uokvirjeno fotografijo.
pa mogoce niti ne tisti klasicni studijski fotografi, meni je napr. vsec tole:
Jaz sem za 40 let dobila udoben usnjen stol za k računalniški mizi, mož je od mene dobil kvaliteten digitalni fotoaparat.
Všeč mi je, da dobim kar potrebujem in ostali od mene tudi dobijo uporabna darila. Vedno jih vprašam, kaj bi imeli, kaj potrebujejo, česa si želijo, česa nimajo….želje tudi rada izpolnim.
matr si zadrta,…niso vsi isti kot TI, če verjameš ali ne, so nekateri ljudje celo družabni in imajo prijatelje,…sicer pa chill, tole je samo predlog, ideja, odgovor tistemu, ki sprašuje, ne tebi…prav smiliš se mi, da si tkole nasikana že navsezgodaj, pa šele ponedeljek je:)
Sicer pa sem se tega spomnila, ker sem bila nedavno na taki zabavi in je bil prijateljičin partner več kot vesel, ker se je ona res potrudila, da je zbrala na kup tudi ljudi, ki jih zaradi takih ali drugačnih okoliščin že dolgo ni videl.Pa še pripravla mu je njegove najljubše jedi in je blo res fajn.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/