Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za okroglo obletnico

darilo za okroglo obletnico

Spodaj je debata o pliškotu za 40-ti RD. Pa me zanima kaj pa ste vi dobili ali podarili za okrogle obletnice, pa da vam je bilo darilo resnično všeč?

da preverimo naše okuse

jaz imam rada izvirna, predvsem uporabna darila, tudi pliškota sem že podarila … ampak je imel v sebi izvirno sporočilo 🙂 … pismo.
zdaj pa razmišljam o darilu za 40-ti RD za moža … je kdo naredil kakšno izvirno zadevo skupaj s svojimi otroki?

pa še … kakšno navado imate proslaviti? velike fešte ali kaj bolj intimnega?

Midva eden drugemu ne podariva nič.Nama tako paše.Tisti dan skuham fajn kosilo in to je to.Bo pa dragi imel čez dve leti 40 let.Za takrat pa ne vem.Si ponavadi čestitava in se imava zvečer še posebej lepo.Men darila ne pomenijo nič,prav tako njemu.

Za 30 rojstni dan sem dobila Bulgari prstan, za 40. rojstni dan Maldive za 14 dni. Možu sem podarila za 30. rojstni dan sina in še eno malenkost, za 40. rojstni dan križarjenje.

Za navadne rojstne dneve je darilo tam nekje 100 eur. In ne prirejamo velikih fešt. Vsi štirje gremo v kakšno fensi restavracijo. Lestos smo šli k Pikolu, ali pa Zemono, JB, As…

kaj pa pogostitev za sorodnike in prijatelje?

meni se zdi ful dobra ideja, da bi se sla z otroci slikat k prof. fotografu in mu nato podarite eno lepo uokvirjeno fotografijo.
pa mogoce niti ne tisti klasicni studijski fotografi, meni je napr. vsec tole:

http://www.avdicija.com/index.php?id=277&lang=sl

Če sprašuješ mene, potem redko. Recimo za okrogle obletnice gremo vsi v gostilno na kosilo t.j. moji in njegovi starši, moji in njegovi bratje.

Velikih fešt ne delamo nikoli. Še za ohcet nismo.

Kaj pa če mu pripravite suprise party in povabiš njemu ljube ljudi? al pa ga pelješ na kakšno razvajanje v dvoje-spa varjanta,…

Daj nehi s temi amerikanizmi. Če meni pripravi kaj takega, ne govorim z njim vsaj en mesec.

Jaz sem za 40 let dobila udoben usnjen stol za k računalniški mizi, mož je od mene dobil kvaliteten digitalni fotoaparat.
Všeč mi je, da dobim kar potrebujem in ostali od mene tudi dobijo uporabna darila. Vedno jih vprašam, kaj bi imeli, kaj potrebujejo, česa si želijo, česa nimajo….želje tudi rada izpolnim.

….nikoli ne praznujemo na veliko, nikoli v gostilni.

matr si zadrta,…niso vsi isti kot TI, če verjameš ali ne, so nekateri ljudje celo družabni in imajo prijatelje,…sicer pa chill, tole je samo predlog, ideja, odgovor tistemu, ki sprašuje, ne tebi…prav smiliš se mi, da si tkole nasikana že navsezgodaj, pa šele ponedeljek je:)

Sicer pa sem se tega spomnila, ker sem bila nedavno na taki zabavi in je bil prijateljičin partner več kot vesel, ker se je ona res potrudila, da je zbrala na kup tudi ljudi, ki jih zaradi takih ali drugačnih okoliščin že dolgo ni videl.Pa še pripravla mu je njegove najljubše jedi in je blo res fajn.

Uf, uf. Tudi jaz ne bi bila vesela neke zabave presenečenja.

Meni je všeč intimno praznovanje, v kakšni boljši restavraciji in samo s tistimi, ki so mi res blizu.

Moj mož je imel lani okroglo in sem mu podarila vikend paket v Olimiah, prav poseben paket za pare in bilo je nepozabno! Je pa imel še posebej praznovanje v koči za družino in prijatelje in je bilo prav fajn.

Za rojstne dneve si vedno privoščiva kaj v dvoje. Vikend oddih, savna, večerja, smučanje … nekaj od tega. Za okrogle obletnice si privoščiva dopust v dvoje, prav tako za obletnico poroke (5 let, 10, 15).

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close