darilo za partnerja
A ima katera nasvet kaj podariti parnetju za 27 rojstni dan?
Skupaj sva dve leti ampak jaz res nimam nobene ideje. Ima službo in si kupi kar rabi,
lani sem mu kupila en pulover, ki si ga je želel a ni bilo številke (naročila online), predlani pa usnjen pas in denarnico.
A ima katera kakšen predlog? Hotela sem polet z balonom samo so cene gromozanske, sploh nevem od kje mi ideja, da se da tak polet kupit v merkurju za 50-60eur:)) Neke pakete so baje imel..
Nakita ne nosi, parfuma se ne, oblačil ima na tone, cd mu kak kupim že tako občasno za kakšno priložnost…
Rada bi mu pa nekaj kupila v vrednosti cca 50eur samo res ne vem kaj naj… Težko je kupovati takšnim, ki že vse imajo.. :=)
Kupi od Zvezdarja Mojstri okusov ali nekaj takega, stane 40 evrov in te pelje lepo na kosilo/večerjo. Bo nekaj za oba.
http://www.zvezdar.com/okusi/vecerja-pri-mojstrih-okusov.html
Podari mu izlet presenečenja. Gresta nekam, se imata lepo in sta skupaj.
Ali pa razvajanje za dva (razne kopeli, masaže,…)
Lahko mu podariš knjigo z idejami z izleti (Lep dan kliče ipd.) in si izbereš pet izletov, ki jih lahko naredita do naslednjega rojstnega dne.
Lahko zapakiraš košaro za piknik in si najdeta svoj prostorček za take stvari.
Jaz sem najboljše naredila, ko sem partnerja prepričala, da si vzame dopust za svoj rojstni dan. To dela še zdaj pa nisva več skupaj
Tudi jaz prisegam na celodnevne romantične izlete. Lani sem ga peljela na Bled. Kjer sva najela ladjico, in sem ga jaz peljala na otoček, potem sva tam našla malo miru kjer sva se usedla na deko in igrala karte. Zraven sva grizkala piškote in čips. Naredila kakšno skupno fotko. Zvečer pa še seksi masaža in seks