Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za partnerja

Darilo za partnerja

Partner ima začetek februarja rojstni dan, pa bi mu rada podarila nekaj lepega. Težava je, da nimam nobenih idej. Je sredi tridesetih in športnik, ampak vse športne pripomočke ima, poleg tega pa se jaz na šport ne spoznam, zato tukaj ne morem iskati daril. Gate in štumfi so neka klasika, sem mu jih podarila že decembra, oblačila si najraje kupuje sam, nakita in podobnih modnih dodatkov ne nosi, sladkarij ne mara… Dogovorjena sva, da si ne kupujeva predragih daril, tam nekje od 30 do 50 evrov. Kakšne ideje? Kaj vi kupite partnerjem?

Jaz mu kupujem njegov najljubsi prfum,je pa res,da stane veliko.Original.

bon iz kakšne športne trgovine, bon za bowling …

če ima rad šport in poleg tega tudi bere, mu lahko (avto)biografijo od kakšnega športnika.

Pentljo okol pasa pa naga u pojstli pocakaj pa bo najbolj vesel 🙂

Pa kako ženske pristajate na taka čip darila??? Kaka omejitev neki! Darilo pod 200€ sploh ni darilo!

Pojdi na moj butik.
Tam mas tudi nove z etiketo npr.usnjene kvalitetne pasove
Ali pa rejbanke ocala.
Lahk pa sam ideje dobis ko gledas.par fantov gor prodaja.
Sploh en je neverjetno hitr in posten.

Hvala za ideje.
Ja, žal, tudi jaz bi raje mu dala darilo za 200 evrov, pa nimava nevemkakšnih plač, zato nama je 200 e veliko in si žal takih daril vsakič za rojstne dneve, božiče, obletnice… Ne moreva privoščiti.

Smucata oba? Ga prek vikenda zjutraj povabis v avto in odpeljes na smucanje za en dan …

Namigni kakšne vrste športnik je, bo lažje s predlogi. Pa meni se zdi pomembno tudi, če je življenjski sopotnik, ker ne pišeš mož, ali pa samo nekdo, s kom samo hodiš. Določena darila so v začetkih spoznavanja čisto pretirana, sploh če so nizke cenovne omejitve.

Če nimam druge ideje, mu vedno kupim karto za kakšen koncert ali športno tekmo. Letos je dobil vstopnico za Harlem Globetrotters, ki bojo aprila v Ljubljani (pod 50e). Full srečen:)

Kupi mu kravato in zraven napiši navodila za uporabo.
Namig:
[img]https://i.pinimg.com/originals/b9/94/f8/b994f82b03b8b2c71fda30d2d4507864.jpg[/img]

Hvala za vse ideje. Je amaterski športnik… Vsak dan športno aktiven: tek/kolo/fitnes/smučanje/tenis/košarka… Ni mož, skupaj sva 2 leti in skupaj živiva.

če nimaš idej je vajin fu.k — katastrofa.
Podari mu all inclusive karto za vsaj 5 obiskov v kupleraju.
Baba – zamisli se nad sabo kakšen šuft si … po moje mu ga tudi fafneš ne ☻

OK, ideje: štart nine za 10 km, pol ali celi maraton, odvisno kaj laufa – imaš mnogo tega po Slo in izven; pobrskaj na netu za smučarski dan v Avstriji, http://www.skipasstravel.si/?contid=356; nov bidon za na kolo; kvalitetno športno masažo, da si sam izbere datum; vstopnico za kakšno tekmo; … Sicer pa pohodne palice obema, da bosta vsaj v neki dejavnosti uživala skupaj. Tvoja absolutna nekompatibilnost s partnerjem in precejšnje nepoznavanje njegovega načina življenja ni ravno obetavno za trdnost zveze na dolgi rok. Sploh, če bodo aktivnosti po nekaj letih začele postajati večdnevne. Že itak imaš opravka z vodnarjem:)

če si zagovedna in mu ne privoščiš druge pi.čke:
potegni mu ga oralno, da bo imel trdega, potem si njegovega otepača vtakni v rit.

Hvala za vse normalne odgovore. Za uboge reveže, ki nimajo drugega dela kot vse obrniti na seks in žaliti… Smilite se mi. Vidim, da je na tem forumu le redko kdo normalen. Prosila sem za preprosto idejo in dobila analizo svojega spolnega življenja. Žalostno, da nimate drugega dela.

krula zagovedna … ker si ausšus imaš problem ti .. nasveti so boljši kot je tvoj intelektualni domet☺
oslovega curaka si vtikaj

je vsak vesel- saj imaš kako prjatlco,ane

Primitivec, dej obdrži zase!

Se opravicujem za moj izbruh.
Prosim ne bodite jezne.
Zelo rad se pogov arjam z vami.

Ja, kakšen bon oziroma darilna kartica je vedno dober izhod za darila (tudi v primeru, ko svoje ljubezni ne merita s količino evrov za rojstnodnevna darila. Ker tudi 30 evrov na darilni kartici je lahko povsem lepo darilce).

Kar je mene zbodlo v oči je tudi to, da je on ful špoetnik ona pa niti ne ve kaj je to. Se pravi skupnih točk nimata.
Verjemi športnik bo najbolj vesel kako športni zadevo. Tudi če ima 5 švic majic bo vesel ta 6. Superge menjavaš vsa 2 x na leto in je eto kar drag špas cca 300 eur. Lahko mu kupiš športni švic spodnje perili lahko samo sp. Hlače so cca 20 eur.Ali smučarske rokavice, naglavno lučko (cca 40 eur). Karto za kako tekmo ali štartnino za kak tekaški maraton. Ali pa res kupi sebi športno opremo in se mu pridruži. Vajina nekontibilnost ne vodi v dolgo prihodnost.

divjih medvedov 🙂 Ni ravno za 50€, za 70 pa morda ze dobis.

http://www.zvezdar.com/

Ti izbereš paket, on pa izbere, kaj bi ga veselilo/zanimalo. Moj je vedno vesel, ko dobi kaj takega, ker potem lahko vsakič proba kaj novega, kar si sam ne bi nikoli privoščil.

New Report

Close