Darilo za partnerja
Partner ima začetek februarja rojstni dan, pa bi mu rada podarila nekaj lepega. Težava je, da nimam nobenih idej. Je sredi tridesetih in športnik, ampak vse športne pripomočke ima, poleg tega pa se jaz na šport ne spoznam, zato tukaj ne morem iskati daril. Gate in štumfi so neka klasika, sem mu jih podarila že decembra, oblačila si najraje kupuje sam, nakita in podobnih modnih dodatkov ne nosi, sladkarij ne mara… Dogovorjena sva, da si ne kupujeva predragih daril, tam nekje od 30 do 50 evrov. Kakšne ideje? Kaj vi kupite partnerjem?
OK, ideje: štart nine za 10 km, pol ali celi maraton, odvisno kaj laufa – imaš mnogo tega po Slo in izven; pobrskaj na netu za smučarski dan v Avstriji, http://www.skipasstravel.si/?contid=356; nov bidon za na kolo; kvalitetno športno masažo, da si sam izbere datum; vstopnico za kakšno tekmo; … Sicer pa pohodne palice obema, da bosta vsaj v neki dejavnosti uživala skupaj. Tvoja absolutna nekompatibilnost s partnerjem in precejšnje nepoznavanje njegovega načina življenja ni ravno obetavno za trdnost zveze na dolgi rok. Sploh, če bodo aktivnosti po nekaj letih začele postajati večdnevne. Že itak imaš opravka z vodnarjem:)
Kar je mene zbodlo v oči je tudi to, da je on ful špoetnik ona pa niti ne ve kaj je to. Se pravi skupnih točk nimata.
Verjemi športnik bo najbolj vesel kako športni zadevo. Tudi če ima 5 švic majic bo vesel ta 6. Superge menjavaš vsa 2 x na leto in je eto kar drag špas cca 300 eur. Lahko mu kupiš športni švic spodnje perili lahko samo sp. Hlače so cca 20 eur.Ali smučarske rokavice, naglavno lučko (cca 40 eur). Karto za kako tekmo ali štartnino za kak tekaški maraton. Ali pa res kupi sebi športno opremo in se mu pridruži. Vajina nekontibilnost ne vodi v dolgo prihodnost.
Ti izbereš paket, on pa izbere, kaj bi ga veselilo/zanimalo. Moj je vedno vesel, ko dobi kaj takega, ker potem lahko vsakič proba kaj novega, kar si sam ne bi nikoli privoščil.