darilo za poroko
Slika, kip, vaza, posteljnina, odeja, prt, lepi kozarci….. Kako naj mi vemo, kaj točno je tvoji sestrični všeč in kaj misliš, da bi želela imeti? Ti praviš, da sta si blizu. Jaz ne poznam ne tebe in ne nje. Kako naj torej jaz predlagam, ali je boljše, da ji kupiš eno sliko ali okvir za sliko ali vazo ali kristalne kozarce?
jah ne vem, 22.06.2022 ob 09:41
Slika, kip, vaza, posteljnina, odeja, prt, lepi kozarci….. Kako naj mi vemo, kaj točno je tvoji sestrični všeč in kaj misliš, da bi želela imeti? Ti praviš, da sta si blizu. Jaz ne poznam ne tebe in ne nje. Kako naj torej jaz predlagam, ali je boljše, da ji kupiš eno sliko ali okvir za sliko ali vazo ali kristalne kozarce?
Jaz od zgoraj naštetega ne bi hotela nič. Mogoče knjigo?
jaz tako, 22.06.2022 ob 09:47
Jaz od zgoraj naštetega ne bi hotela nič. Mogoče knjigo?
Saj to pravim, mi ne moremo vedeti, kaj bi potencialno bilo sestrični všeč. Meni je tudi ideja o knjigi, dobri, posebni, ipd všeč. Mislim, ni zdaj ful inovativnih stvari, do katerih lahko mi pridemo.
Lahko tudi naredi nek album, če je seveda na slikah tudi bodoči mož. Samo njiju ne, ker to pač ni darilo za poroko.
Lahko kakšno swarovski figurico, saj imajo polno okraskov oziroma artiklov, ki te lahko spominjajo nate. Je pa res, da je to poroka in ne rojstni dan, torej je treba gledati z vidika obeh partnerjev, saj se darilo ne daje samo sestrični in zato kakšna na primer zlata verižica odpade.
Simona76, 22.06.2022 ob 09:54
Sem v podobni dilemi s prijateljico iz otroštva, ki se poroči konec julija. Ok “kuverta” to seveda. Razmišljala sem, da bi morda dala kakšno najino fotografijo iz najstniških let, kakšnemu slikarju ali grafičnemu oblikovalcu, da bi naju narisal ali ilustriral.
Jst sm se lani poročila in darilo od sestre dobla karikaturo naju z možom, ful hudo! Mava obešeno v garderobi in se vsakič nasmejim ko jo vidim, pač to je blo eno tako najbolj izvirno darilo, ko sva ga dobla :))
Poseben dogodek, zahteva posebno darilo. Najlepša so personalizirana, nekaj, kar je samo njuno. Ideja s portretom ali karikaturo se meni zdi super. Najde se kakšna skupna fotografija, morda s kake zabave, potovanja, ki jo nato naslikajo kot karikaturo. Ali pa kar njuna karikatura v poročnem gvantu. Za nad posteljo :))))
Nena946, 22.06.2022 ob 10:08
Poseben dogodek, zahteva posebno darilo. Najlepša so personalizirana, nekaj, kar je samo njuno. Ideja s portretom ali karikaturo se meni zdi super. Najde se kakšna skupna fotografija, morda s kake zabave, potovanja, ki jo nato naslikajo kot karikaturo. Ali pa kar njuna karikatura v poročnem gvantu. Za nad posteljo :))))
Tole se mi zdi lepo povedano…da ni ravno fotografija, da nekdo poustvari vaš moment ali vajin, ko st abili mlajši..
Jaz bi razmisljala nekaj v smeri, kaj ima ona rada in da to vaju povezuje, potem pa izbirala tako darilo, da je primerno tudi kot porocno.
Slike vaju dveh ne bi podarila, to ni porocno darilo.
Karikatura mladoporocencev, ampak taka res dobra, se mi zdi super. Mogoce kaksna digitalna slika tudi.
Me smo si med seboj podarjale porocne albume za slike, uf, to je bilo tam enih 25-30 let nazaj. Mogoce digitalni okvir za sliko?
Zdaj, ko smo vse ze pri abrahamu, si podarjamo portrete, take malo drugacne, ne klasicne, in seveda ‘popravljene’ :)))
Meni se zdi precej neokusno dat nevesti za poročno darilo nekaj,kar naj njo spomni na sestrično. Poročita se dva, a ženin je pa luft?
Sestrična ima vsako leto rojstni dan, morda bo imela tudi dekliščino, je diplomirala, praznuje božič… Priložnosti za individualno darilo od tebe njej je več kot dovolj.
Za poroko pa obdari oba.
svatovalibomo, 22.06.2022 ob 09:36
Konec avgusta gremo na poroko k sestrični, s katero sva si kar blizu. Poleg “kuverte” bi ji rada podarila še nekaj za spomin. Pa ne neka doživetja, nekaj kar bo pogledala in se spomnila name.
Ima kdo kak predlog?
Mene tole z darili ubija. Ni hujšega, kot biti povabljen na kakšno veliko obletnico ali poroko. Vsakič nova nočna mora. VSe pokvari.
Ej ne vem, mene ne sprašuj. Upam pa, da dobiš kakšen dober namig.
S.
Ja vibrator z vgraviranim tvojim imenom. Zna bit nepozabno
A mata kkšn kos zemlje? Lh ji drevo.. kkšn javor, da bodo njeni otroc meli za protezo, če bo hlod kj vredn, lipo da bo na stara leta v senci sedela in študirala kaj bi v tej vročini, če tebe neb blo nekaj naštudiraj kar jima bo služilo.. ne sam spomnlo nate..