Darilo za poroko – prosim ideje
Bi bilo kaj takšnega predrago?
http://www.silverland.si/ljubezen/187-srebrnik-mir-in-ljubezen-5-2012.html
Zelo lepe so miniature akad. slikarja Mateja Metlikoviča, motivi poljuba.
http://www.matejmetlikovic.si/
Meni se tudi zdi srebrnik zelo lepo darilo. Jaz sem ga dobila z motivom, ki je meni najljubši, in je bil izbran torej zame, ne samo za darilo kot tako. Poglej med motivi in če najdeš takega, ki je všeč prijateljici, super.
V skrajnem primeru ga tudi prodaš. :p Ampak jaz ga ne bi/ne bom, ker mi je motiv ljubši od denarja. 🙂
Ste že kaj pogledali po čokoladni spletni trgovini www.mojacokolada.si[/url]? Imajo zanimiva in izvirna darilca in različne darilne pakete. Si pa lahko tudi sam sestaviš svojo čokolado in dodaš poljuben napis po želji. Je vrhunska čokolada (od čokoladnice Rustika) in čudovito poročno darilo.
p.s. Imajo pa tudi čokoladne fontane za najem, za poroke zna bit ful fajn. Tukaj imajo predstavljene: Moja Čokolada.
Lep pozdrav!
Ker bom priča in sem družinski član naeravam kupiti darilo. Seveda pa si ne morem privoščiti nič pretirano dragega oz. si lahko privoščim nekaj poceni. Na spletu razni umetniki, ki jim je v današnjem času teško prodati svoja dela prodajajo slike po zelo ugodni ceni in nekatere so ”za dol past”. Tako, da sem se odločila kupiti lepo in moderno sliko, ki ima tudi simboličen pomen in vem, da jima bo prišla prav. Je pa res, da ju poznam in sem prepričana, da jima bo darilo všeč. Glede darila se mi zdi, da ni ravno ”vstopnica”, prazen pa absolutno ne moreš priti. Tudi na obisk prineseš neko malenkost kaj šele na poroko. Tako da liter vina in čestitka za nekoga, ki si več ne more privoščiti oz. z nevesto in želinom nima nekih posebih stikov. Če se poroke ne moreš udeležiti se mi zdi najlepše darilo čestitka in malenkost. Glede na to, da je že januar upam, da ste lepo zbrali in da je operacija potekala v najlepšem redu,
Kaj naj kupim za poroko? Katera ideja se vam zdi dobra? Nekje okoli 80 evrov bova dala skupaj z mojim fantom za darilo…
– celodnevno kopanje + kosilo v kakšnih toplicah (npr. Rimske terme, kjer sta vzdušje in ambient precej intimna – antični slog, ni gužve, ni vrveža, hrupa… za razliko od Terme Čateža ali Terme Olimia, kjer je vedno gužva)
– ena ali dve nočitvi v polpenzionu nekje na morju (ugoden je hotel Max v Piranu), vendar ne vem ali bi bilo potem primerno, da dava v kuverto tudi denar za potne stroške, saj je od nas do morja precej daleč in ker sta mladoporočensca študenta, jima ne želiva delati dodatnih stroškov s prevozom, če bi jima plačala hotel na morju. Ampak če krijeva še bencin pa je to že za naju precej, glede na to da sva tudi midva le študenta 🙂
– ali pa bova enostavno dala denar v kuverto…
Vaše mnenje?
Dobra ideja za poroko je tud njuna karikatura (ki jo izdelajo na podlogi njunih fotografij), oziroma lahko karikatura njiju in otroka, otrok, če jih že imata. karikaturo je lahko vključen tudi kak njun hobi, poklic, zanimivost, značilnost, karakterna posebnost, v glavnem, da vse skupaj izpade čimbolj zabavno. Lahko sta postavljena v vsakdanjo situacijo, lahko pa je karikatura ženina in neveste (v poročnih oblekah).
Bolj skromno darilo pa je okvir za sliko, v katero potem sama dasta poročno fotografijo… Prijateljici sem, ko se je poročila, podarila leseno štiriperesno deteljico, na kateri sta bili inicialki njunih imen (lahko bi bila tudi cela imena) in datum njune poroke ter prostor za njuno sliko. Darilo (okvir za sliko) je bilo simbolično, saj štiriperesna deteljica prinaša srečo, kar sem jima želela tudi v njunem zakonu.
Za prvi dve opciji imaš veliko izbire na kuponko.si. Samo potem se vidi na kuponu cena.
Lahko pa daš denar pa še kako malenkost. Letos so kar popularne skodelice za čaj ali kavo z napisi. Na tej strani jih dela tudi po naročilu:
https://www.facebook.com/ustvarjalnikoticekVB
Pride pa 13€ za komplet dveh skodelic 🙂