Darilo za poroko
Kmalu grem na poroko prijateljice iz otroskih let. Dolgo se nisva videli, potem pa sva se nasli preko fb. Zivi v tujini, zato ji ne morem kupiti nekaj velikega in tezkega ( domov bo odpotovala z letalom). Poznam jo preslabo da bi se na podlagi tega odlocila kaj ji pokloniti. Ko sva bili najstnici sva se dobro razumeli, se vedno jo imam rada in mi to prijateljstvo dosti pomeni, ceprav sva se izgubili za veliko let.
Kaksna ideja kaj bi ji lahko poklonila za darilo?
Predvidevam, da se bo poročila s kakšnim tujcem in verjetno bosta prišla kaj v Slovenijo na obisk, zato bi ji mogoče izbrala katerega od teh paketov, da lahko skupaj z novim možem uživata v Sloveniji http://www.zvezdar.com/?gclid=CJLZmraepbECFQRJ3woduiiTZQ
Seko jagenjčak, to ti je idealno. Može da ga jede ili ono kao kučno znaš ono ‘pet’ ljubimac.
Ako uzmeš malo može u avion k kesi pa pod zic. Ono veče može u donji dio ko t prtljage. Cjena, može proč sa oko brat bratu oko 47, 48€ pa ostane i za seno.
Nemoj mi zahvaljivat, dož na žurku pa da malo pjevaš
jaz bi knjigo, in sicer o Sloveniji (posebej, če je poročena s tujcem). Kar nekaj lepih na to temo je. Druga varianta je recimo Prešeren ipd. Skratka, nekaj “slovenskega”.
Druga varianta so npr kakšni spominski zlatniki (vprašej na Banki Slovenije), idrijska čipka (pogojno), iz Rogaške kakšen lep kos kristala (pa bolj modernega dizajna).
Ne bi pa nič praktičnega (ala brisače), ali denarja (je lahko celo žaljivo).
lp!
Tudi jaz si ne želim Prešerna, niti kristalnih vaz in skled za sadje. Še manj idrijskioh čipk. Jih imam eno veliko škatlo od prababice, pa nimam kaj početi. Tako da nekatera darila niso za vse niti za današnji čas. Še manj neki wellnesi in razvajanja, pa poleti z baloni in kar je še te bedaste ponudbe.
Gram (ali več, ker ne vem, koliko je cena) zlata. Ga bo lahko porabila ali shranila. Dobiš v takih lepih karticah. Tudi zlatnik od BS.
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/