Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za prijateljico, ki ima vse…

darilo za prijateljico, ki ima vse…

Prijateljica mi je pred kratkim naredila večjo uslugo…
čez nekaj dni ima rojstni dan… pa bi ji rada podarila nekaj za okrog 40 – 50 evrov (10.000 sit).
Ampak bolj, kot razmišljam, manj idej imam.
Stara bo 33 let in meni se zdi, da ima že skoraj vse.
Za novo leto sem ji podarila masažo, kaj mi svetujete zdaj?
malinica

nihče nikoli nima vsega. vedno se najde način kako razveseliti. nekateri so veseli lončnice v božansko lepem lončku. nekdo pa velike bonbonjere od lindta. ali pa priznanega viskija.

če si ji masažo že podarila, bi ji mogoče zdaj kaj kozmetičnega – recimo nego obraza?

Kupi lepo leseno košarco, notri pa daj en ananas, mango, avokado, par kivijev, bana,…etc,… in kak kos drugega eksotičnega sadja. lahko tudi kokos,…

In daj v cvetličarno naj ti lepo zavijejo, aranžirajo….

Svetovno darilo, uporabno, za zdravje, za sladkat,… košarca pa tudi za spomin in že kaj se lahko notri spravi.

Meni so všeč niske košarce z ročem – imajo “ribnčani”

Ko vse ideje zginejo, še vedno ostane knjiga.

Kako bon za bowling, skiny….

Pojdita skupaj na kakšno komedijo

Ja, lahko knjigo Vsak dan je lahko nov začetek (kratke misli za vsak dan), ali pa vstopnice za kakšno gledališče, nega obraza je tudi super, če si ji masažo že dala.

Pelji jo v Portorož na škampe.

Kakšna dobra krema od O”ccitaine

Masažo ali pa nego obraza pri kozmetičarki

kilogram riža, paličice ter knjiga o kuhanju z vokom.
karte za bazen ali karte za gledališče/film, pač kar ima raje.
lp

Kuha zagotovo kaj. Vok in kitajsko kuharsko knjigo, knjigo o muffinih in pekač, morda kakšno kuharico Jamieja Oliverja…

Wauuuuuu, “človek, ki ima vse”??? Ne, malinica, človek NIKOLI nima VSEGA, pa če je še tako zelo skromen. Uporabi malo domišljije in ji kupi magari najbolj odštekano zadevo. Če ima res “mnogo vsega”, bo z najbolj odštekano zadevo zelo zadovoljna. Ti povem nekaj? Svoji prijateljici sem podarila en tak obesek, ki se ga dobi na pošti …. mehka mala čebelica (ali pikapolica ali kaj podobnega). Samo nekaj čez tisoč tolarjev, a je bilo dekle tako srečno in tako veselo, da si misliti ne moreš… stiskala je k sebi, se crkljala s tole miceno plišasto živalco, verjeti nisem mogla, koliko veselja ji je tale mala čebelica naredila. Smešno, ampak … če pospremiš skromen dar z ravno pravšnjimi besedami, moraš zadeti … ja, je pa ta moja prijateljica res pridna kot čebelica … Poizkusi! Važen je namen, važna je pozornost, ni važna velikost ali cena darila !

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

kupiji še kakšne bon za plavanje v bazenihhh…………(npr.atlantisu če si v lj)I

hja jaz imam tudi problem…moja prijateljica je stara 14 let in nevem, kaj ji kupiti za darilo…rada bi nekaj izvirnega? Želela sem ji podariti bon za plezanje za ob Soči in bi šli skupaj, vendar sem se na žalost prepozno spomnila =S nekih masaž in tega ji ravno ne bi podarjala, boni za nakupe … pa se mi zdijo rahlo neosebni in neizvirni =S zelo rada poje, se liči, rola, pleza … mislila sem tudi na kakšen album (našla sem podjetje, kjer ti naredijo album-knjigo-SUPER IDEJA! =) vendar sem tudi prepozna =S … MI POMAGATE??

New Report

Close