darilo za prvega sina
Jaz od svojega nisem dobila nič za darilo, niti otrok. Meni se niti ne zdi, da bi morala kaj dobiti razen otroka, saj sem ga sama hotela in sem že z otrokom dobila, kar sem hotela.
Za spomin bi bila pa jaz ful vesela, če bi mi recino starši prišparali časopis iz tistega dneva. Ali pa kar celo zbirko za vsak rojstni dan enega. No, jaz imam fetiš na stare časopise
Sicer se mi pa tak kovanček, unikatni res zdi super ideja. Vsaj nekaj je vreden. Ena babica, ki jo poznam, je vnuku ob rojstvu naredila gobelin (čisto mimo, če mene vprašaš)…
Me zanima,kakšne ideje boš še dobil.
Ideja z zaročnim prstanom se mi osebno zdi zelo slaba in nekako ponižujoča za žensko – češ, šele zdaj, ko si rodila mojega otroka, si vredna, da postaneš moja žena.
Ideja z zlatnikom je zelo lepa, punci pa bo darilo že otrok – ti pa ji stoj ob strani in ji pomagaj, to šteje več kot vsaka frdamana zlatnina. Vsaj jaz nisem po rojstvu niti slučajno pričakovala red zaslug za narod; itak sem imela ob sebi najlepšo dojenčico na svetu :).
Na Vaš link sem našel izdelavo portretov. Od krstnega botra smo ga dobili in je super darilo. Sigurno bolj osebno kot kakšno zlato …