Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za psebo, ki je rešila našega otroka invalidnosti

Darilo za psebo, ki je rešila našega otroka invalidnosti

Bliža se božič in seveda obdarovanje :-)). Že veliko časa se želiva z možem zahvaliti naši fizioterapevtki, ki v našega sončka vlaga vso svojo energijo. Najverjetneje ga je tudi rešila trajne invalidnosti. Nekako se nama zdi božič primeren čas, da ji tudi poveva, kako zelo zelo hvaležna sva ji. Ob tem bi ji tudi rada nekaj podarila. Tukaj Vas prosiva za pomoč. Če ima kdo kakšno idejo, naj nama jo prosim posreduje. Hvala

Težko se z darilom zahvališ nekomu, ki ti je toliko dobrega nredil za otroka – ker je to neprecenljivo. Mislim, da je nujno, da ji kupita neko malenkost, kar bo kazalo nato kako sta ji hvaležna -mogoče kakšno dobro knjigo s posvetilom.

Knjigo????????????????????????????????????????????????? Jaz je ne bi bila prav nič vesela. Ne, mora biti nekaj bolj konkretnega!

zakaj pa ne bi bila bila vesela knjige? Z enim , res lepim posvetilom?!
In kaj konkretnega bi to bilo?

jaz bi definitivno nekaj zelooo osebnega, npr. kakšne odtise rokic pa nogic, pa aktualno fotografijo, ali pa celo ‘album’ več fotografij (razvoj malčka), pa zraven morda kakšno lepo misel…

itak mi je mimo obdarovati s kakšnimi dragimi darili, več so vredna tista, ki se dotaknejo srca.

Ne vem, koliko je otrok star, ampak meni se zdi najbolje, da je nekaj v povezavi z otrokom – npr. risbica, ki bi jo otrok naslikal sam. Če je še majhen, mu namoči čopič v vodene barvice in naj po risalnem listu maha s čopičem. Barve vmes malo zamenjaj in nastala bo prava umetnija. V BauMaxu ali kje drugje kupi tisto zadevo-okvir, ki je pravzaprav brez okvirja, le steklo in dobila bosta krasno darilo.

Lahko pa namesto čopiča otroku namažeš rokice ali prstke z živimi barvami vodenk ali temper in mu potem pustiš, da ustvarja.

Iz DAS mase lahko izdelata odtise nogic ali rokic in robček okrasita z vzorcem od flumastrovega pokrovčka ali kaj podobnega. Odtis pobarvaš pastelno rumeno ali oranžno in je.

Darilo dobi toplino in dušo, narejeno je s trudom in ponavadi so takih daril najbolj veseli.

Konkretno darilo…kaj naprimer?

Avto? Zlatnino? …mogoče kakšen vikend? …. vem, da pišem provokativno…pa vendar…malo skromnosti ne bi škodilo…
Svašta, da so ljudje lahko tako nehvaležni in pohlepni!

Ideje od zvzdice se mi zdijo res dobre!

lp

Pa brez zamere . ampak pisala sem v navalu jeze, da je lahko nekdo tako nehvaležen

Veš, da sem tudi jaz že razmišljala o darilu za fizioterapevtko…ne za božič, ampak ko se bomo poslovili. Razmišljala sem o oljčnem olju, domačem, ki ga doma sami pridelujemo, pa še kaj zraven. Drugih idej, da niso to tipična dolgočasna darila, sploh nimam…

Vem, da gredo besede težko iz ust, še posebno če nista dobra retorika. Ampak verjemi, beseda HVALA je zelo mogočna. Predlagam, da morda napišeta zahvalno pismo, zraven pa še priložita kakšen izdelek, katerega je naredil otrok.

Tvoje ideje so mi zelo všeč…

Tudi sama bi v tem primeru podarila knjigo. Časi, ko so ljudje nosili zdravnikom klobase in celo žive živali, so minili… Nekateri vzamejo to tudi kot podkupovanje. Knjiga s primernim posvetilom pa je nadvse lepo darilo.

Predlagam ti, da ji otrok, če je že dovolj velik, nariše risbico.

A veš,da sem bila jaz v popolnoma enaki situaciji . Tudi mi smo imeli čudovito fizioterapevtko in če je ne bi bilo, naš sin ne bi več hodil …
Potem pa smo njo in moža ravno ob takem času povabili na večerjo in v zahvalo sem ji kupila zelo lep svetleč svilen šal in bonbonijero . Dodala pa sem še voščilnico, na katero sem zapisala tudi stavek: “”s spoštovanjem in iskreno hvaležnostjo ..””
Ni se mi zdelo primerno, da bi ji kupovala neka draga darila, pa vseeno sem ji nekako izkazala hvaležnost ..

Le pozdrav!

Jaz pa delam adventne venčke. Ves potrebni material naberemo v gozdu, sušimo pomaranče, jabolka…in potem z otroci skupaj ustvarjamo. Je pa res, da nekaj materiala tudi nakupim. Recimo osnovo, oz. obroč, cimetove palčke, pa seveda svečke. Naših venčkov se vsi zelo veselijo. Probajte še vi.

Super se mi zdijo ideje od *zvezdice*, Ene Barbare in Tanaje (večerja).

Kupovati neka draga darila nima smisla, saj nikoli nobeno darilo ne bo toliko vredno, kot je vredno zdravje vajinega sina. Tudi jaz mislim, da je najlepše darilo tisto, ki je narejeno podarjeno iz srca.

Ja nekaj v zvezi z malčkom ali je to slikice ki jih je sam naredil ali slike na katerih je on. S tem boste pokazali, da jo cenite in tudi ona se bo spominjala še dolgo kaj je naredila.

Jaz bi lepo kupila en okvir za slikce,ali pa dva.V eno bi dala fotografijo te gospe s tvojim otrokom,v drugi okvir,pa risbico,ali pa odtis rokice in mislim,da bi bila tega darila zelo vesela.Saj kadarkoli bi pogledala obe slikici,bi ji bilo prijetno pri srčku.

Odtisi nogic našega otročka so dragoceni predvem nam, drugim ne pomenijo toliko in so lahko le podstavek za naburanje prahu. Knjiga s posvetilom je dragocena, dobro pa je vedeti za okus obdarovanca. Kaj pa kakšno doma pripravljeno pecivo ali druga specialiteta? Kakšen dišeč čaj iz Čajne hiše? Cd – spet je potrebno poznati okus…. Gre za gesto, ne za vrednost! Zadovoljivo odločitev želim! Eva

New Report

Close