Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za rojstni dan za fanta 10 let

Darilo za rojstni dan za fanta 10 let

Prosim za ideje kaj kupiti fantu za deseti rojstni dan. Rad ima šport, predvsem nogomet, je zelo resen za svoja leta. Znesek okoli 25 do 30 evrov. Njegovi starši nam ne žal ne dajo nobenega namiga, češ saj nič ni treba, zato si z njihovo idejo ne moremo pomagati:-). Razmišljala sem o naročnini na kakšno revijo, ampak pojma nimam katero, kaj pravite? Hvala za vaša mnenja in ideje.

Par zvezkov, en kemični svinčnik in eno veliko čokolado! Vem, da se mi boste smejali, ampak kaj bi jaz dala (ko sem imela 10 let), da bi dobila za rojstni dan kaj takega! Samo potem ne govoriti, da je kriza.

Kupi mu ročno uro. Za tak denar se že kaj dobi. Tudi če jo že ima, nič hudega, bo pač imel še eno. Pa otroci imajo radi digitalne, na to ne pozabi.

Verjetno ni iz soc. ogrožene družine … Tako, da nikar zvezkov ipd., boš s tem več škode naredila … Glede na to, da je nogometni navdušenec kakšen dres, če veš za koga navija, karto, album za zbiranje nalepk, knjigo …
Morda bon za športno trgovino, knjigarno, ali pač samo denar …

Zvezkov…se ne kupuje no….kaj pa kakšna žoga, morda brisača od kakšnega kluba, majica, nahrbtnik, torba za treninge od adidasa npr. https://www.prva-liga.si/adidas/sportna-torba-adidas-lineage-essentials-team-bag-small.html, malo preglej to stran pa boš kaj finega našla, morda denarnico…

bon za prvo ligo
bon za mullerja
bon za adrenalinski park in mu poveš, da ga boš ti tja peljala

Tudi moj 10-letnik je športen tip tako kot njegovi prijatelji. Zato za rojstne dneve vedno zavijem v kakšno športno trgovino, pa vidim, kaj je trenutno na voljo (ni vse leto vsega oz. kaj primernega) in kupim vedno kaj športnega: npr. športno majico/hlače, torbico za okoli pasu, športno torbo, žogo, tenis žogice (če igra tenis), kaj za kolo, bidon, športne nogavice ipd.

Lahko pa tudi karto za karting ali kaj podobnega.

Če ima zelo rad šport in nogomet bi mu morala dati nekaj povezano s tem.  Mogoče kakšno nogometno žogo ali majico. Lahko pa kašno stvar ki je povezana z športom. Lahko mu tudi kupiš odbojkarsko žogo. Nekaj povezano s tem.

Upam da ti bo to v pomoč

New Report

Close