Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za taščo

Darilo za taščo

Prosim za kakšno idejo kaj kupiti tašči – je zelo v redu ženska, da ne bo vprašanj….
Ima pa 53let. Cenovno nekje 3.000sit.

hvala.

Štrik 🙂

Lahko ji kupiš kakšno uredu knjigo (mogoče stane kaj več kot 3 jurje), ali pa kakšno kozmetiko.

lp,Corazon

kaj ima rada, kaj rada počne v prostem času…

Za tak denar bi jaz rože

Se ti zdi štrik primerno darilo za v redu žensko?
Svašta…

Mogoče kakšen darilni bon v kakšni trgovini, pa si potem sama izbere tisto kar ji je všeč.

Za 3 jurje nimaš kaj dosti izbire!

Če boš kdaj tašča…bi bila verjetno vesela takega darila….

……..svašta……….

Nekaj, česar si sama ne bi privoščila.

Mala šala…za ta denar lahko kupi le en lep štrik za perilo:)

ja reskiraj malo več in naj se rzvaja pri frizerju al pa kako lepo ruto za k novemu kostimu…Nekaj malo bolj nevsakdanjega za dušo pocartat.

Kakšno masažo, ampak to je malo več kot 3.000.
Za 3.000 pa kakšno bonbonjero in kakšen cvet, ker druga za ta denar ne boš dobila.

Hrhidejo, ki so sedaj hit in vse mame (tašče) si jo želijo.

Ups, sem očitno iznašla novo ime rože, mislila sem pa ORHIDEJO.

Kakšen šal. Moja je tega vedno vesela, ker si sama tega ne privošči.

2 kino vstopnici in bus karti, če ne vozi.

Poglej v mercator ali merkur, nekje sem vidla tiso banjico za masažo nog okoli 4500,00.

moja bodoča tašča je dobila 2 orhideji – eno tako bolj posebne barve, ne enobarvne, bolj rdeče – rjav cvet) in je zelo zadovoljna – orhideje namreč navadno zeeelo dolgo cvetijo

drugače pa je od naju z njenim sinom dobila še steklen krožnik, ki ima reliefno 2 cveta od vrtnice in valovit rob (krožnik je bil cca 1.500 sit), steklen, zraven pa bomboniero in kavo (ker rada pije kavo)

lani pa smo ji kupili set lončkov za kavo in kavo (ma te pri njej res ni nikoli preveč, gre vedno v promet)

Moja taščica dobi za rojstni dan kakšen komplet posode ali boljši jedilni servis, darilne kozmetične komplete, parfum, komplete ročno kvačkanih prtkov, kristalno vazo….je pa take sorte, da niti vrat ne odpre, če ne nosimo velikegaaa darila. Če je tvoja bolj skromne sorte se marsikaj od naštetega najde v količinsko in cenovno blažji varianti.

Moja še ne tašča je prejela v nedeljo zeloo lepo darilo za 3600 sit, pa ga je bila zelooo vesela. Pojdi v trgovino Moj Dom – boš dobila krasne zadeve. Je pa res, da je skromna ženska, vesela vsake malenkosti. Ji pa v življenju nič ne manjka in si veliko lahko privošči, ko pa pride do daril nič ne komplicira. Je super bejba…

same skromne tašče…moja ima kmalu rojstni dan, pa je zadnjič pri kosilu kar prijavila, da si želi fritezo, mikrovalovno z grilom in nov ekonom lonec:)))

je bolj mahnjenja na kuhanje, ja. meni se je zaletelo, ker še nisem doživela, da bi nekdo tako postavil pred dejstvo, kaj naj mu/ji kupimo…

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

New Report

Close