Darilo za taščo
moja bodoča tašča je dobila 2 orhideji – eno tako bolj posebne barve, ne enobarvne, bolj rdeče – rjav cvet) in je zelo zadovoljna – orhideje namreč navadno zeeelo dolgo cvetijo
drugače pa je od naju z njenim sinom dobila še steklen krožnik, ki ima reliefno 2 cveta od vrtnice in valovit rob (krožnik je bil cca 1.500 sit), steklen, zraven pa bomboniero in kavo (ker rada pije kavo)
lani pa smo ji kupili set lončkov za kavo in kavo (ma te pri njej res ni nikoli preveč, gre vedno v promet)
Moja taščica dobi za rojstni dan kakšen komplet posode ali boljši jedilni servis, darilne kozmetične komplete, parfum, komplete ročno kvačkanih prtkov, kristalno vazo….je pa take sorte, da niti vrat ne odpre, če ne nosimo velikegaaa darila. Če je tvoja bolj skromne sorte se marsikaj od naštetega najde v količinsko in cenovno blažji varianti.
Moja še ne tašča je prejela v nedeljo zeloo lepo darilo za 3600 sit, pa ga je bila zelooo vesela. Pojdi v trgovino Moj Dom – boš dobila krasne zadeve. Je pa res, da je skromna ženska, vesela vsake malenkosti. Ji pa v življenju nič ne manjka in si veliko lahko privošči, ko pa pride do daril nič ne komplicira. Je super bejba…