Darilo za Valentinovo
Navadno ne praznujeva valentinovega, mislim da sva ga mogoce prvo ali dve leti ko sva bila skupaj potem pa ze nekaj let ne vec. Letos pa sem se odlocila da mu v novi kuhinji (ki upam da bo do takrat stala) naredim orng vecerjo potem pa sprehod okrog nasega kraja (2 ure hoje po ravnini) in pa obema sem dala delat zapestnici iz naravnih materialov (v njej udelan not en srcek, za najinega angelcka ki se je na zacetku tega leta poslovil od naju)
Vedno najboljša izbira: Ambrož kreacije
Nikoli ne razočarajo!
https://www.facebook.com/Ambroz.kreacije/
Zakaj nebi pokazal zeni da jo ljubiš!
Aja pardon ti je nimaš!
[/quote]
Ne, nimam žene, ker sem ženska. Imam pa dolgoletnega partnerja, že skoraj 30 let. Niti enkrat samkrat mi ni dal darila za valentinovo (niti jaz njemu), pač pa velikokrat (večkrat kot jaz) skuha kosilo, nabavi hrano, da prat perilo, pospravi stanovanje …, pa včasih mi kar tako, brez razloga, prinese kakšno rožico. Zame so to večji dokazi ljubezni kot ne vem kakšno darilo za valentinovo.
Ne, nimam žene, ker sem ženska. Imam pa dolgoletnega partnerja, že skoraj 30 let. Niti enkrat samkrat mi ni dal darila za valentinovo (niti jaz njemu), pač pa velikokrat (večkrat kot jaz) skuha kosilo, nabavi hrano, da prat perilo, pospravi stanovanje …, pa včasih mi kar tako, brez razloga, prinese kakšno rožico. Zame so to večji dokazi ljubezni kot ne vem kakšno darilo za valentinovo.
[/quote]
No, pol mu pa 13-ega kupi nekaj lepega.. če že 14-ega nočeš. :)))))))))