Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Darilo za ženo

Darilo za ženo

Pozdravljene.

Pred vrati je ženin rojstni dan, vendar sem v konfliktu kaj ji kupiti za darilo.

Ker se je pred kratkim udeležila tečaja ličenja (in je posledično postala obsedena s svojim izgledom in kozmetiko) bi ji rad podaril nekaj kar bi res cenila. Na kozmetiko se niti pribljižno ne spoznam in priznam, da večino časa preslišim kar mi pripoveduje. Kljub temu pa iščem nekaj za starejšo kožo ki bi ji povrnilo občutek mladosti.

Hvala za predloge,
lp

Uf.. saj ne vem kje začet..

Upam da samo malo napihuješ situacijo in da tvoja žena ni resnično “obsedena” s svojim izgledom. Ampak useeno ti bom poskušala pomagati po najboljših močeh. 🙂

Kozmetika (sploh pa nega obraza) je po mojem najtežja kategorija za izbiro darila. Pri obeh je ZELO pomemben tip kože saj so tudi izdelki prilagojeni le tem. Sklepam da za svojo ženo ne veš kakšen tip kože ima, tako da bi bilo najbolje posežti po izdelkih katere že ima v svoji lasti. Kot drugo pa je “občutek mladosti” zelo subjektivna zadeva, tako da dvomim da ji lahko kakšen produkt to povzroči haha 🙂

Če si z “občutek mladosti” mislil da bi ji zmanjšalo videz gub pa imaš ogrooomno izbire na trgu. Nizkocenovne opcije lahko najdeš pri znamkah kot so The Ordinary, Revolution, Garnier, itd.

Če pa si pripravljen plačati malo več za odlične rezultate pa priporočam serum znamke Meaningful Beauty, Hanacure ali pa Lux-Factor. Priznam da sama prisegam na Lux-Factor kremi in jo uporabljam že zeloo dolgo od kar so mi jo priporočile punce na tem forumu, ampak moram še enkrat poudariti da je vse odvisno od tipa kože.

Če jo skrbi lepota ji kupi kakšen darilni bon iz Kuponkota. Vedno imajo neke akcije za te lepotne stvari

Čudovito si tole napisala! Se pa strinjam da je boljše če ji kupiš nekaj malo dražjega ala Hanacure in Lux-Factor 4D. Nekaj dni nazaj so imeli razne popuste na LF. Poglej če jih še imajo in se odloči

Eleganten nakit iz poldragih kamnov, unikatno ročno delo, naredijo tudi po meri. Mermaid’s Dreams. Res ogromna izbira kamnov oz. mineralov.
http://nakit.kalinka.si

New Report

Close