Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilo za žensko, ki ima res vse

Darilo za žensko, ki ima res vse

Kaj kupit premožni prijateljici za darilo? Imam problem, ker je še ne poznam tako dobro kljub temu, da sva si dokaj blizu, mislim vem sicer kaj jo zelo zanima, ampak v zvezi s tistim njenim specifičnim hobijem, ne najdem pri nas primernih stvari. Kakšna ideja?

V cvetličarni naj ti zavije in aranžira en cvet srtrelicije ter v kaki fensi slaščičarni kupi košček torte.

Šopek. Še bolje samo cvet, ki je domiselno in lepo aranžiran.

To je zdaj zadnja moda, mogoče jih še nima:
http://siol.net/trendi/moda-in-lepota/krzneni-odprti-natikaci-so-nov-trend-na-slovenskih-ulicah-441898

Plačaj ji pošten tretma batin v sado mazo klubu, to bi ji zagotovo koristilo. Takoj čez mejo v Avstriji imajo kar spodoben tovrstni bunker.:-)

Taki ženski ne moreš kupovat zelo vrednega darila, ker takega zlepa ne boš našla. Zato svetujem, da poiščeš bolj kakšno pozornost: kakšno knjigo (če veš da je še nima), kakšno posebno rožo v loncu (če zna vsaj zalivat rože), kakšen domiseln pripomoček za gospodinjstvo (če kuha), ali pa preprosto kupiš darilni paket (milo, mleko za telo ipd.) kakšne malo boljše znamke, da to porabi in ji ne ostaja kakšna šara po hiši. Zraven pa lahko priložiš čestitko, ki mora seveda imeti neko osebno sporočilo, misel, ne zgolj “vse najboljše”. Se dobi darilo tudi za take, razmisli kaj preprostega bi jo razveselilo oz. bi potrebovala.

Kakšno knjigo, npr:

Ranljiva – Tjaši Sarabraj Artnik
Pot domov – Radhanat Swami
Učbenik življenja, Prebujeni človek – Martin Kojc

Skratka nekaj za osebnostno rast.

LP

Ti si pa res en bedak! Če ima ženska vse in je premožna, še ne pomeni, da je slaba! Avtorica, kupi ji en lep šopek, zraven napiši čestitko – res iz srca, denar, za katerega bi ji kupila darilo, pa daruj v dobrodelne namene – za ljudi v stiski. Mislim, da bo prijateljica vesela!

Ker se gre za pozornost sem moji prijateljici kupila limonsko travo za na teraso, da ji bo odganjala komarje 🙂

Hvala za ideje 🙂 Ma to je posebna ženska z velikim srcem in polna energije. Naravna kozmetika, to mislim da je odlična ideja.

Ti si pa res en bedak! Če ima ženska vse in je premožna, še ne pomeni, da je slaba! Avtorica, kupi ji en lep šopek, zraven napiši čestitko – res iz srca, denar, za katerega bi ji kupila darilo, pa daruj v dobrodelne namene – za ljudi v stiski. Mislim, da bo prijateljica vesela!
[/quote]

Ti očitno še nisi dolgo tule … to so mokre sanje Modrega vala…

Za avtorico pa – mogoče en lepo zavit cvet, zraven pa 2 karti za kako dobro predstavo, koncert…

Darilo mi tezko kdo zadane, ceprav kot sem rekla, sem dalec od tega, da imam vse.
Najboljsa darila so mi dozivetja in vidim v svoji okolici, da je tudi pri drugih vecinoma tako. Da se zberemo, gremo nekam, nekaj vidimo, dozivimo in imamo lepe spomine.
Salcke, rutke in ostale pizdarije so samo nepotrebna navlaka.

Zanimiva logika: naj svetujejo ljudje, ki nikogar od omenjenih ne poznajo. Ne obdarovalca, ne obdarovanko.

Morda bi lahko odprli Live Video Stream, kjer vam zjutraj svetuje raja s spleta tudi to, katere štumfe navleči na noge?

De omnibus disputandum..

New Report

Close