Najdi forum

Darilo

Fantu sem se odločila za najino 7 obletnico kupiti knjigo, ki bi nekoliko popestrila najino spolno življenje. Po Ljubljani sem iskala knjigo Kamasutra pa nisem imela sreče, saj je nikjer niso imeli.
Ali mi lahko kdo od vas priporoča podobno knjigo, ki je lažje dosegljiva?
Hvala za pomoč!

Vem, da je menda v redu DAJMO SE DOL. To sta dve knjigi – 1. in 2. del.

Moj fant je na knjižnem sejmu na hitro pregledal ti dve knjigi in sta se mu zdeli brezveze. Sama ju nisem imela v rokah in ne morem nič reči. Lep pozdravček

Hvala!

Dajmo se dol sta ful bukvasta romana. Saj ni tako težko, kupi kakšno knjigo, ki ima besedo sex v naslovu in nazorne slikice. Malo poglej po knjigarni in ZAGOTOVO boš našla kakšno primerno.

ja res sm pregledal ob knjigi in sta brez veze.
hm, dej poskusi dobiti Tao masažo, ravno berem in se mi zdi zelo dobra! (soncku sporocam da bo kmalu delezna pridobljenega znanja), Kamasutro imam jst na palmu samo ne vem kako bi ti jo lahko dal.
pa zdej se ne spomnem ene k sm jo bral zeže dolgo nazaj, morm it v knjižnjico pa če jo zagledam ti sporočim naslov

pozdrav

Res hvala za odgovore! Romanov res nisem imela v mislih,ker bi raje nekaj bolj praktičnega-sej se razumemo “za sprakticirat”!
L..P

Ja, tao masaža je zelo poljudna in govori tudi o prepletanju energije in zdravemu načinu življenja.
pa saj taka knjiga mora biti lahka, a ne, saj ne bi rada, da bi tvoj fant cele večere študiral literature, namesto…..
Lp, S.

Jaz sem mojmu kupila Kamasutro, 2 leti nazaj, v Konzorciju.

Pa je bil zadovoljen?

Meni je odlična knjiga …EKSTAZA SPOLNE LJUBEZNI , kje na res dober način dobiš podatke o vsem kar te zanima ..pa še malo se posveti taoizmu in tantri …poskusi najprej z njo v knjižnici …izdala jo je dzs d.d…..avtorja pa ne znam na pamet …je pa moje mnenje da ne bi smela manjkat v nobenem domu …

Ravno vceraj sem gledala v LJ v City Parku v knjigarni Novak eno dobro, ampak zal ne vem naslova.
Je sive barve, naslov je napisan z belo barvo in v njem je beseda sex.Ampak res ne vem kaksen sex. Mogoce passionate. Pojma nimam.

Knjiga ima veliko slik; je pa v angleščini.

Verjetno ti nisem bila ravno v pomoč, ampak če si z LJ, pojdi pogledat in tam ti bodo sigurno znali pomagat.

LP

Poskusi nekaj drugega, ki tudi veliko govori o seksu, spolnosti, zvestobi…. Morda bosta izvedela, zakaj vama je spolnost tako pomembna in na katero življenjsko stran sta pustila druge pomembne dogodke. Zakaj? To je knjiga Formule ljubezni, ki jo lahko nalročite pri meni. Lep pozdrav

Se opravičujem za pozen odgovor… Ja, s knjigo sva oba zadovoljna. Sicer obstaja še kar nekaj podobnih knjig, ki so baje tudi boljše od Kamasutre. Samo včasih mi je (najbrž kar večini ljudi) dati skor 15 tisoč za takšno knjigo (rajši damo za kuharico :(( ), v knjižnici si jih pa ne upam sposodit, ker dela tam moja soseda. 🙁
Lep pozdrav.

New Report

Close