Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darja gajšek ribaracarak

darja gajšek ribaracarak

a ste jo gledali, kako se vam zdi?,

Nervozna.

Svoj čas nazaj je bila dosti lepša, sedaj se ji prav vidijo filerji in botoksi.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3088, 08.11.2024 ob 15:17

Svoj čas nazaj je bila dosti lepša, sedaj se ji prav vidijo filerji in botoksi.

Jst ne vem če ima ona filerje in botokse, se pa je že kar lep čas nazaj poredila lepo in je že zadnja leta kar vedno bolj baročno okrogla

Kar vidim je to, da je pridobila kar nekaj kilogramov.

Mogoče pa bo postala mamica?

Vidim, da niste informirani. Darja Gajšek bo drugič zibala, torej je v veselem pričakovanju.

A res večina gleda izključno samo na zunanji videz?

Prej je nisem poznala. Se mi zdi super punca – polna energije, preprosta, všeč mi je njen pogled svet.

Neprijavljena, 08.11.2024 ob 17:37

A res večina gleda izključno samo na zunanji videz?

Prej je nisem poznala. Se mi zdi super punca – polna energije, preprosta, všeč mi je njen pogled svet.

Mah, kako leto ali dve nazaj je bila v eni oddaji z globokim dekoltejem in od takrat so terciarke vse penaste, ko je govora o njej. Verjetno bi jo zaradi tistega dekolteja še utopile v žlici vode, če bi le lahko.

Jaz pa vem, 08.11.2024 ob 17:34

Vidim, da niste informirani. Darja Gajšek bo drugič zibala, torej je v veselem pričakovanju.

Jaz vem, da je Darja noseča, samo poredila se je že kar leto in plus nazaj, ne zdaj zaradi nosečnosti.

pelo, 08.11.2024 ob 14:00

a ste jo gledali, kako se vam zdi?,

Vemo, da je noseca, po drzi se je v oddaji se malo trudil skrivat. Poleg nosecnosti, pa je enkrat povedala, da ima še težave s ščitnico.

Mi pa edino pri gostiji pri njej, energija ni stekla, niti ona si ni bila ravno prava, niti ni bilo sproscenega vzdusja. To s sladico, pa ..  ja res je bilo mimo, da o sportnem poligonu ne govorim. Vse neki prisiljeno, neposreceno vse kar je pripravila.

Sklepam, da ob tem snemanju še ni bila noseča, ker pije alkohol.

Vino je pila, tako da ne vem.. Ce je noseca?

Od enega kozarca otroku ne bo nič. Vendar meni tole sploh ne deluje nosečniški trebuh. Zredila se je pred časom. Tko čudno se stara. Sem pa brala o nosečnosti, ampak tole meni ne zgleda nosečnost.

Preveč je bila našponana, v vsaki potezi, ki jo je naredila, je želela vplesti solzave zgodbice in patetiko. To s sladico je bilo pa tudi meni čisto mimo. Ne moreš enemu dati nekaj, drugemu pa ne. Če ona ne mara sladic, misli, da jih tudi drugi ne. Meni je sladica nekaj, kar najbolj nestrpno čakam.

Nedolgo nazaj so bile objave in novice, da je drugič noseča. In ne, od kozarca vina pa res ne bo kakšne škode.

jfrhth, 09.11.2024 ob 07:15

Nedolgo nazaj so bile objave in novice, da je drugič noseča. In ne, od kozarca vina pa res ne bo kakšne škode.

Tud tu se vidi velika toleranca Slovencev do alkohola. Kaksna korist pa je od kozarca vina?

Sicer pa, al je res glavna stvar stevilo kilogramov, ki jih clovek ima?

Iynnn, 09.11.2024 ob 07:32

Tud tu se vidi velika toleranca Slovencev do alkohola. Kaksna korist pa je od kozarca vina?

Sicer pa, al je res glavna stvar stevilo kilogramov, ki jih clovek ima?

Uh, koliko bi se ti šele dvignil srčni utrip, če bi vedela, da Francozi pogosto  spijejo kozarec ob kosilu? Kakšna je šele tam toleranca, hm?

d22d, 09.11.2024 ob 07:35

Uh, koliko bi se ti šele dvignil srčni utrip, če bi vedela, da Francozi pogosto  spijejo kozarec ob kosilu? Kakšna je šele tam toleranca, hm?

Ja, marsikaj se da zakamuflirat v kulturo pitja (da podpres domace proizvajalce). Saj je jasno, da mora vsak zase pazit, nihce drug ne bo. Je pa velika razlika, ce govorimo o kozarcu vina na dan (kar seveda za nosecnice absolutno ne velja), ali pa temu sledijo se naslednji.

Včasih je bila lepotica, zdaj pa ima deset kil viška.  Nič posebnega.

New Report

Close