Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darja Švajger

Darja Švajger

pa kaj je ta ženska naredila iz sebe? KOmaj sem jo spoznala včeraj

Tudi meni včeraj ni bila všeč 🙁

…vama bo pa drugič.

Tudi vedve nista vedno videti super.

a se je tut ta botoksirala, al kaj?

Nima botoksa,pa deluje naravno in svojim letom primerno. Sicer pa, super žirantka. Vsi so bili simpatični, naravni.Oddaja je bila čisto nekaj drugega. Končno je Ribička nehala !

ribičke samo včeraj ni bilo, drug teden spet pride

Moj mož me je vprašal, če kaj vem, če je Švajgerco slučajno kap, da je tako čudna, zategnjena…jaz nisem gledala, tako da…

A res?((.

ojej, če moški gledajo take šove …

Moj ga tudi gleda in zelo mu je všeč. Je zbirčen pri teh zabavnih oddajah, ampak ta mu pa sede. Mislim, da je edina.

Jaz sem jo pa prepoznala po glasu. Ne vem, če jo je šminka tako spremenila ali kaj, meni se je zdela v obraz malo bolj polnam kot je na vajah, pa se mi zdi, da je imela levo oko nekam manjše…Drugače pa je bila v redu.

Mislim, da je Darja zelo potrebna Botoxa. Njen mož je menda zdravnik, torej bisi ga res lahko privoščila, če ni že prepozno . Morda je že zrela za kakšen lifting

Drage moje dame,
Ste ve vedno videti odlično? Ste ve popolne? Imaste v svojem življenju vse prfektno? Se čutite dolžne blatiti po ljudeh? Darja Švajger je odlična oseba, pevka, profesorica… In je bila v oddaji videti odlično. Lepa je navznoter in nauzven. Če se ve želite ,,popraviti” z botoksom se dajte, vendar vedite, da je vsaka ženska najlepša prav taka kot jo je naredila narava.
Lepo bodite in bodite zadovoljne same s seboj, tako boste tudi na svet gledale z lepšimi očmi 🙂

New Report

Close