Darja Zgonc
Šnelca_783, 20.09.2021 ob 18:33
Enkrat sem jo srecala na pokopaliscu, odskocila sem ker sem se je ustrasila. Sem mislila da je ena pokojna teta iz groba ven uletela. Stara za okrog 80 let, pegasta. Mrtev izraz na obrazu.
Ja verjetno se ni prišla zabavat na pokopališče? Ali kaj praviš ti? Če ti hodiš na pokopališče cel vesel, z velikim nasmehom, ker tiste osebe več ni ob tebi, potem vsa ti čast, ker jaz, ko grem na pokopališče, sem cel čas v mislih na spomin na tisto osebo in si mislim, kako bi bilo lepo, če bi ga/jo še kdaj videl v živo in se vračam nazaj v zgodovino. Ti pač deluješ drugače.
da že toliko, 29.08.2021 ob 18:33
Amebba, 29.08.2021 ob 18:25
Stara je okoli 60, v mladosti se je ukvarjala z manekenstvom. Ima partnerja, nima otrok, Zelo simpaticna zenska.
Izgleda precej manj. Meni deluje mlajša od Kerčmarjeva. Potem sta približno enako stari? Darja res dobro izgleda in nič ni popravljena.
Še vedno dobro izgleda. POP poročila bolj redko gledam. Težko gledam tisto malo starejšo, ki drži roke, kot da bo poletela. Darja je sicer tudi približno teh let (leto,dve manj), a mi deluje suvereno in prijetno, naravno vodi.
še vedno dobro izgleda, 28.09.2024 ob 08:04
Še vedno dobro izgleda. POP poročila bolj redko gledam. Težko gledam tisto malo starejšo, ki drži roke, kot da bo poletela. Darja je sicer tudi približno teh let (leto,dve manj), a mi deluje suvereno in prijetno, naravno vodi.
Tudi meni se tako zdi. Dobra izgleda, prijetna je, dobro vodi. Tista, ki ima štrleče komolce? Ja, ne spomnim se imena. Je ena taka, ja;).