Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dating portali – kakšen profil naj ima moški?

Dating portali – kakšen profil naj ima moški?

Tule ženske udrihate po moških na dating portalih, da imajo v profilih fotke avtov, otrok.

Potem ste se spravile na moškega, ki je napisal, da pregleda na tisoče profil in da po več sto like-ov ženskam na dan. Tudi to vam ni ok.

Torej povejte kako si naj moški pripravi profil, da ne bo lažniv, a bo vseeno vam zanimiv? Pa kako se naj potem moški obnaša, da bo pritegnil vašo pozornost na portalu?

Mislm da se same ne vejo samo udrihajo po tistem kar se jim zdi prevec. Zenska logika zacvili ko ne zmore vec pritiska😂. Imas kar imas ne ugajaj drugim bodi drugacen kopij je ze tako preveč. Vecina je blondink in imajo predolge neuporabne nohte. Moski mora biti kao tiho ker ona ima nekaj svetega med nogami…. Ni pa ene take ki bi se znala tudi obojestransko prilagajati zivljenju in osebi s katero bi zivela.

Povsem enostavno.

Mene osebno najbolj moti, če si moški sploh ne izpolni profila. Torej najprej izpolniti vse rubrike in napisat kak stavek o sebi in kakšno žensko iščeš.

Kar se fotk tiče: ja, fotke z avti: tak dobi od mene takoj NE :). Mi je fajn, da imajo fotke z avti, ker to že vem, da nima kaj veliko v glavi in dam NE.

Imeti otroke v profilki pa je itak totalno mimo.

Jaz ne izbiram moških po videzu. Tako, da raje vidim, da je moški na fotki predstavljen s svojim hobijem. Recimo, če je planinc, da je fotkan nekje  v gorah… da fotka pove tudi kak njegov hobi. Raje kot fotka v stilu na osebni. Ok, če da tako jo pač da, ne bo dobil NE. Raje pa vidim, da predstavlja njega v nekem njegovem hobiju, nekaj kar počne v življenju.

Kar se videza tiče, nikoli nikogar ne zavrnem, ker mi ni lep. Tudi, če mi ne deluje lep pa mi je opis všeč, dam JA.

Odgovor na objavo uporabnika
badujka, 06.04.2025 ob 09:28

Povsem enostavno.

Mene osebno najbolj moti, če si moški sploh ne izpolni profila. Torej najprej izpolniti vse rubrike in napisat kak stavek o sebi in kakšno žensko iščeš.

Kar se fotk tiče: ja, fotke z avti: tak dobi od mene takoj NE :). Mi je fajn, da imajo fotke z avti, ker to že vem, da nima kaj veliko v glavi in dam NE.

Imeti otroke v profilki pa je itak totalno mimo.

Jaz ne izbiram moških po videzu. Tako, da raje vidim, da je moški na fotki predstavljen s svojim hobijem. Recimo, če je planinc, da je fotkan nekje  v gorah… da fotka pove tudi kak njegov hobi. Raje kot fotka v stilu na osebni. Ok, če da tako jo pač da, ne bo dobil NE. Raje pa vidim, da predstavlja njega v nekem njegovem hobiju, nekaj kar počne v življenju.

Kar se videza tiče, nikoli nikogar ne zavrnem, ker mi ni lep. Tudi, če mi ne deluje lep pa mi je opis všeč, dam JA.

In koliko jih potem izbereš in živiš z njimi? Ker če si kljub temu sama, je čisto vseeno kako jih izbiraš.

Za moškega je najbolje ,da se odstrani z vseh dating strani in se posveti sebi in svojim hobijem. Zakaj bi zgubljal dragoceni čas z impresioniranjem žensk na dating straneh? Si samo eden izmed tisočih ,ki ženskam vsakdan pisarijo in se jim vsiljujejo z sporočili. Te strani so itak tak narejene, da majo ženske nešteto možnosti in izbire in predvsem se gre za to ,da preživiš čimveč časa na teh straneh in celo plačaš za “več možnosti”. Isto se mi zdi na vseh aplikacijah ,ko moški pisarijo vsaki lepotici. Eden izmed stotih si ,ki ji pišejo vsak dan a res misliš da izstopaš? Naredi nekaj zase raje vsak dan

Kaj če bi probali z avtentičnim, iskrenim pristopom?
Na fotki se naj vidi tisto, kar vam je najbolj pomembno, kar najraje počnete, kaj je vaš največji interes in vsebina življenja?

Je to šport? Slikajte se med športanjem.

Je to urejen, prijeten dom? Temu primerna slika urejenega ambienta.

Radi potujete? Torej fotka s potovanja.
Avto? Pač vi poleg avta.

Hrana? Slikajte se poleg polnega krožnika najljubše hrane.

Nič ne počnete in nič vas ne zanima? Pač se slikaš od spodaj navzgor z oblaki nad glavo.

Je res tako težko?

Kaj bi napisali? Kako si predstavljate skupno življenje. Kako bo izgledal običajen dan, teden, leto. Kaj boste počeli vi in kaj pričakujete, da bo počela ona.

Iščete samo občasen seks brez obveznosti? Pač to napišete.

Meni se ne zdi nobena znanost. Vam?

Jaz mislim da je zelo malo resničnih žensk na portalih. Sploh na daljši rok. In takšnih ki res kaj iščejo. Ogromno je botov, ogromno žensk ki samo pozornost iščejo, ogromno žensk ki so tam samo da svoj “posel” reklamirajo ali pa te na instagram ipd. dobijo.  Tako da mislim da v zelo majhnem ribniku loviš. Ampak ok. Profil. Izpolnjen v celoti za začetek. Opis tak da se da nekako razbrati kakšen način življenja imaš. Ker nekdo ki zelo rad raziskuje in potuje ne bo nikoli srečen z nekom ki mu to ni. Ali pa nek hud športnik, ki rad prosti čas predvsem za šport porabi, z mano recimo, ki sem bolj za knjige, gledališče, koncerte in takšne stvari. Ni da nič ne športam, ampak migam zato da ostajam zdrava, ne iz veselja. Pač opisati se moraš tako da je razvidno vsaj približno kakšne sorte človek si. Pa kaj iščeš. Če iščeš bolj resno pač to označiš, če ti je bolj do zabave nakažeš to. Kar se slik tiče – ena naj bo od blizu da je obraz viden. Po možnosti ne nek selfi ali pa tisti “serijski morilec” pogled :). Veliko moških se tako slika. Vprašaj koga za mnenje o slikah ki jih objaviš. Večina nas pač ni nekaj fotogenična. Če imaš kakšen hobi tudi sliko ob tem mogoče. Brez drugih ljudi, ja otroci sploh ne (če jih imaš pa to napiši). In ne z avtom se slikat :). Ok če imaš kakšnega starodobnika ali kaj podobnega naj ti bo. Motor je recimo ok, ker je to tvoj hobi verjetno če ga imaš.

Predvsem pa se ne zanašaj samo na internet. Oz. na portale. Ljudi lahko spoznaš kjerkoli. Ni to edina možnost. Je ena bolj uporabljenih zadnje desetletje ja, ampak ni edina. Več možnosti si daš, večjo možnost imaš da koga spoznaš. Torej prijatelji, druženje, spoznavanje novih ljudi, hobiji, internet….izkoristi vse kar lahko. Mogoče kakšne online skupine o stvareh ki te zanimajo. Pa če ti je kakšna zanimiva jo klikneš. Internet niso samo portali.

Namesto, da poslušate ženske, ki na vse to gledajo iz svoje perspektive, kaj bi njim pasalo, da bi bil njihovo “delo” na portalih lažje, da bi 99% lažje in hitreje eliminirale 99%, poslušajte moške, ki vedo na kaj se ženske pozitivno odzivajo.

Ker pa iz izkušenj vem, da je ogromna večina ljudi retardov, ki resnice še prebrati ne zmore, tako je ne prenese, hkrati pa je vsak trud odveč, vse bi na easy, nalepili brezvezno sliko in swajpali v nedogled, tu pa kvečjemu čvekali v nedogled in podjebavali vse, ki od opisanega modusa operandi odstopa, ej, vam je škoda na krožniku servirati še tako delujoče rešitve, ker ste preveč samozaverovani, da vam je že vse jasno, čeprav za to ni pokritja, rezultatov.

Namesto.avta se slikaj pred štedilnikom. Ali pa kako nosiš smeti. Ali kako okopavaš na njivi. Samo nobenih vozil. Nič.

Anonimno 1434, 06.04.2025 ob 16:07

Namesto, da poslušate ženske, ki na vse to gledajo iz svoje perspektive, kaj bi njim pasalo, da bi bil njihovo “delo” na portalih lažje, da bi 99% lažje in hitreje eliminirale 99%, poslušajte moške, ki vedo na kaj se ženske pozitivno odzivajo.

Ker pa iz izkušenj vem, da je ogromna večina ljudi retardov, ki resnice še prebrati ne zmore, tako je ne prenese, hkrati pa je vsak trud odveč, vse bi na easy, nalepili brezvezno sliko in swajpali v nedogled, tu pa kvečjemu čvekali v nedogled in podjebavali vse, ki od opisanega modusa operandi odstopa, ej, vam je škoda na krožniku servirati še tako delujoče rešitve, ker ste preveč samozaverovani, da vam je že vse jasno, čeprav za to ni pokritja, rezultatov.

Na kaj se ženske odzivajo?

Kako, da ne fotk z avti??? Seveda! Fotko z avtom, če gre za dober avto višjega cenovnega razreda! Obvezno! Če imaš cliota ali pando ali 23 let starega bemflna, se ne matraj…

sploh ni vazno, kak profil ima, ce se izkaze na koncu za bebca.

Po pravici odgovori na vprasanja o pricakovanjih. Ce si zelis resne veze, ne govori potem, da nisi ready, da nisi prebolel bivse, da se isces.

Ce si zelis otrok, to napisi. Ce si jih ne zelis, ravno tako. Ne pa Open to kids. Kaksen je to odg?

Povejte, kok ste visoki. Ne maram ugibat in sprasevat. In ja, visina mi je pomembna, ker sem sama precej visoka.

Pa slike so se najmanjsi problem. Probajte vsaj eno normalno dat gor, da glih niste s celado, ocali na biciklu al pa slikate dlake na bradi. Uporabite fotko z osebne, ce se ne znate slikat. Al pa prosite mamo, da vas slika.

Vazno je, da veste, kaj hocete. Ker en drek veste. Ne mislim bit pa free terapevt ranjenim dusam.

tocno to .. Iscejo dlako v jajcu in mislijo, da je perfekcija just swipe away. Newsflash – ni. In, ker pojma nimate, kaj hocete in kva nudite, zenskam jemljete dragocen cas in zivce, ker se jih kensla brez razloga al pa iz najbolj banalnega. In vecina teh tipov je vecno samskih, nadrkanih. Na koncu pa dobijo tocno tako, ki je niso hoteli. Ker so vsi 95-99% priblizki idealu bili premalo.

. “Ce si zelis resne veze, ne govori potem, da nisi ready, da nisi prebolel bivse, da se isces.”- saj ne iščejo resne veze, to je le finta za lovljenje bab za sex/fwb.

sicer me ni nikoli bilo niti me ne bo na teh portalih, me je pa tuki na monu nekaj tinderašev onaonašev ogovorilo, imajo identično delovanje. en izmed pogojev je, da tip ni na teh portalih.

In kaj če so avti njegov hobi??

Me zanima, 06.04.2025 ob 16:20

Na kaj se ženske odzivajo?

👍

mene tudi zanima, zakaj bi pisal moškim všečne stvari, če bi rad bil všeč ženskam. 😉

Łukasz Pedalski245, 06.04.2025 ob 16:54

In kaj če so avti njegov hobi??

Potem ima temu primeren avto, oz. verjetno več njih. Ne BMW serije 1, 2, 3, 4 ipd. 😀

Pa pod hobij pač to napišeš. Ker ja drugače izpadeš kot en 16 letnik, ki se je na morju ob enem boljšem kao avtu parkiranem ob cesti slikal 😀 Vse to ne velja če imaš avto za lovit ženske. Če ti je to ok da se zaradi avta nate lepijo. Potem jasno daj slike gor takšne. Mogoče še kakšen šop denarja 🙂

He,he, večinoma ženske kar podobno napišemo. Pa te teme so se vrtele že večkrat na monu. Pa vedno znova bodo moški odpirali teme: zakaj so ignorirani s strani žensk na portalih :).

Ja, ko limajo fotke z avti, itak veš, da išče pleh p. Neke vrste hobi, bi lahko rekli. Samo  zadeva je ok, če je avto fotrov, sosedov in podobno. Problem je, če je avto njegov. Potem ulovi pleh p. Samo take sorte ženske pa nimajo denarja, da bi finacirale njegov avto. Pa smo tam.

Lukas, hja, čisto ok, če so hobi. Recimo kolega restavrira stare avte in ja, je fajn možakar. Krasen človek. Samo mislim, da je povsem jasno, da ženske ne govorimo o tipiih s fotkami takih avtov :).

Kaj pa colna tudi ne sme imeti?

Novi504Lj, 06.04.2025 ob 17:47

Kaj pa colna tudi ne sme imeti?

Mora bit vsaj 6m jadrnica 🙂

Tak profil naj majo, da ga žena ne bo posumila

Meni je blazno všeč, če se moški slika v fitnessu, da ima oprijete pajkice in je brez majice.

Lahko ima tudi svoj jet ali helikopter ali podmornico ali spaceshuttle, ali pa samo kotalke. Le fotografija mora ustrezati realnosti tega moškega. Iz opisa in komunikacije se potem kmalu vidi, ali gre za postavljaštvo, ali pa način življenja. Problemi nastajajo, ko embalaža laže o vsebini.

Resno – ob prebiranju teh razprav o dejtanju mi je nekaj nejasno: kako tudi brez zapisanega nekdo ne pogrunta, da se lahko vnovči le, če je iskren? In da odpade takoj, ko se pri njem zazna sled laži. Je to res treba najprej napisati? Naj bi bilo samoumevno.

Ali pa nekdo res noče razumeti. Tisti pa žal nima velikih možnosti.

monovka, 06.04.2025 ob 18:03

Lahko ima tudi svoj jet ali helikopter ali podmornico ali spaceshuttle, ali pa samo kotalke. Le fotografija mora ustrezati realnosti tega moškega. Iz opisa in komunikacije se potem kmalu vidi, ali gre za postavljaštvo, ali pa način življenja. Problemi nastajajo, ko embalaža laže o vsebini.

Resno – ob prebiranju teh razprav o dejtanju mi je nekaj nejasno: kako tudi brez zapisanega nekdo ne pogrunta, da se lahko vnovči le, če je iskren? In da odpade takoj, ko se pri njem zazna sled laži. Je to res treba najprej napisati? Naj bi bilo samoumevno.

Ali pa nekdo res noče razumeti. Tisti pa žal nima velikih možnosti.

Res je. Jaz tudi ne razumem. Ne moških ne žensk. Kaj se predstavljaš kot nekaj kar nisi, ne razumem kaj naj bi bil rezultat. Tudi če nekoga pritegneš, kaj pa potem? Velja za ženske in moške. Ženske lažejo o teži, slike z filtri, slikane od zgoraj da zgledajo bolj suhe, fotke stare 10+ let….moški pa slikani s kapami ipd.. Še huje je pa da lažete o življenjskem stilu. Kao ja rada potujem. Potem pove da je bila v tuniziji lani :). Predlanskem pa v grčiji :). Mislim daj no. Al pa ja sem zelo družinske sorte, mi je to najbolj pomembno. Potem pa pove da se z nikomer v družini (tudi razširjeni) ne pogovarja, da nima nobenega bližnjega prijatelja….mislim ljudje ne vem ali sami sebi lažejo al kaj, ampak večina se zelo očitno ne vidi realno.

New Report

Close