Dating portali – kakšen profil naj ima moški?
da, 06.04.2025 ob 18:08
monovka, 06.04.2025 ob 18:03
Novi504Lj, 06.04.2025 ob 17:47
Kaj pa colna tudi ne sme imeti?
Lahko ima tudi svoj jet ali helikopter ali podmornico ali spaceshuttle, ali pa samo kotalke. Le fotografija mora ustrezati realnosti tega moškega. Iz opisa in komunikacije se potem kmalu vidi, ali gre za postavljaštvo, ali pa način življenja. Problemi nastajajo, ko embalaža laže o vsebini.
Resno – ob prebiranju teh razprav o dejtanju mi je nekaj nejasno: kako tudi brez zapisanega nekdo ne pogrunta, da se lahko vnovči le, če je iskren? In da odpade takoj, ko se pri njem zazna sled laži. Je to res treba najprej napisati? Naj bi bilo samoumevno.
Ali pa nekdo res noče razumeti. Tisti pa žal nima velikih možnosti.
Res je. Jaz tudi ne razumem. Ne moških ne žensk. Kaj se predstavljaš kot nekaj kar nisi, ne razumem kaj naj bi bil rezultat. Tudi če nekoga pritegneš, kaj pa potem? Velja za ženske in moške. Ženske lažejo o teži, slike z filtri, slikane od zgoraj da zgledajo bolj suhe, fotke stare 10+ let….moški pa slikani s kapami ipd.. Še huje je pa da lažete o življenjskem stilu. Kao ja rada potujem. Potem pove da je bila v tuniziji lani :). Predlanskem pa v grčiji :). Mislim daj no. Al pa ja sem zelo družinske sorte, mi je to najbolj pomembno. Potem pa pove da se z nikomer v družini (tudi razširjeni) ne pogovarja, da nima nobenega bližnjega prijatelja….mislim ljudje ne vem ali sami sebi lažejo al kaj, ampak večina se zelo očitno ne vidi realno.
Razumela bi, če se želi nekdo prodati za enkratno uporabo. Potem je pač edini cilj vzbuditi pozornost. vzpostaviti kontakt, zlesti po možnosti med rjuhe in konec. Ampak če to počneš leta in leta, pa je isti rezultat, bi moralo postati jasno, da ne deluje.
Pa saj imamo med obema spoloma tudi take, ki iščejo samo enkratno avanturo. Zakaj preprosto ne napišejo tega? Ko se pa itak v prvi izmenjavi parih stavkov jasno vidi, kaj je komu cilj.
Razen, če nekateri ne razumejo pomena popularnih besednih zvez in potem pač kar prepišejo najbolj pogoste v svoj profil. Žalostno dejstvo, da se nekateri res ne znajo opisati in potrebujejo plonkcetlc.
Me zanima, 06.04.2025 ob 18:27
Nisem slikan ob avtih, niti ne iščem avantur, pa kljub temu v 99 % primerov ni odziva. Vplačano imam polno članarino, kar neplačnicam omogoča neomejeno komunikacijo z mano.
Ma kakšni avti, zgleda edino kar res deluje je “vroča mivka”? @1434 je ekspert za te stvari in pravi, da se morate oblečt v kopalke, date mivko po tleh, potem zavzamete zapeljivo pozo in se slikate, da zgleda kot da odbojko na mivki igrate. Potem si pa samo še six-pack na računalniku narišete. Baje na tisoče matchev od tega pride, na tisoče!
Prvo kar mora moški dojeti je, da vso žensko nakladanje IGNORIRA. Ker ženske ne bi mogle biti bolj full of sh#t.
Profil je tvoj CV. Namen CV-ja pa je, da te delodajal sploh vzame v obzir. Ne pa, da mu daš razloge, da te eliminira. Ustavite se in razmislite kaj to pomeni!! Perspektiva ljudi, 95% žensk in 1% tipov, s poplavo matchev, je popolnoma drugačna kot perspektiva 95% ignorirane moške populacije.
V CV-ju je nespametno lagati. Zato pa je pametno iskane kvalitete na pravi način izpostaviti, da ne ostanejo spregledane. To pa se pri dating profilih še najbolj prepričljivo doseže skozi prave slike. Brez pravih slik, če moški ni top videza, so portali za zmenkarije postali mazohistična potrata časa. In tako kot v CV-ju, izpostavlja se pozitivne, željene, kvalitete, nezaželjene pa se zamolči.
Brez pravega profile si lahko danes 2 meterski self-made multimilionar s 6packom, ne vem kakšno izobrazbo, kariero. in čudom pozitivnih lastnosti pa te celo podpovprečne ženske ignorirajo ne glede na to kaj jim napišeš.
8409, 06.04.2025 ob 19:22
Ma kakšni avti, zgleda edino kar res deluje je “vroča mivka”? @1434 je ekspert za te stvari in pravi, da se morate oblečt v kopalke, date mivko po tleh, potem zavzamete zapeljivo pozo in se slikate, da zgleda kot da odbojko na mivki igrate. Potem si pa samo še six-pack na računalniku narišete. Baje na tisoče matchev od tega pride, na tisoče!
Zaradi zavedanja, da je domet retardov mlatenje prazne slame po vzortu 8409 ali ignoranca, si ne moški ne ženske boljšega od tega kar doživljate niti zaslužite ne.
“Brez pravega profile si lahko danes 2 meterski self-made multimilionar s 6packom, ne vem kakšno izobrazbo, kariero. in čudom pozitivnih lastnosti pa te celo podpovprečne ženske ignorirajo ne glede na to kaj jim napišeš.” tak sploh ne obstaja, ker so sami palčki naokoli, če se samo videza dotaknem.. kamoli da bi bil 2metrš z zvesto dušo v sebi. sicer pa tak povprečnic ne pogleda, zakaj bi jim na nekih portalih pisal??? isto kot un zdravnik ki si ga decembra omenjal. zdravniki imajo v službi ogromno žensk naokoli, od zdravnic, sester, reševalk, zdr. administratork, spremljevalk, fizioterapevtk, strežnic, kuharic-pa mu nobena ni všeč?? nio krive ženske, ampak moški mislijo, da jim najmanj 20 letna belučijeva pripada, kar je pa nemogoče, saj še ona ni že 40 let stara 20 let..
badujka, 06.04.2025 ob 09:28
Povsem enostavno.
Mene osebno najbolj moti, če si moški sploh ne izpolni profila. Torej najprej izpolniti vse rubrike in napisat kak stavek o sebi in kakšno žensko iščeš.
Kar se fotk tiče: ja, fotke z avti: tak dobi od mene takoj NE :). Mi je fajn, da imajo fotke z avti, ker to že vem, da nima kaj veliko v glavi in dam NE.
Imeti otroke v profilki pa je itak totalno mimo.
Jaz ne izbiram moških po videzu. Tako, da raje vidim, da je moški na fotki predstavljen s svojim hobijem. Recimo, če je planinc, da je fotkan nekje v gorah… da fotka pove tudi kak njegov hobi. Raje kot fotka v stilu na osebni. Ok, če da tako jo pač da, ne bo dobil NE. Raje pa vidim, da predstavlja njega v nekem njegovem hobiju, nekaj kar počne v življenju.
Kar se videza tiče, nikoli nikogar ne zavrnem, ker mi ni lep. Tudi, če mi ne deluje lep pa mi je opis všeč, dam JA.
Sem bil tako predstavljen kot pišeš niti enega zanimanja na Tinderju ali Badooju . Če pa sta se javili dve bajsi . Sam sem pa atletske postave 37 let star .
Anonimno 1434, 06.04.2025 ob 19:26
Zaradi zavedanja, da je domet retardov mlatenje prazne slame po vzortu 8409 ali ignoranca, si ne moški ne ženske boljšega od tega kar doživljate niti zaslužite ne.
Meni je čisto okej kot je, nič se ne pritožujem, ampak če bi imel težave spoznavat ženske, nikoli ne bi šel glumit odbojkarja na mivki v “zapeljivih pozah” in si six-pack photošopat na trebuh, kaj bolj desperatnega in ponižujočega si težko predstavljam, pa tudi ne bi si niti želel srečat ženske, ki bi na tako jeftino foro padla, čuj, zapeljive moške poze na mivki, svašta. #whyareyougae?
nanovo
napiši da si 187cm da si 35. dr. medicine v grazu. imaš stanovanje na morju. stanovanje na morju imaš ker rad surfaš in tako vzdržuješ fizično kondicijo. in da preživiš, večino poeltja na morju, kejr delaš volenterno z otroci in jih učiš judo. skrbiš za pripravo in poškodbe športnikov. to napiši v nemščini in angleščini. sem prepričan ,da boš imel toliko ponudb, da jih ne boš uspel prečitat. niti v 1 tednu. posebej ,če boš nakazal kje je tvoja zaposlitev , preverljiva. to ti bo miška pregorela. monitor crknil, to boš ime lračunalnik polhn fotk nagih bab in mamic, ki išečjo točno takega za vojo hčerkico. vrjami mi. imam prijatelja ki je zdravnik. ki ej sicer poročen pa ni 189. ampak 182 pa je suhi full, cel ubogi. pa ti povem da se skriva, dobesedno skriva se, kamorkoli gre. na morje tko dauč, da še sam ne ve kje je na morju. resno. ker sme bil velikorat zraven in ko pove da je zdravnik, je konec. telefonske v žep, gsm fotke nagih bab, sporočila, fse no. fse. takoj. babe se skori strgajo za njega. pa se res ne zezam. hahaah pa žgoljo totalni. je pa zdravnik. hahaahah tako da to vem da deluje.
8409, 06.04.2025 ob 19:50
Meni je čisto okej kot je, nič se ne pritožujem, ampak če bi imel težave spoznavat ženske, nikoli ne bi šel glumit odbojkarja na mivki v “zapeljivih pozah” in si six-pack photošopat na trebuh, kaj bolj desperatnega in ponižujočega si težko predstavljam, pa tudi ne bi si niti želel srečat ženske, ki bi na tako jeftino foro padla, čuj, zapeljive moške poze na mivki, svašta. #whyareyougae?
Tako prepotentno domišljavega in skrajno nekorektnega sogovornika kot si ti je celo v današnjem retardiranem svetu težko najti. Česa vse normiji niste sposobni, ko ljudje ne tulimo v vaš rog. Brez vsakega zavedanja, da vas je eno samo mlatenje slamnatega moža. Brez vsake integritete. Veš kaj je največji uspeh mojega življenja? Da se mi z nobenim gnojem od človeka kot si sam v realnem življenju več ni treba ukvarjati.
Anonimno 1434, 06.04.2025 ob 20:30
Tako prepotentno domišljavega in skrajno nekorektnega sogovornika kot si ti je celo v današnjem retardiranem svetu težko najti. Česa vse normiji niste sposobni, ko ljudje ne tulimo v vaš rog. Brez vsakega zavedanja, da vas je eno samo mlatenje slamnatega moža. Brez vsake integritete. Veš kaj je največji uspeh mojega življenja? Da se mi z nobenim gnojem od človeka kot si sam v realnem življenju več ni treba ukvarjati.
“Tako prepotentno domišljavega in skrajno nekorektnega sogovornika kot si ti je celo v današnjem retardiranem svetu težko najti. Česa vse normiji niste sposobni, ko ljudje ne tulimo v vaš rog.”
Lol, pot calling the kettle black, samo eden od naju obmetava sogovornike z retardi.
In verjemte, da ni zato, ker ne “tulite v naš rog”, boli me patka, v kaj kdo verjame, ampak zato, ker se ne znate obnašat.
8409, 06.04.2025 ob 20:59
“Tako prepotentno domišljavega in skrajno nekorektnega sogovornika kot si ti je celo v današnjem retardiranem svetu težko najti. Česa vse normiji niste sposobni, ko ljudje ne tulimo v vaš rog.”
Lol, pot calling the kettle black, samo eden od naju obmetava sogovornike z retardi.
In verjemte, da ni zato, ker ne “tulite v naš rog”, boli me patka, v kaj kdo verjame, ampak zato, ker se ne znate obnašat.
Prepotentni “normalni” retardi, katerih doseg je mlatenje slamnati mož, da lahko ostajate samozaverovani v retardirano “normalno” predstavo o svetu, niste sposobni prepoznati razlike med ljudmi, ki znajo in ljudmi, katerih domet je sukanje goflje.
S tem, da je to še toliko večji problem v Sloveniji, kee se poveličuje tiste, ki druge učijo, tiste, ki so se dokazali z rezultati, pa se ima za vse najslabše. Zato se tisto kar nekaj realno zmore iz Slovenije slej kot prej tudi pobere. Retardi pa lajnate po staro.
Sam sem tudi že kar dolgo uporabnik različnih dating aplikacij: Ona-on, Najdi-ljubezen, Tinder, Facebook dating, Badoo, Twoo itd. Nekatere aplikacije danes več niti ne obratujejo. V tem času sem videl že nešteto ženskih profilov (med njimi ženske, za katere VEM, DA IŠČEJO resno zvezo), verjetno sem lajkal več tisoč žensk, probal sem marsikateri mit. Na koncu sem prišel do tega zaključka: Ženska išče moškega, ki bo na pogled simpatičen (lep nasmeh, ne plešast), fit postava z nekaj mišicami, obstajati morajo skupni hobiji, smisel za humor je obvezen, mora pa tudi biti iz njenega kraja. Problem je, ker takšen moški morda ne sploh ne obstaja. Zato so na portalih ene iste ženske… po nekaj tednih uporabe ji dopizdi, ker ni nobenih rezultatov, zato se za nekaj mesecev pobere iz spoznavnega portala in proba spoznavanje v živo – ko tudi tam ni nobenih rezultatov, se znova vrne na portal z upanjem, da bo zdaj kaj več sreče.
Moja taktika je sledeča: Imam 4 slike: Na prvi sem slikan nekje na morju, vendar ne kažem mišic, ampak v roki držim sladoled, v ozadju pa morje. Zakaj morje? Ker veliko žensk ima med zanimanji “morje in plaža”. Na drugi sem slikan nekje v hribih. Zakaj hribi? Ker veliko žensk pravi, da rade hodijo v hribe. Na tretji sem slikan na znani turistični destinaciji v tujini. Zakaj tujina? Ker veliko žensk ima med zanimanji “potovanja”. Četrta slika pa me predstavlja v družbi? Zakaj družba? Ker ženske rade vidijo, da se tip zna tudi družiti. S slikami torej kar veliko povem. Sicer se mi že dela pleša, vendar se to na slikah da lepo zakamuflirati, na primer: slika v zimskem času s kapo na glavi. Golote ne kažem na nobeni sliki. Tudi avtov nimam na slikah. Profil imam povsod maksimalno izpolnjen, vmes sem kdaj plačal tudi kakšno članarino. Ženske menda padajo na denar? Kjer je ta opcija, imam označen “odličen zaslužek” – kar je tudi res, saj sem s svojo plačo kar zadovoljen. Že med opis probam vriniti nekaj humorja. Prvo sporočilo je vljudno, slovnično pravilno, nekaj stavkov (ne samo: Hej, kako si?), vključim kakšno vprašanje ali probam pristopiti humoristično. Ker ženske ne iščejo ons in fwb, sem kakšni tudi poudaril, da me samo sex ne zanima, ampak iščem več kot samo to. Sem torej vljuden, nekoliko humorističen, pokažem zanimanje za žensko in sem to kar sem (tudi na slikah ne probam biti nekaj, kar nisem). Možna sta dva izida – ali sporočilo (niti drugo, niti tretje) sploh nikoli ni prebrano, ali pa naslednji dan pod mojim tekstom piše “sporočilo je bilo prebrano”, odgovora pa ni. Mislim, da je problem v tem, ker žensk iz mojega kraja ni veliko, pol ure vožnje pa je za marsikatero že preveč. Ne vidim, da bi bil problem v samem profilu ali mojem pristopu do žensk. Včasih so se mi odzvale vsaj Japonke ali Rusinje, zdaj pa niti tega ni več.
profesionalec912, 06.04.2025 ob 23:31
Sam sem tudi že kar dolgo uporabnik različnih dating aplikacij: Ona-on, Najdi-ljubezen, Tinder, Facebook dating, Badoo, Twoo itd. Nekatere aplikacije danes več niti ne obratujejo. V tem času sem videl že nešteto ženskih profilov (med njimi ženske, za katere VEM, DA IŠČEJO resno zvezo), verjetno sem lajkal več tisoč žensk, probal sem marsikateri mit. Na koncu sem prišel do tega zaključka: Ženska išče moškega, ki bo na pogled simpatičen (lep nasmeh, ne plešast), fit postava z nekaj mišicami, obstajati morajo skupni hobiji, smisel za humor je obvezen, mora pa tudi biti iz njenega kraja. Problem je, ker takšen moški morda ne sploh ne obstaja. Zato so na portalih ene iste ženske… po nekaj tednih uporabe ji dopizdi, ker ni nobenih rezultatov, zato se za nekaj mesecev pobere iz spoznavnega portala in proba spoznavanje v živo – ko tudi tam ni nobenih rezultatov, se znova vrne na portal z upanjem, da bo zdaj kaj več sreče.
Moja taktika je sledeča: Imam 4 slike: Na prvi sem slikan nekje na morju, vendar ne kažem mišic, ampak v roki držim sladoled, v ozadju pa morje. Zakaj morje? Ker veliko žensk ima med zanimanji “morje in plaža”. Na drugi sem slikan nekje v hribih. Zakaj hribi? Ker veliko žensk pravi, da rade hodijo v hribe. Na tretji sem slikan na znani turistični destinaciji v tujini. Zakaj tujina? Ker veliko žensk ima med zanimanji “potovanja”. Četrta slika pa me predstavlja v družbi? Zakaj družba? Ker ženske rade vidijo, da se tip zna tudi družiti. S slikami torej kar veliko povem. Sicer se mi že dela pleša, vendar se to na slikah da lepo zakamuflirati, na primer: slika v zimskem času s kapo na glavi. Golote ne kažem na nobeni sliki. Tudi avtov nimam na slikah. Profil imam povsod maksimalno izpolnjen, vmes sem kdaj plačal tudi kakšno članarino. Ženske menda padajo na denar? Kjer je ta opcija, imam označen “odličen zaslužek” – kar je tudi res, saj sem s svojo plačo kar zadovoljen. Že med opis probam vriniti nekaj humorja. Prvo sporočilo je vljudno, slovnično pravilno, nekaj stavkov (ne samo: Hej, kako si?), vključim kakšno vprašanje ali probam pristopiti humoristično. Ker ženske ne iščejo ons in fwb, sem kakšni tudi poudaril, da me samo sex ne zanima, ampak iščem več kot samo to. Sem torej vljuden, nekoliko humorističen, pokažem zanimanje za žensko in sem to kar sem (tudi na slikah ne probam biti nekaj, kar nisem). Možna sta dva izida – ali sporočilo (niti drugo, niti tretje) sploh nikoli ni prebrano, ali pa naslednji dan pod mojim tekstom piše “sporočilo je bilo prebrano”, odgovora pa ni. Mislim, da je problem v tem, ker žensk iz mojega kraja ni veliko, pol ure vožnje pa je za marsikatero že preveč. Ne vidim, da bi bil problem v samem profilu ali mojem pristopu do žensk. Včasih so se mi odzvale vsaj Japonke ali Rusinje, zdaj pa niti tega ni več.
A mi lahko zaupaš en primer tvojega humornega pristopa?
Anonimno 1434, 07.04.2025 ob 00:18
Na splošno velja, da v ribniku brez rib nima smisla ribariti. To še toliko bolj velja, če nisi edini ribič. Se pravi, da je treba ribariti kje drugje. Kvaliteta profila, vabe na trnku, pride do izraza šele, ko v ribniku plava dosti rib.
to je res,primer ona on…cela obalna regija ima aktivnih ene 30 žensk od 38 do 50 let ,itak starejša je ,ne ve niti kaj išče …Pa bodi ti všeč vsem ..pa tudi sam imaš kriterije ,je skoraj nemogoče ,še posebno v majhnih krajih…Ženske na dejtu iščejo privlačnost ,kemijo …šele potem naprej ..lažejo ,da izgled ni pomemben.Vsekakor moraš bit fit,urejen ,simpatičen ,..potem vzameš pot pod noge na 120 km razdalje ,če te ona želi ,tudi če izpolnjuješ kriterje ,ker si preveč oddaljen …Profil ženske ,meni je dovolj fotka za osebno ,ena z nasmehom ,pa opis postave ,drugo ,vidiš iz komunikacije …
zelo odvisno02, 07.04.2025 ob 14:19
to je res,primer ona on…cela obalna regija ima aktivnih ene 30 žensk od 38 do 50 let ,itak starejša je ,ne ve niti kaj išče …Pa bodi ti všeč vsem ..pa tudi sam imaš kriterije ,je skoraj nemogoče ,še posebno v majhnih krajih…Ženske na dejtu iščejo privlačnost ,kemijo …šele potem naprej ..lažejo ,da izgled ni pomemben.Vsekakor moraš bit fit,urejen ,simpatičen ,..potem vzameš pot pod noge na 120 km razdalje ,če te ona želi ,tudi če izpolnjuješ kriterje ,ker si preveč oddaljen …Profil ženske ,meni je dovolj fotka za osebno ,ena z nasmehom ,pa opis postave ,drugo ,vidiš iz komunikacije …
Ljudje morate spoznati, da ima vztrajanje, da živite kjerkoli ste že rojeni, razne minusu. Čim gre za manjši kraj, kar velja za celotno Slovenijo, že si hudo omejen tako kar se tiče žensk, profesionalnega razvoja in čega. Pa še od jezika ni zunaj meja nobene koristi. Vse ima svoje pluse in minuse. Vsaj pa naj oceni kaj je komu bolj pomembno.
Gaga, 07.04.2025 ob 20:38
Jaz se kar malo čudim odgovorom 1434, kje on živi, v paralelnem svetu? Koliko moških je lepih? Isto kot žensk, manj kot 15%. Ostali smo povprečni. Kdo si želi lepoto, ljudje si želijo resnost, odgovornost, čustveno stabilnost, normalnost.
Kaj ima s temo moja realnost, kje živim, itd?
Aja zanima vas le to kaj more biti z mano narobe, le kje moralm živeti, da sodobne dinamike parčkanja ne vidim tako kot si “normalni” domišljate, da je, čeprav že 10let niste bili na nobenem zmenku.