Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dating portali – kakšen profil naj ima moški?

Dating portali – kakšen profil naj ima moški?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1434, 07.04.2025 ob 21:32

Gaga, 07.04.2025 ob 20:38

Jaz se kar malo čudim odgovorom 1434, kje on živi, v paralelnem svetu? Koliko moških je lepih? Isto kot žensk, manj kot 15%. Ostali smo povprečni. Kdo si želi lepoto, ljudje si želijo resnost, odgovornost, čustveno stabilnost, normalnost.

Kaj ima s temo moja realnost, kje živim, itd?

Aja zanima vas le to kaj more biti z mano narobe, le kje moralm živeti, da sodobne dinamike parčkanja ne vidim tako kot si “normalni” domišljate, da je, čeprav že 10let niste bili na nobenem zmenku.

Džizs, to je bilo retorično in metaforično vprašanje, ko nekomu rečemo, pa kje ti živiš, s tem ne mislimo na katerem naslovu, ampak v kateri realnosti.

Vedno znova presenečen, kako eni ljudje vse dobesedno razumejo.

Klasično normie podjebavanje na finjaka…  😉

Amaterka636, 07.04.2025 ob 00:14

profesionalec912, 06.04.2025 ob 23:31

Sam sem tudi že kar dolgo uporabnik različnih dating aplikacij: Ona-on, Najdi-ljubezen, Tinder, Facebook dating, Badoo, Twoo itd. Nekatere aplikacije danes več niti ne obratujejo. V tem času sem videl že nešteto ženskih profilov (med njimi ženske, za katere VEM, DA IŠČEJO resno zvezo), verjetno sem lajkal več tisoč žensk, probal sem marsikateri mit. Na koncu sem prišel do tega zaključka: Ženska išče moškega, ki bo na pogled simpatičen (lep nasmeh, ne plešast), fit postava z nekaj mišicami, obstajati morajo skupni hobiji, smisel za humor je obvezen, mora pa tudi biti iz njenega kraja. Problem je, ker takšen moški morda ne sploh ne obstaja. Zato so na portalih ene iste ženske… po nekaj tednih uporabe ji dopizdi, ker ni nobenih rezultatov, zato se za nekaj mesecev pobere iz spoznavnega portala in proba spoznavanje v živo – ko tudi tam ni nobenih rezultatov, se znova vrne na portal z upanjem, da bo zdaj kaj več sreče.

Moja taktika je sledeča: Imam 4 slike: Na prvi sem slikan nekje na morju, vendar ne kažem mišic, ampak v roki držim sladoled, v ozadju pa morje. Zakaj morje? Ker veliko žensk ima med zanimanji “morje in plaža”. Na drugi sem slikan nekje v hribih. Zakaj hribi? Ker veliko žensk pravi, da rade hodijo v hribe. Na tretji sem slikan na znani turistični destinaciji v tujini. Zakaj tujina? Ker veliko žensk ima med zanimanji “potovanja”. Četrta slika pa me predstavlja v družbi? Zakaj družba? Ker ženske rade vidijo, da se tip zna tudi družiti. S slikami torej kar veliko povem. Sicer se mi že dela pleša, vendar se to na slikah da lepo zakamuflirati, na primer: slika v zimskem času s kapo na glavi. Golote ne kažem na nobeni sliki. Tudi avtov nimam na slikah. Profil imam povsod maksimalno izpolnjen, vmes sem kdaj plačal tudi kakšno članarino. Ženske menda padajo na denar? Kjer je ta opcija, imam označen “odličen zaslužek” – kar je tudi res, saj sem s svojo plačo kar zadovoljen. Že med opis probam vriniti nekaj humorja. Prvo sporočilo je vljudno, slovnično pravilno, nekaj stavkov (ne samo: Hej, kako si?), vključim kakšno vprašanje ali probam pristopiti humoristično. Ker ženske ne iščejo ons in fwb, sem kakšni tudi poudaril, da me samo sex ne zanima, ampak iščem več kot samo to. Sem torej vljuden, nekoliko humorističen, pokažem zanimanje za žensko in sem to kar sem (tudi na slikah ne probam biti nekaj, kar nisem). Možna sta dva izida – ali sporočilo (niti drugo, niti tretje) sploh nikoli ni prebrano, ali pa naslednji dan pod mojim tekstom piše “sporočilo je bilo prebrano”, odgovora pa ni. Mislim, da je problem v tem, ker žensk iz mojega kraja ni veliko, pol ure vožnje pa je za marsikatero že preveč. Ne vidim, da bi bil problem v samem profilu ali mojem pristopu do žensk. Včasih so se mi odzvale vsaj Japonke ali Rusinje, zdaj pa niti tega ni več.

A mi lahko zaupaš en primer tvojega humornega pristopa?

Amaterka, naj ti bo. Neka ženska je imela v opisu navedeno, da hoče čim prej na zmenek. Napisal sem ji: “Ne vem če upam s tabo na zmenek, ker nisi samo Metka, ampak tudi čista desetka.” Vidiš rimo v njenem imenu? Metka – desetka. Naslednji dan sva se že dogovarjala za zmenek. Ampak ženska je bila 150 km stran od mene in niti malo prilagodljiva. Če bi pokazala vsaj malo prilagodljivosti, bi sedel v avto in bi se dobila nekje na polovici. Da pa mi nekdo reče “ob tej uri pridi sem in sem” je no-go.

Ampak še zmeraj mislim, da so ženske osredotočene na svoj kraj in morda 2 sosednja. Večina jih je itak v LJ, magari najemnikov. Zakaj bi se ženska iz LJ dobivala s tipom iz Žalca, ko pa ima na izbiro 100 tipov, ki so ji bližje? Verjetno pa tudi nisem tako lep, da bi ženska tolerirala takšno daljavo ali pa bila pripravljena vsaj na spoznavanje.

Meni se je parkrat že zgodilo, da me je kakšna vprašala v stilu “aja, izviraš od tu, stanuješ pa verjetno v Ljubljani?” Ne miška, stanujem tu in tu, v Ljubljani pa sem samo občasno (zahtevan obisk delovnega mesta ali kakšni specifični opravki). Sposobni moški bežimo iz Ljubljane proti periferiji, kjer so stanovanja cenejša oz. dobiš več za isto ceno. Če je pa katera tako omejena, da moškega išče samo okoli svojega mesta oz. kakor pravite okoli Ljubljane, prav – srečno iskanje. Si ne predstavljam, da bi ostal v prestolnici samo zato, ker je tam največja masa ljudi in največ možnosti za spoznavanje.

resnica197, 08.04.2025 ob 20:09

Meni se je parkrat že zgodilo, da me je kakšna vprašala v stilu “aja, izviraš od tu, stanuješ pa verjetno v Ljubljani?” Ne miška, stanujem tu in tu, v Ljubljani pa sem samo občasno (zahtevan obisk delovnega mesta ali kakšni specifični opravki). Sposobni moški bežimo iz Ljubljane proti periferiji, kjer so stanovanja cenejša oz. dobiš več za isto ceno. Če je pa katera tako omejena, da moškega išče samo okoli svojega mesta oz. kakor pravite okoli Ljubljane, prav – srečno iskanje. Si ne predstavljam, da bi ostal v prestolnici samo zato, ker je tam največja masa ljudi in največ možnosti za spoznavanje.

Hja če nočeš živeti na podeželju oz. izven lj, potem jasno ne iščeš nekoga izven lj.. A ni logično? Mene recimo ne spraviš na podeželje. Sem odraščala tam in nimam nobenega namena ponoviti izkušnje. Če bi bil nekdo pripravljen se priseliti v lj ok, ma drugače pa škoda časa za nekaj kar nikoli ne bo.

Velika napaka Slovenk in Slovencev je, da Slovenijo vidijo v velikosti Nemčije ali Francije. Nihče se ne bi vozil pol ure stran… to je že, kot bi 2x prečkal državno mejo. Da ne omenjam tega, da marsikdo vidi samo prestolnico, vse ostalo pa je že podeželje. Kaj pa je narobe s Celjem, Koprom, Kranjem, Mariborom, Mursko Soboto, Novim mestom, Novo Gorico? To so prava mesta – sprejemljiva pretočnost prometa, lažje dosegljiva stanovanja, kolikor-toliko normalen narod. Iskati partnerja samo znotraj enega mesta je huda omejitev, sploh po 30. letu, ko je polovica ljudi že poparčkanih.

Profesionalec..s kje si pa ti? 🙂

aleks178012, 06.04.2025 ob 09:39

Za moškega je najbolje ,da se odstrani z vseh dating strani in se posveti sebi in svojim hobijem. Zakaj bi zgubljal dragoceni čas z impresioniranjem žensk na dating straneh? Si samo eden izmed tisočih ,ki ženskam vsakdan pisarijo in se jim vsiljujejo z sporočili. Te strani so itak tak narejene, da majo ženske nešteto možnosti in izbire in predvsem se gre za to ,da preživiš čimveč časa na teh straneh in celo plačaš za “več možnosti”. Isto se mi zdi na vseh aplikacijah ,ko moški pisarijo vsaki lepotici. Eden izmed stotih si ,ki ji pišejo vsak dan a res misliš da izstopaš? Naredi nekaj zase raje vsak dan

@aleks178012

Jep, res je.

profesionalec912, 07.04.2025 ob 23:17

Amaterka, naj ti bo. Neka ženska je imela v opisu navedeno, da hoče čim prej na zmenek. Napisal sem ji: “Ne vem če upam s tabo na zmenek, ker nisi samo Metka, ampak tudi čista desetka.” Vidiš rimo v njenem imenu? Metka – desetka. Naslednji dan sva se že dogovarjala za zmenek. Ampak ženska je bila 150 km stran od mene in niti malo prilagodljiva. Če bi pokazala vsaj malo prilagodljivosti, bi sedel v avto in bi se dobila nekje na polovici. Da pa mi nekdo reče “ob tej uri pridi sem in sem” je no-go.

Ampak še zmeraj mislim, da so ženske osredotočene na svoj kraj in morda 2 sosednja. Večina jih je itak v LJ, magari najemnikov. Zakaj bi se ženska iz LJ dobivala s tipom iz Žalca, ko pa ima na izbiro 100 tipov, ki so ji bližje? Verjetno pa tudi nisem tako lep, da bi ženska tolerirala takšno daljavo ali pa bila pripravljena vsaj na spoznavanje.

V tem je ravno catch.  Čim ima človek občutek, da lahko izbira med sto kandidati, bo težko opravičil vsak kompromis.  Gre v obe smeri.

Jaz, na primer, nisem želel 19letni malinovki, preverjeno aktualni kandidatki za Miss ‘25, plačati taksi za <10€, da se dobiva.  Verjetnost, da se izcimi kaj več, sem ocenil na majhno in se mi ni zdelo vredno zanjo zapravljati ne časa ne denarja.  Se pravi, da ne gre vedno le za to, da ima človek nujno ne vem koliko alternativ.  Dovolj je že, da oceniš, da je malo verjetno, da karkoli uspe.  Razlogi za takšno oceno pa so lahko marsikaj.

Medtem, ko me je ena ženska po par sporočilih prišla iz 200km oddaljenega kraja čakat na letališče brez da bi jaz za to sploh vedel, me jasno zgrešila, na koncu pa me je ob skoraj polnoči našla sredi mesta in čez pol ure je bila že akcija.  Temu se reče motivacija, lol.  Očitno je menila, da sem ne vem kaj.  In po svoje je imela kar prav, ker se je iz tistega izcimil en lep honeymoon.  Čeprav ona je imela še vse kaj drugega v mislih.

profesionalec442, 08.04.2025 ob 22:11

Velika napaka Slovenk in Slovencev je, da Slovenijo vidijo v velikosti Nemčije ali Francije. Nihče se ne bi vozil pol ure stran… to je že, kot bi 2x prečkal državno mejo. Da ne omenjam tega, da marsikdo vidi samo prestolnico, vse ostalo pa je že podeželje. Kaj pa je narobe s Celjem, Koprom, Kranjem, Mariborom, Mursko Soboto, Novim mestom, Novo Gorico? To so prava mesta – sprejemljiva pretočnost prometa, lažje dosegljiva stanovanja, kolikor-toliko normalen narod. Iskati partnerja samo znotraj enega mesta je huda omejitev, sploh po 30. letu, ko je polovica ljudi že poparčkanih.

Ni da se nočeš voziti na zmenek pol ure stran. Ampak ni na dolgi rok izvedljivo, če se pač ne želiš seliti. Nekateri pač vemo kje želimo živeti. Smo si tu ustvarili svoje. In nismo pripravljeni tega spremenit. Vsak se mora zavedati kaj mu je pomembno. Če veš da ne boš srečen nekje drugje, zakaj bi se v to situacijo sploh postavljal?

Pa če avta nimaš? Z javnim prevozom ni samo pol ure stran.

um, 09.04.2025 ob 08:15

Ni da se nočeš voziti na zmenek pol ure stran. Ampak ni na dolgi rok izvedljivo, če se pač ne želiš seliti. Nekateri pač vemo kje želimo živeti. Smo si tu ustvarili svoje. In nismo pripravljeni tega spremenit. Vsak se mora zavedati kaj mu je pomembno. Če veš da ne boš srečen nekje drugje, zakaj bi se v to situacijo sploh postavljal?

Ni treba se selit na zrela leta,se gre za druženje dopusti in vikendi ,je pa res,da je povezano z nekimi stroški , ti ne sme bit problem naredit 100 km …žal če si reven zna bit to problem…

zeloodvisno02, 09.04.2025 ob 08:54

Ni treba se selit na zrela leta,se gre za druženje dopusti in vikendi ,je pa res,da je povezano z nekimi stroški , ti ne sme bit problem naredit 100 km …žal če si reven zna bit to problem…

Ja če to iščeš. Če pa iščeš partnerja, nekoga s katerim bosta skupaj živela, ne se samo dobivala do smrti…..zakaj bi potem v to sploh šel? Če veš da to nočeš? Človek mora vedeti kaj želi. In potem delovati v skladu s tem. Ne razumem kaj je tu nerazumljivega. Meni se niti približno ni problem peljat kamorkoli za to da se dobim z nekom. Ampak zakaj bi se, če on že v štartu recimo reče da se ne bo selil in pričakuje da se bom jaz. Zakaj bi v to človek rinil če mu je jasno da ni zanj?

Ženske na srečanja gledate neprimerno bolj skozi prizmo končnega cilja.  Zato se dogaja, da ženska, če v tipu vidi dober potenciajal, da doseže kar si želi, končni cilj, potuje magari 10.000km.  Ampak šele, ko se “zresnijo”.  Medtem, ko jim je vse odveč, če v tipu ne vidijo ne vem kak potencijal za uresničitev svojih ciljev.

Mislim, da so ženske na splošno sila prilagodljive, ko imajo opravka s tipom, ki jim lahko nudi tisto kar si želijo.  Sicer pa jim je vse odveč in preveč.

Tu pa pridemo do realnosti današnjega časa, ko ženske same sebe doživljajo kot ne vem kaj in so prepričane, da si jih “zasluži” le tip, ki je 5 stopnic nad njimi.  Za vse ostale jim je vse odveč.

Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 16:24

Ženske na srečanja gledate neprimerno bolj skozi prizmo končnega cilja.  Zato se dogaja, da ženska, če v tipu vidi dober potenciajal, da doseže kar si želi, končni cilj, potuje magari 10.000km.  Ampak šele, ko se “zresnijo”.  Medtem, ko jim je vse odveč, če v tipu ne vidijo ne vem kak potencijal za uresničitev svojih ciljev.

Mislim, da so ženske na splošno sila prilagodljive, ko imajo opravka s tipom, ki jim lahko nudi tisto kar si želijo.  Sicer pa jim je vse odveč in preveč.

Tu pa pridemo do realnosti današnjega časa, ko ženske same sebe doživljajo kot ne vem kaj in so prepričane, da si jih “zasluži” le tip, ki je 5 stopnic nad njimi.  Za vse ostale jim je vse odveč.

Ja nekdo ki išče moža/resnega partnerja jasno gleda na cilj. Kar ne pomeni da išče višje od sebe. Išče tisto kar ve da hoče. Recimo zaradi mene je lahko zlat miljarder z ne vem čem še….jaz na vasi ne bi živela z njim. Torej zakaj naj grem tja iskat moža? Nima tistega kar hočem. Meni podobnega načina življenja. So stvari v katerih se lahko prilagodiš in so stvari v katerih se nočeš. Zrel človek pozna razliko in deluje v skladu s tem. Nezreli pa brez razmišljanja skačete v neke veze z ljudmi, s katerimi nimate istih ciljev, podobnih življenjskih stilov in na splošno ne dosti skupnega in potem cmerite ker se vam nekdo noče prilagodit in se svojim odpovedat.

um, 09.04.2025 ob 16:43

Ja nekdo ki išče moža/resnega partnerja jasno gleda na cilj. Kar ne pomeni da išče višje od sebe. Išče tisto kar ve da hoče. Recimo zaradi mene je lahko zlat miljarder z ne vem čem še….jaz na vasi ne bi živela z njim. Torej zakaj naj grem tja iskat moža? Nima tistega kar hočem. Meni podobnega načina življenja. So stvari v katerih se lahko prilagodiš in so stvari v katerih se nočeš. Zrel človek pozna razliko in deluje v skladu s tem. Nezreli pa brez razmišljanja skačete v neke veze z ljudmi, s katerimi nimate istih ciljev, podobnih življenjskih stilov in na splošno ne dosti skupnega in potem cmerite ker se vam nekdo noče prilagodit in se svojim odpovedat.

Ko bi zmogla na svet pogledati še iz kakšne druge perspektive kot striktno svoje, pa jasno ne zmoreš, bi spoznala, da je tip s katerim si debatirala enostavno pripravljen sprejeti razne kompromise, kar tebi, morda zaradi občutka izobilja izbire, pač ne pade na kraj pameti.  Namesto, da bi njegovo pripravljenost kompromisirati spoštovala, pa ga imaš za vse najslabše.

S tem, da je to hkrati tudi opozoril, da niti kasneje ni s tvoje strani za računati na kompromise.

Sicer pa gre za danes tipično žensko obnašanje, očitno tudi skozi moje bogate izkušnje z ženskami, nepripravljenost na kompromisiranje.  Gre za posledico dejstva, da ima zadnje desetletje, morda dve, kakor kje, skoraj vsaka ženska občutek neverjetne možnosti izbire in zaželjenosti, poleg tega pa je ves sistem v katerem živimo še nikoli ni bolj priviligiral.  Tudi zaradi tega so resne zveze s sodobno žensko postale nesmiselna pušotina, če si osveščen moški.

Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 17:25

Ko bi zmogla na svet pogledati še iz kakšne druge perspektive kot striktno svoje, pa jasno ne zmoreš, bi spoznala, da je tip s katerim si debatirala enostavno pripravljen sprejeti razne kompromise, kar tebi, morda zaradi občutka izobilja izbire, pač ne pade na kraj pameti.  Namesto, da bi njegovo pripravljenost kompromisirati spoštovala, pa ga imaš za vse najslabše.

S tem, da je to hkrati tudi opozoril, da niti kasneje ni s tvoje strani za računati na kompromise.

Ko si tako obseden s tem da vse veš o ženskah, da niti prebrat ne uspeš napisanega.

če on že v štartu recimo reče da se ne bo selil in pričakuje da se bom jaz.

Predlagam da si omisliš moškega 🙂

In ja ženske imamo izbiro. Nekatere. Zakaj te pa to tako moti pa moraš pri sebi razpucat. Jaz tvojih travm ker ne moreš določeni populaciji samo zato ker si se z lulčkom rodil več ukazovati kaj in kako naj živijo….ne mislim reševat. Za to obstajajo strokovnjaki. Al pa si psa omisli in mu ukazuj.

um, 09.04.2025 ob 18:31

Ko si tako obseden s tem da vse veš o ženskah, da niti prebrat ne uspeš napisanega.

če on že v štartu recimo reče da se ne bo selil in pričakuje da se bom jaz.

Predlagam da si omisliš moškega 🙂

In ja ženske imamo izbiro. Nekatere. Zakaj te pa to tako moti pa moraš pri sebi razpucat. Jaz tvojih travm ker ne moreš določeni populaciji samo zato ker si se z lulčkom rodil več ukazovati kaj in kako naj živijo….ne mislim reševat. Za to obstajajo strokovnjaki. Al pa si psa omisli in mu ukazuj.

Nobeno naključje ni, da si opranoglava feministka, možača.  Predlagam, da upoštevaš nasvet, ki si ga podelila meni.

Opranoglave woke feministke šele morate spoznati, da je moških, ki so vas pripravljeni resno vzeti izdneva v dan manj.

Vsak lahko svobodno fura svoje kriterije.  Jaz bi, da mi vsak dan v tednu druga 20letna lepotica pride spraznit jajca brez, da bi zato karkoli pričakovala.  Ti pa lahko sanjaš lepega supermana tvojih let, ki ti bo v domačem kraju serviral vse kar si kdaj sanjala in te doživljal kot “enakovredno”, če že ne “enako” partnerko.  In, hej, le pohvalim telahko, če ti to uspe.

Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 19:22

Opranoglave woke feministke šele morate spoznati, da je moških, ki so vas pripravljeni resno vzeti izdneva v dan manj.

Vsak lahko svobodno fura svoje kriterije.  Jaz bi, da mi vsak dan v tednu druga 20letna lepotica pride spraznit jajca brez, da bi zato karkoli pričakovala.  Ti pa lahko sanjaš lepega supermana tvojih let, ki ti bo v domačem kraju serviral vse kar si kdaj sanjala in te doživljal kot “enakovredno”, če že ne “enako” partnerko.  In, hej, le pohvalim telahko, če ti to uspe.

Večino žensk moški sploh zanimajo več ne. Ne vem zakaj grozite s tem da jih nihče menda noče. To vas skrbi, ne ženske. Moški niste zmožni živeti brez žensk. Ker jih ne morete dobiti zastonj jih pač plačujete. Da še to izgine….se vam sfuzla 🙂 Večini žensk pa ravno dol visi če nikoli več tiča ne vidijo.

get real, 09.04.2025 ob 19:25

Večino žensk moški sploh zanimajo več ne. Ne vem zakaj grozite s tem da jih nihče menda noče. To vas skrbi, ne ženske. Moški niste zmožni živeti brez žensk. Ker jih ne morete dobiti zastonj jih pač plačujete. Da še to izgine….se vam sfuzla 🙂 Večini žensk pa ravno dol visi če nikoli več tiča ne vidijo.

A ti sedaj kot neka predstavnica večine žensk trdiš, da vas moški več ne zanimajo?

Ker prezir, ki ga man hejterke čutite do moških, ker ne dobite tistega kar želite, še ne čuti “večina žensk”.

Aah

Moj sanjski moški nima nobenega profila..

To je pravi moški

Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 20:16

A ti sedaj kot neka predstavnica večine žensk trdiš, da vas moški več ne zanimajo?

Ker prezir, ki ga man hejterke čutite do moških, ker ne dobite tistega kar želite, še ne čuti “večina žensk”.

Zakaj pa potem jočete da nobene ne morte najdt? Da jih ni online. Ni nikjer menda :). Pa tako veselo klikate. En zadnjič napisal da ne vem kolk tisoč všečkov poslal ženskam online, niti ene reakcije. Ti trdiš pa da vas večina hoče 🙂 Na zanimiv način to kažejo 🙂

get real, 09.04.2025 ob 20:30

Zakaj pa potem jočete da nobene ne morte najdt? Da jih ni online. Ni nikjer menda :). Pa tako veselo klikate. En zadnjič napisal da ne vem kolk tisoč všečkov poslal ženskam online, niti ene reakcije. Ti trdiš pa da vas večina hoče 🙂 Na zanimiv način to kažejo 🙂

Kako ni tebi samo nič jasno… lol

Tako pa je zato, ker te resnica niti zanima ne.  Sicer pa jo tako ne želiš slišati.

Iz žensk se je naredilo prepotentne možače, samozaverovane, da jih še sam superman več ni vreden, če ni še lep servilnež.  Zato velike večine 95% moške populacije več niti registrirate ne.  Ne online, ne v vsakdanjem življenju.  Pa tudi, ko do česa pride, iščete dlako v jajcu, slej kot prej vas vse moti, ni dovolj dobro, itd, ker tipa že od samega začetka doživljate kot tolažilno nagrado.  Med preostalimi 5% vam pogojno zanimive moške populacije, pa je vse manj moških, ki so vas še vedno pripravljeni vzeti resno, ker nima več nobenega smisla.

New Report

Close