Dating portali – kakšen profil naj ima moški?
Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 20:56
get real, 09.04.2025 ob 20:30
Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 20:16
get real, 09.04.2025 ob 19:25
Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 19:22
Opranoglave woke feministke šele morate spoznati, da je moških, ki so vas pripravljeni resno vzeti izdneva v dan manj.
Vsak lahko svobodno fura svoje kriterije. Jaz bi, da mi vsak dan v tednu druga 20letna lepotica pride spraznit jajca brez, da bi zato karkoli pričakovala. Ti pa lahko sanjaš lepega supermana tvojih let, ki ti bo v domačem kraju serviral vse kar si kdaj sanjala in te doživljal kot “enakovredno”, če že ne “enako” partnerko. In, hej, le pohvalim telahko, če ti to uspe.
Večino žensk moški sploh zanimajo več ne. Ne vem zakaj grozite s tem da jih nihče menda noče. To vas skrbi, ne ženske. Moški niste zmožni živeti brez žensk. Ker jih ne morete dobiti zastonj jih pač plačujete. Da še to izgine….se vam sfuzla Večini žensk pa ravno dol visi če nikoli več tiča ne vidijo.
A ti sedaj kot neka predstavnica večine žensk trdiš, da vas moški več ne zanimajo?
Ker prezir, ki ga man hejterke čutite do moških, ker ne dobite tistega kar želite, še ne čuti “večina žensk”.
Zakaj pa potem jočete da nobene ne morte najdt? Da jih ni online. Ni nikjer menda :). Pa tako veselo klikate. En zadnjič napisal da ne vem kolk tisoč všečkov poslal ženskam online, niti ene reakcije. Ti trdiš pa da vas večina hoče Na zanimiv način to kažejo
Kako ni tebi samo nič jasno… lol
Tako pa je zato, ker te resnica niti zanima ne. Sicer pa jo tako ne želiš slišati.
Iz žensk se je naredilo prepotentne možače, samozaverovane, da jih še sam superman več ni vreden, če ni še lep servilnež. Zato velike večine 95% moške populacije več niti registrirate ne. Ne online, ne v vsakdanjem življenju. Pa tudi, ko do česa pride, iščete dlako v jajcu, slej kot prej vas vse moti, ni dovolj dobro, itd, ker tipa že od samega začetka doživljate kot tolažilno nagrado. Med preostalimi 5% vam pogojno zanimive moške populacije, pa je vse manj moških, ki so vas še vedno pripravljeni vzeti resno, ker nima več nobenega smisla.
In očitno nam je tako ok. Če ne bi bilo bi enega iz tiste 95% vzele. Se ti ne zdi? Pa smo očitno raje same. Nimamo mi s tem problemov. Zakaj je vam tako težko biti sami ne vem.
Zartrose, 06.04.2025 ob 19:31
“Brez pravega profile si lahko danes 2 meterski self-made multimilionar s 6packom, ne vem kakšno izobrazbo, kariero. in čudom pozitivnih lastnosti pa te celo podpovprečne ženske ignorirajo ne glede na to kaj jim napišeš.” tak sploh ne obstaja, ker so sami palčki naokoli, če se samo videza dotaknem.. kamoli da bi bil 2metrš z zvesto dušo v sebi. sicer pa tak povprečnic ne pogleda, zakaj bi jim na nekih portalih pisal??? isto kot un zdravnik ki si ga decembra omenjal. zdravniki imajo v službi ogromno žensk naokoli, od zdravnic, sester, reševalk, zdr. administratork, spremljevalk, fizioterapevtk, strežnic, kuharic-pa mu nobena ni všeč?? nio krive ženske, ampak moški mislijo, da jim najmanj 20 letna belučijeva pripada, kar je pa nemogoče, saj še ona ni že 40 let stara 20 let..
Zartrose
Točno to , kakšen dvometras lep moški, dajmo no, večina ljudi je povprečnih, tak kot ga opisuje 1434 najde partnerja takoj
Fora je, da ravno zaradi spoznanja, da ste ženske raje samske kot, da bi imela partnerja na vašem nivoju, ker se zaradi absurdnega precenjevanja domišlja te, da ste na nivoju moškega, ki je par stopnic nad vami, ne premorem nobenega sočutja, ko se pritožujete nad moškimi.
Kot rečeno, celo naš 2metraš, milijonar, s 6packom in nizom drugih objektivno pozitivnih lastnosti, ki ga uvršča jo med top promil zgornjega 1% vseh moških je za povprečno sodobno domišljavo možačo neviden, če ni za nameček tudi lepotec. Če pa bi se zmrdoval nad ločeno vrstnico s kakšnim otrokom od prej, na povprečni plač, ki bi ga v duhu namišljene “enakosti” še buzerirala, da naj opravi pol hišnih opravil, pa bi se sodobnim možačam prav utrgalo.
Jeba, ker se realnosti ne le ne zavedate. Samozaverovani ste v svoje blodnje. Medtem, ko realnosti niti slišati ne morete.
Če kaj bi tipu očitali, da je prasec, ker vas ne vzame resno.
Anonimno 1434, 09.04.2025 ob 22:18
Fora je, da ravno zaradi spoznanja, da ste ženske raje samske kot, da bi imela partnerja na vašem nivoju, ker se zaradi absurdnega precenjevanja domišlja te, da ste na nivoju moškega, ki je par stopnic nad vami, ne premorem nobenega sočutja, ko se pritožujete nad moškimi.
Kot rečeno, celo naš 2metraš, milijonar, s 6packom in nizom drugih objektivno pozitivnih lastnosti, ki ga uvršča jo med top promil zgornjega 1% vseh moških je za povprečno sodobno domišljavo možačo neviden, če ni za nameček tudi lepotec. Če pa bi se zmrdoval nad ločeno vrstnico s kakšnim otrokom od prej, na povprečni plač, ki bi ga v duhu namišljene “enakosti” še buzerirala, da naj opravi pol hišnih opravil, pa bi se sodobnim možačam prav utrgalo.
Jeba, ker se realnosti ne le ne zavedate. Samozaverovani ste v svoje blodnje. Medtem, ko realnosti niti slišati ne morete.
Če kaj bi tipu očitali, da je prasec, ker vas ne vzame resno.
Te pozitivne lastnosti moški vidite kot pomembne. Ne ženske. Ženske ne iščejo bogatih dvometrašov z ribežnom namest trebuha. Ti ni jasno in ti nikoli ne bo. Tiste ki pa iščejo takšne pa ne bodo gospodinje mu igrale pa še v šiht hodile. Noben miljonar ne išče gospodinje :). Jih zaposlijo. Resno. Grow up. To so tvoje sanje. Da bi imel eno ki bi isto v šiht hodila kot ti, pa še vse drugo naredila, da bi se ti lahko spočil in jo opazoval iz kavča, po možnosti da riba v oblekci french maid a? :). Čudaško da si sam res. Ni dosti križancev tvoje mame in prostitutke tam zunaj.
get real, 09.04.2025 ob 22:34
Te pozitivne lastnosti moški vidite kot pomembne. Ne ženske. Ženske ne iščejo bogatih dvometrašov z ribežnom namest trebuha. Ti ni jasno in ti nikoli ne bo. Tiste ki pa iščejo takšne pa ne bodo gospodinje mu igrale pa še v šiht hodile. Noben miljonar ne išče gospodinje :). Jih zaposlijo. Resno. Grow up. To so tvoje sanje. Da bi imel eno ki bi isto v šiht hodila kot ti, pa še vse drugo naredila, da bi se ti lahko spočil in jo opazoval iz kavča, po možnosti da riba v oblekci french maid a? :). Čudaško da si sam res. Ni dosti križancev tvoje mame in prostitutke tam zunaj.
Ti bi bila težko bolj delusional. Sicer si pa življenje milijonarjev predstavljaš kot tipični luzer.
Lepo je le to, da si potrdila kar že mesec dni ponavljam. Danes je lahko tip 2metraš, milionar s 6packom, pa še kaj zraven, pa se prepotentne moderne butare do njega obnašajo kot da jih ni vreden, če ni še a, b, c, …, ž. Potem se pa čudite, da vas le že naivneži resno jemljejo.
Jaz sem sepravkar prijavila na ona on. Nimam slike. Interesa kar nekaj… Zanimivo. Se opazujem, nisem se z nobenim govorila. Se mi ne zdi ful neke ponudbe. Bom probala enega na kavico povabit da vidim kaj bo. Dopisovat se mi ne da. Potovat mi ni problem. Jasno da ne glih v NG ali Tolmin ce sem v Celju.
Tisto vseckanje nocem delat, ful ponizujoce, kot v trgovini, saj nismo na placu… Groza! Kje so to pobrali?!
Mene poslusaj kako naj moski naredi Tinder profil. Vsaj jaz sem tako. Najprej izberes nekaj svojih raznolikih slik. Vsakdanje zivljenje, misticna, ena taka da izkazujes, da si socialen, ena ali dve z zenskami, ki so obvezno v ozadju. Le za ozadje..nato kupis Tinder plus, kjer lahko dajes neskonvno lajkov in tudi fiktivno menjujes lokacije. Nato pa imas 2 moznosti. Prva je malo zamudna. Pac ko si zvecer doma in npr gledas tv, le pritiskas like gumb vsak dan 30min. Pac cisto vse polajkas. Ekrana telefona sploh me pogledas. Druga, boljsa opcija pa je da reces prijatelju, da izdela program da ti aplikacija avtomatsko vse polajka, tako da ti s twm nimas cisto nic dela. Nato odpreš aplikacijo in pogledas koliko imas matchov. Ce sploh kaj. Ponavadi bolj malo.. Nato hitro izbrises zenske, ki ti niso ok. Tiste ki pa so za silo ali se boljse, pa jim pises.napises nekaj stavkov in pošlješ. Seveda napisano copiras in prilepis, tako da posljes vsem zenskam identicen tekst. Pocakas kak dan…nadaljujes pa pogovor kjer cim prej pricakujes date samo z zenskami, ki ti ustrezajo. Gres va vec dejtov naenkrat. Po vsem tem pa imas se vedno manj kot 10% da bos kaj imel s kako zensko. Mogoče ti celo ona ni vsec. Ampak ce si ze toliko truda vlozil, bos pac izvekel maksimum in bos sel na vse ali nic. Tako to delamo profesionalci…. Seveda pa imas vecje moznosti zunaj le pristopiti do zenske in ko nagovoriti.
Anonimno 111, 10.04.2025 ob 01:50
Mene poslusaj kako naj moski naredi Tinder profil. Vsaj jaz sem tako. Najprej izberes nekaj svojih raznolikih slik. Vsakdanje zivljenje, misticna, ena taka da izkazujes, da si socialen, ena ali dve z zenskami, ki so obvezno v ozadju. Le za ozadje..nato kupis Tinder plus, kjer lahko dajes neskonvno lajkov in tudi fiktivno menjujes lokacije. Nato pa imas 2 moznosti. Prva je malo zamudna. Pac ko si zvecer doma in npr gledas tv, le pritiskas like gumb vsak dan 30min. Pac cisto vse polajkas. Ekrana telefona sploh me pogledas. Druga, boljsa opcija pa je da reces prijatelju, da izdela program da ti aplikacija avtomatsko vse polajka, tako da ti s twm nimas cisto nic dela. Nato odpreš aplikacijo in pogledas koliko imas matchov. Ce sploh kaj. Ponavadi bolj malo.. Nato hitro izbrises zenske, ki ti niso ok. Tiste ki pa so za silo ali se boljse, pa jim pises.napises nekaj stavkov in pošlješ. Seveda napisano copiras in prilepis, tako da posljes vsem zenskam identicen tekst. Pocakas kak dan…nadaljujes pa pogovor kjer cim prej pricakujes date samo z zenskami, ki ti ustrezajo. Gres va vec dejtov naenkrat. Po vsem tem pa imas se vedno manj kot 10% da bos kaj imel s kako zensko. Mogoče ti celo ona ni vsec. Ampak ce si ze toliko truda vlozil, bos pac izvekel maksimum in bos sel na vse ali nic. Tako to delamo profesionalci…. Seveda pa imas vecje moznosti zunaj le pristopiti do zenske in ko nagovoriti.
To, da prevečim pošlješ enako sporočilo, je recept za to, da ti profil brez vsakega opozorila zbrišejo. Tudi, če si imel za eno leto v naprej plačano članarino. In ne le to. Z uporabljeno kreditno kartico lep čas več ne moreš kreirati novi profiilov. Celo svoje slike nekaj časa ne moreš uporabiti, če ti uspe kako drugače kreirati novi profil. Vem, ker so vse to iz,usili že prijatelji. Nekaj pa tudi sam.
Dokler ljudje ne bodo vedeli, kaj iscejo in pricakujejo od partnerja, doklet bodo mislili, da jih zunaj caka nekaj boljsega, do takrat bodo teli portali in na splosno dejting scena na psu.
Ja, zmeraj se bo nasel boljsi, lepsi, mlajsi. Zmeraj. Ne pomeni pa to, da se bos z njim tako dobro ujel kot z osebo, ki si jo dal na stranski tir, ker sam ne ves, kaj bi.
Zal so taki vzorci vidni predvsem pri “starejsih”. Namesto, da bi dali na neke druge kvalitete, ki so pomenbne v zivljenju, oni iscejo neko navidezno popolnost, hkrati pa niti sami nimajo kaj za ponuditi.
Pac ko si zvecer doma in npr gledas tv, le pritiskas like gumb vsak dan 30min.
boljsa opcija pa je da reces prijatelju, da izdela program da ti aplikacija avtomatsko vse polajka, tako da ti s twm nimas cisto nic dela
Seveda napisano copiras in prilepis, tako da posljes vsem zenskam identicen tekst
Ampak ce si ze toliko truda vlozil
Anonimno915, 10.04.2025 ob 07:09
Dokler ljudje ne bodo vedeli, kaj iscejo in pricakujejo od partnerja, doklet bodo mislili, da jih zunaj caka nekaj boljsega, do takrat bodo teli portali in na splosno dejting scena na psu.
Ja, zmeraj se bo nasel boljsi, lepsi, mlajsi. Zmeraj. Ne pomeni pa to, da se bos z njim tako dobro ujel kot z osebo, ki si jo dal na stranski tir, ker sam ne ves, kaj bi.
Zal so taki vzorci vidni predvsem pri “starejsih”. Namesto, da bi dali na neke druge kvalitete, ki so pomenbne v zivljenju, oni iscejo neko navidezno popolnost, hkrati pa niti sami nimajo kaj za ponuditi.
To, prepričanje, da jih zunaj čaka nekaj boljšega, bi naj bil problem 95% ženskam nevidne, ignoriranje, moške populacije?
Predpogoj za rešitev je, da družba s problem sploh registrira. Ker povprečni retard ostaja samozaverovani, da problema sploh ni. Nato je treba znati problem identificirati. Ne pa paušalne flance. Ampak, ker ni šans, da bi pro-ženske družba zmogla s prstom pokazati na tisto kar ne želi videti, bo še lep čas kvečjemu vse slabše.
Anonimno 1434, 10.04.2025 ob 17:19
To, prepričanje, da jih zunaj čaka nekaj boljšega, bi naj bil problem 95% ženskam nevidne, ignoriranje, moške populacije?
Predpogoj za rešitev je, da družba s problem sploh registrira. Ker povprečni retard ostaja samozaverovani, da problema sploh ni. Nato je treba znati problem identificirati. Ne pa paušalne flance. Ampak, ker ni šans, da bi pro-ženske družba zmogla s prstom pokazati na tisto kar ne želi videti, bo še lep čas kvečjemu vse slabše.
Ubogi diskriminirani moški, ki si ne morejo naklikat žene zaradi proženske družbe
Pravice so jim odvzete :). Pripada jim ženska
grozno, 10.04.2025 ob 17:33
Ubogi diskriminirani moški, ki si ne morejo naklikat žene zaradi proženske družbe
Pravice so jim odvzete :). Pripada jim ženska
Osveščeni se dobro zavedamo, da ste sodobne ženske skozi feministično propagando indoktrinirane v prezir do moških. Ne le do 95% “nezaželenih”. Iz drugih razlogov po večini prezira te celo večino preostalih 5%, ki ima kar si želite.
Včasih so bile ženske vzgojene v kooperativnost, za skupno preživetje, če že ne, da z moškim nekaj skupaj ustvarita.
V zadnjih desetletjih se je ženskam vse bolj šlo za okoriščanje skozi zvezo. Nič več za kooperacijo, skupno ustvarjanje, itd.
Medtem, ko se zadnjih deset let niti za to več ne gre. Danes gre za odkrito golo zavist do tega kar top moški imajo. Man hejterkam se več niti ljubezni ne da glumiti, da bi od njih kaj dobile. Postale so kot hrvaški turizem. Le denar pošljite, sicer pa raje vidimo, da ne pridete.
Tudi zato sodomnih žensk, indoktriniranih v feministično laži, osveščeni že dolgo ne jemljemo resno.
Anonimno 1434, 10.04.2025 ob 18:08
Osveščeni se dobro zavedamo, da ste sodobne ženske skozi feministično propagando indoktrinirane v prezir do moških. Ne le do 95% “nezaželenih”. Iz drugih razlogov po večini prezira te celo večino preostalih 5%, ki ima kar si želite.
Včasih so bile ženske vzgojene v kooperativnost, za skupno preživetje, če že ne, da z moškim nekaj skupaj ustvarita.
V zadnjih desetletjih se je ženskam vse bolj šlo za okoriščanje skozi zvezo. Nič več za kooperacijo, skupno ustvarjanje, itd.
Medtem, ko se zadnjih deset let niti za to več ne gre. Danes gre za odkrito golo zavist do tega kar top moški imajo. Man hejterkam se več niti ljubezni ne da glumiti, da bi od njih kaj dobile. Postale so kot hrvaški turizem. Le denar pošljite, sicer pa raje vidimo, da ne pridete.
Tudi zato sodomnih žensk, indoktriniranih v feministično laži, osveščeni že dolgo ne jemljemo resno.
Lahko filozofiraš kolikor želiš, dejstvo je da so bile včasih ženske v vezah zato ker so rabile biti, ker niso imele druge možnosti. Ne zato ker so bile včasih navdušene nad moškimi :). Sedaj pač večina ni več, imajo možnosti. In to vas na obrate spravlja. Ker očitno je edini način da pridete do ženske to da ji možnosti vzamete. Sama, prostovoljno se očitno nobena ne bo odločila za vas. Da bi se kdaj vprašali za kaj je verjetno preveč za pričakovat. Ker za nekatere se odločijo. Takšne ki imajo izbiro. V bistvu je 3/4 moških med 25-65 let v vezi. Ne niso tisti top 1% o katerem ti bluziš in katere samo moški vidite kot top, ne ženske. Očitno iščejo nekaj drugega. Nekaj kar ti nimaš. Nekaj kar sploh veš ne da obstaja zelo verjetno.
Število samskih moških se viša ja. Zadnje 10 let. V večini zato ker je ogromno priseljencev. 12% od teh samskih je priseljencev. Ostali ste samski dolgoročno zato ker razen klikanja po internetu in filozofiranju oz. kopiranju tistih ki služijo na račun vas, ne naredite čisto nič za to da bi imeli kakšno socialno življenje. Razumem da te jezi da ne moreš kot v spletni štacuni naročit ženske ki jo hočeš. Grozno je to. Res diskriminatorno. Vprašaj svojega očeta če si je naklikal tvojo mamo
grozno, 10.04.2025 ob 18:24
Lahko filozofiraš kolikor želiš, dejstvo je da so bile včasih ženske v vezah zato ker so rabile biti, ker niso imele druge možnosti. Ne zato ker so bile včasih navdušene nad moškimi :). Sedaj pač večina ni več, imajo možnosti. In to vas na obrate spravlja. Ker očitno je edini način da pridete do ženske to da ji možnosti vzamete. Sama, prostovoljno se očitno nobena ne bo odločila za vas. Da bi se kdaj vprašali za kaj je verjetno preveč za pričakovat. Ker za nekatere se odločijo. Takšne ki imajo izbiro. V bistvu je 3/4 moških med 25-65 let v vezi. Ne niso tisti top 1% o katerem ti bluziš in katere samo moški vidite kot top, ne ženske. Očitno iščejo nekaj drugega. Nekaj kar ti nimaš. Nekaj kar sploh veš ne da obstaja zelo verjetno.
Število samskih moških se viša ja. Zadnje 10 let. V večini zato ker je ogromno priseljencev. 12% od teh samskih je priseljencev. Ostali ste samski dolgoročno zato ker razen klikanja po internetu in filozofiranju oz. kopiranju tistih ki služijo na račun vas, ne naredite čisto nič za to da bi imeli kakšno socialno življenje. Razumem da te jezi da ne moreš kot v spletni štacuni naročit ženske ki jo hočeš. Grozno je to. Res diskriminatorno. Vprašaj svojega očeta če si je naklikal tvojo mamo
Mainstream propaganda te je lepo naučila. Sodobna ženska, osvobojena iz primeža zlobnega patriarhata. Ne, draga, indoktrinirana manhejterka.
Zdaj sem pa 100% prepričan, da nimam nobenih možnosti za kakšno žensko.
Prvič: Vsak dan sem starejši, kar pomeni manj las na glavi in še te postajajo sivi. Po postavi sem verjetno celo pod povprečjem. Ženskam tak verjetno nisem privlačen. Lahko pišete kar hočete, ampak vsi dobro vemo, da greš v vezo z nekom, ki te tudi po videzu privlači. Lahko si dober kot kruh, pa se nobena ne bo odločila zate, če ji nisi privlačen. Resna zveza ni samo sobivanje, ampak je tudi intimnost. Če ženske ne privlačiš toliko, da bi se stisnila k tebi, da bi ji bilo do spolnosti, potem si zanjo neuporaben pa imaš lahko 100 drugih pozitivnih lastnosti.
Drugič: Po 30+ so ljudje počasi že na svojem in se nihče ni pripravljen seliti kam drugam. Sigurno ne bom šel prodat svoje nepremičnine in se po možnosti še preselil v neko drugo regijo. Enako verjetno razmišlja tudi ženska mojih let, zato smo vsi precej omejeni.
Tretjič: Gibljem se v krogu, kjer je vsaj 85% moških. Kaj točno to pomeni, sigurno najdete v kakšni sosednji temi, samo pobrskajte malo. Boste rekli, naj službo zamenjam? Ne morem iti med medicinske sestre, če se mi o področju niti malo ne sanja. V področju kjer sem pa velikega števila žensk ni za pričakovati. Tudi hobiji so podobno naravnani. Lahko si najdem še 100 prijateljev, vendar dobivanje z njimi na pijači, ne nosi nobenih rezultatov.
Četrtič: Lahko imam jajca do tal in samozavest še meter iznad sebe, pa z nagovarjanjem in small talkom ne bom prišel nikamor. Ženske ne moreš po parih besedah vprašati: “Čuj, a bi ti bila moja?” Že za to, da jo spraviš na eno spoznavno kavo, jo moraš večkrat srečati. Nagovarjanje in small talk pa še ne pomeni, da boš zato žensko še kdaj srečal ali da se bo iz tega nevem kaj razvilo itd. Najprej se moraš gibati v pravih krogih (glej prejšnji odstavek).
Sto procent, 10.04.2025 ob 19:16
Zdaj sem pa 100% prepričan, da nimam nobenih možnosti za kakšno žensko.
Prvič: Vsak dan sem starejši, kar pomeni manj las na glavi in še te postajajo sivi. Po postavi sem verjetno celo pod povprečjem. Ženskam tak verjetno nisem privlačen. Lahko pišete kar hočete, ampak vsi dobro vemo, da greš v vezo z nekom, ki te tudi po videzu privlači. Lahko si dober kot kruh, pa se nobena ne bo odločila zate, če ji nisi privlačen. Resna zveza ni samo sobivanje, ampak je tudi intimnost. Če ženske ne privlačiš toliko, da bi se stisnila k tebi, da bi ji bilo do spolnosti, potem si zanjo neuporaben pa imaš lahko 100 drugih pozitivnih lastnosti.
Drugič: Po 30+ so ljudje počasi že na svojem in se nihče ni pripravljen seliti kam drugam. Sigurno ne bom šel prodat svoje nepremičnine in se po možnosti še preselil v neko drugo regijo. Enako verjetno razmišlja tudi ženska mojih let, zato smo vsi precej omejeni.
Tretjič: Gibljem se v krogu, kjer je vsaj 85% moških. Kaj točno to pomeni, sigurno najdete v kakšni sosednji temi, samo pobrskajte malo. Boste rekli, naj službo zamenjam? Ne morem iti med medicinske sestre, če se mi o področju niti malo ne sanja. V področju kjer sem pa velikega števila žensk ni za pričakovati. Tudi hobiji so podobno naravnani. Lahko si najdem še 100 prijateljev, vendar dobivanje z njimi na pijači, ne nosi nobenih rezultatov.
Četrtič: Lahko imam jajca do tal in samozavest še meter iznad sebe, pa z nagovarjanjem in small talkom ne bom prišel nikamor. Ženske ne moreš po parih besedah vprašati: “Čuj, a bi ti bila moja?” Že za to, da jo spraviš na eno spoznavno kavo, jo moraš večkrat srečati. Nagovarjanje in small talk pa še ne pomeni, da boš zato žensko še kdaj srečal ali da se bo iz tega nevem kaj razvilo itd. Najprej se moraš gibati v pravih krogih (glej prejšnji odstavek).
OK, res je kar si napisal …vse ,razen,če ful spustiš kriterije. Zato dosti takih hodi v Avstrijo,malo pogledat kako so narejene te lepotice ,niti ne seksajo ,kaka pijačka…
Brez kakšne velike spremembe boš do “partnerke” prišel le po kakšnem silnem naključju. Tako kot nenazadnje velika večina. Vedi pa, da so tvoje življenske okoliščine, plusi in minusi, ne glede na vse življenske okoliščine predvsem posledica lastnih odločitev. Vse od stroke, službe, bivališča, hobijev, družbe, itd. Če bi si življenje zastavil kako drugače, da bi bilo precej bolj naklonjeno “parčkanju”, bi zelo verjetno danes imel druge probleme.
In kaj sedaj? Samski stan je lahko problem, ko si še mlad, te razganja od testosterona in poln naivnih romantičnih idealov o zvezi med M in Ž. Ko pa enkrat prideš v leta, ko glava postane treznejša že zato, ker te od potrebe več ne razganja, pa še nekoliko manj naivno gledaš na MŽ odnose, se samski stan zdi vse boljša alternativa. Morda celo spoznaš kakšno srečo si imel, da si se izognil vsemu kar vidiš in slišiš od (nekoč) vezanih vrstnikov.
zeloodvisno02, 10.04.2025 ob 19:26
OK, res je kar si napisal …vse ,razen,če ful spustiš kriterije. Zato dosti takih hodi v Avstrijo,malo pogledat kako so narejene te lepotice ,niti ne seksajo ,kaka pijačka…
Torej ženske imajo previsoke kriterije in nerealna pričakovanja pravite. Moški si pa hodijo kurbe ogledovat kako ženske funkcionirajo in kakšne si želijo. Seveda potem od žensk ne pričakujejo da izgledajo kot te kurbe, so pa če je le možno device ali pa “nerabljene”, seveda še da postane super mama, gospodinja in denar drugače služi, ne na drugih tičih. Zelo realna pričakovanja
Da bi načrtno samo zaradi ženske hodil v neke tuje države, mi je čisto mimo ideja. Če pa se slučajno kdaj kje zapletem s kakšno tujko (pod pogojem, da je Evropejka), me to najbrž ne bi motilo. Kriterijev nimam visokih, saj sem pripravljen tudi kaj tolerirati.
Kolikor vem, so vsi poparčkani ljudje partnerja spoznali po nekem naključju. Res pa je, da imajo nekateri zelo veliko možnosti za takšno naključje, drugi pa minimalno. Vse je posledica lastnih odločitev oz. tega, kar si. Kakšno spremembo bi lahko (ali pa kdorkoli v podobni situaciji) vnesel v svoje življenje, mi pa res ni jasno. Doma med štirimi stenami se ne skrivam, drži pa, da mi življenjski stil (od službe do hobijev) ne omogoča hitrega spoznavanja.
“Lahko si dober kot kruh, pa se nobena ne bo odločila zate, če ji nisi privlačen.”
To je res, ampak spregledate dejstvo, da so ženske, še bolj kot moški, zelo raznolikih okusov, niso vsem všeč isti tipi, predvsem pa spregledate, da smo naravno sprogramirani za parčkanje, če damo 10 random moških in 10 random žensk na samotni otok, se bojo poparčkal med sabo.
Spregledate tudi dejstvo, da so ženske veliko manj vizualne kot moški, ženski je predvsem pomembna zgodba moškega, da ima nek svoj svet, zanimiv lajf, katerega del lahko ona postane.
Videz je pomemben, ampak niti približno ne toliko kot mislite, predvsem pa prav vsak lahko zdravo živi in hodi v fitnes in razvije nek svoj osebni stil in v enem letu je po videzu med top 5% tipov, večina po 35. letu so vampasti in dolgočasni za pogledat.
Bodite najboljša verzija samega sebe in potem pride tudi samozavest in pozitivna energija.
Jaz pa gledam, kako imajo ženske mojih let (36, kakšno leto gor ali dol) na dejting aplikacijah napisano, da pogosto ali vsakodnevno telovadijo. Sprašujem se, kje poleg hobijev najdejo čas še za telovadbo. Ali jim je telovadba hobi? Sam 8 ur preživim na šihtu, še pred tem gre 1 ura za zajtrk in priprave na šiht, 2 uri sem v prometu (vožnja na šiht in nazaj), 1 ura za naredit kak prehod, 1 ura za ukvarjanje s kakšnim drugim hobijem, če je treba v trgovino ali po kakih opravkih gre še 1 dodatna ura, 1 ura za večerjo in umivanje/tuširanje. Naenkrat je tu večer in zunaj se začne delati mrak. Ni mi jasno, kam ženske vrinejo še vsakodnevno telovadbo. Meni je dan že tako prekratek…
telovadba597, 10.04.2025 ob 21:57
Jaz pa gledam, kako imajo ženske mojih let (36, kakšno leto gor ali dol) na dejting aplikacijah napisano, da pogosto ali vsakodnevno telovadijo. Sprašujem se, kje poleg hobijev najdejo čas še za telovadbo. Ali jim je telovadba hobi? Sam 8 ur preživim na šihtu, še pred tem gre 1 ura za zajtrk in priprave na šiht, 2 uri sem v prometu (vožnja na šiht in nazaj), 1 ura za naredit kak prehod, 1 ura za ukvarjanje s kakšnim drugim hobijem, če je treba v trgovino ali po kakih opravkih gre še 1 dodatna ura, 1 ura za večerjo in umivanje/tuširanje. Naenkrat je tu večer in zunaj se začne delati mrak. Ni mi jasno, kam ženske vrinejo še vsakodnevno telovadbo. Meni je dan že tako prekratek…
Pa to je stvar discipline,vdsk bi moral naredit nekaj zase ,pol ure dnevno,sej ,vitke so res zunaj vsak dan,debele doma na kavcu….ok so tudi mamice ,ful zasedene ,za njih je res problem cas….
Ljudje že dolgo časa ne živimo na samotnem otoku kjer nas v parčkanje sili že gola želja po preživetju. Današnje življenske okoliščine širom razvitega zahoda bi bile težko bolj drugačne. Tako kot po stoletju feministične propagande, produkcije možač, miselnost sodobne ženske ne bi mogla biti bolj drugačna.