Najdi forum

kako spremeniti datoteko iz pdf v exe,…
na internetu so nekateri podatki napisane v takih mapah, ki jih moj računalnik kako ne podpira
imam pa čisto nov računalnik (moram reči da zelo dober)
hvala za odgovor

To je pa tako kot, če bi želela iz slikce napraviti program. :))
Za odpiranje pdf datotek potrebuješ le program Acrobat Reader, ki je brezplačen. Skratka nobeno pretvarjanje pdf datotek ni potrebno.

imam programček ki ti iz slikc nardi .exe 🙂

Pa ga naredi še iz pdf-a 🙂

😉

OK. Recimo, da ji bo uspelo narediti iz PDF EXE datoteko.
In potem? Kako se bo izvedla? Brez Readerja ne bo šlo. Kaj je torej cilj tega postopka? Pa še po mailu ga bo pogosto dobila nazaj, češ da vsebuje priponka virus.

Hehe Tajfun, ti pa enkol nisi zadovoljen a?

Ne boš pa verjel, kaj vse se da v exe spremenit in bistvo teh zadev spreminjanja v exe je prav ta, da ne potrebuješ dodatnega pregledovalnika. Tako nekako kot zip spremeniš v selfextract (exe) in za odpakirat ne rabiš nikakšnega winzipa ali podobnih zadev. In tako gledaš pdf dokument brez readerja, poslušaš mp3 brez playerja,….

Kam pa ne boš mogel takega dokumenta poslat po mailu je pa že drugo vprašanje.

Sem, sem zadovoljen, ko me kdo prepriča. Glej, bil sem trmast, saj po moji kmečki logiki, tako kreirana exe datoteke ne more odpreti pdf datoteke brez Acrobat Readerja.

Instaliral sem progi s tvojega linka in moja logika je potrjena.
Don’t Worry – Be happy! Se zgodi, a ne a ne, kot pravi Peterka?

Kot razumem vaše pisanje, se ne da pdf spremeniti tako da imam to v wordu? Namreč pišem diplomsko in sem naletela na ene podatke na internetu, ki sem jih odprla s adrobe. Tu vse lepo in prav. Samo rada bi eno slikico prekopirala v svojo nalogo, vendar mam problem saj copy past ne dela. Torej se to ne da izvest?

Pošlji mi pdf na zgornji mail povej, katero sliko želi, stran ali oznako slike… in dobiš nazaj.

Enga jurja pa en pir, pa lahk tvoja je za zmir.

lp Tajfun

hvala Tajfun sem uspela stvar prekopirati.

vsak dan vse bolj napredujem 🙂

Moje čestitke!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close