Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Datumska štampiljka

Datumska štampiljka

Ker imam dnevno ogromno prejete priporočene pošte, bi želela kupit datumsko štampiljko, pri kateri je datum izpisan v besedi. Ali to obstaja, kje se da nabavit in koliko stane?

Jaz sem jo nabavila v štampiljki, v kranju, pred leti. Stala je pomoje 10-15 eur, s tekstom po naročilu. navadne imajo v vsaki knjigarni.

V Kranju sem naročila tako, da izpiše PREJETO in številski datum (žal ni z besedo), si pa sam nastaviš. Navadne datumske sem pa videla tudi v Muelerju.

uf zdej pa še jaz neki vprašam, kje v lj delajo štampiljke s podpisom…da se ni treba vsakič podpisaovati ampak samo štampiljko rukneš…

Office 1 Superstore v BTC (zadaj za City Parkom). Naredijo štampilko po želji pa še drago ni.

Imaš prav takšno, ki ti odtisne, npr.: “tretji junij”? Se pravi, da obstajajo?

Štampiljke obstajajo vse sorte. mi imamo za našo firmo še logotip, pa dodaten tekst, datum je številčni npr. 3.6.2009, ne z besedo tretji junij 2009, verjamem pa , da bi lahko ustvarili tudi besednega, za pravo ceno, seveda. Jaz jih ponavadi kontaktiram na mejl, povem želje in mi takoj odgovorijo. Imamo tudi tako s podpisom, kot je ena spraševala, za račune je ok, ne vem pa če je to sploh veljavno za kake bolj pomembne dokumente. Evo mejl : stampiljka.kranj@k-print.si

Mi smo vse štampiljke v podjetju naročili tule – tudi tiste s podpisom za posameznike:

Pokliči na njihovo modro številko 080 za dodatne informacije, ker nimajo vsega na spletni strani. Izdelajo hitro in kvalitetno.

Poglej v BTC-ju http://www.logoplus.si

Poglej v BTC-ju www.logoplus.si[/url]

New Report

Close