Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Davčna blagajna in zobozdravstvo vpr. za BArco

Davčna blagajna in zobozdravstvo vpr. za BArco

Ali velja za zobozdravnike z koncesijo? Namreč tam še nikoli nisem prejela računa za opravljeno storitev.

Seveda velja, ze zdaj je veljalo, da ti mora izdati racun in tudi naprej ni prav nic drugace.

v kolikor ga ne dobim, če jih prijavim dobim kazen tudi jaz?

Če ti naredi storitev za doplačilo, mora imeti. Če pa dela samo tisto, kar krije zavarovalnica, pa ne.

Moj zobar (s koncesijo) vedno izda racun, tudi ko nic ne doplacam. Vidim, koliko je stalo in koliko krije obvezno in koliko prostovoljno zavarovanje.

Sprašujem ker ga nisem prejela še nikoli in vedno doplačala storitve.

Zobar MORA izdat račun za vse, kar ste plačali!!

Na računu mora biti točno razvidno, kaj je kasiral. (pa itak vas/nas bo nategnil).

Račun: ne samo 150 €…… in basta. Točno mora bit navedeni, kaj je teh 150 €.
– kateri materal (tu nas nategujejo ko magarce)
– pa še ene cake so!!!

Samo kdo si upa težit svojemu zobarju?? AAAAA? Da ti bo drugič na živo dregal v živec???

Tu naj stojijo inšpektorji pred vrati! Saj imajo vsi svoje ultra vile !!
Pa pri odvetnikih. Pa pri takih muzlarjih, ala svetovalcih…. sam to je prehudo za njih.

Rajši pred cvetličarno in pekarno, kjer itak ves kruh šenkajo drug dan! 🙁

Nikoli nisem dobila pravega računa( koncesija) en pildek, ki naj bi bil račun, brez zaporedne številke. Pa zgrožena sem bila, ko me je zelo bolelo in sem morala dobesedno prosjačiti za injekcijo, potem pa mi jo je zaračunala 10 evrov. Ali je treba pri koncesionarjih protibolečinsko injekcijo res doplačati ???

Sicer ne maram injekcij, vendar jih nisem se nikoli doplacala.

Tebi zobar seveda ni upal zaračunati, ker je vedel, da boš znorela:) Jaz pa poznam ogromno ljudi, ki se enostavno ne znajo in ne zmorejo postaviti zase in za svoje pravice, sploh pri zdravniku oz. zobozdravniku. Tako pač je pri nas, žal:(((

Tebi zobar seveda ni upal zaračunati, ker je vedel, da boš znorela:) Jaz pa poznam ogromno ljudi, ki se enostavno ne znajo in ne zmorejo postaviti zase in za svoje pravice, sploh pri zdravniku oz. zobozdravniku. Tako pač je pri nas, žal:((([/quote]

Glede na to, da je pred leti “padel” v skupino zobozdravnikov, ki so jim prekontrolirali poslovanje, previdevam, da enako obavnava vse svoje paciente, ne samo mene…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close