Najdi forum

davcna

Ne vem ce je vprasanje ravno za sem, pa vendar…..

Zanima me, kdo je bil – mislim da leta 1998 – ko je bil potres v Posocju, dolzan placati prispevek za Posocje? Od davcne sem namrec dobila obvestilo, da tega prispevka takrat nisem placala in da moram to poravnati sedaj – seveda z ogromnimi obrestmi. Naj povem da takrat nisem bila zaposlena, mislim pa da sem delala preko studentskega servisa. (nisem pa sigurna)
To obvestilo sem sedaj dobila prvic, zato sem kar malo sokirana nad tem – ne vem zakaj mi obvestila niso poslali prej??

Kdo je bil takrat dolzan placati?? Osebe nad 18 let, tudi nezaposleni ali kako??

Za kakrsne koli informacije se vam zahvaljujem!

Verjetno je na odločbi, s katero so vam naložili plačilo tega prispevka, v preambuli navedeno, na podlagi katerega predpisa ste k temu zavezani. Lahko pa tudi pokličete na davčno upravo in se pozanimate, kateri predpis je takrat to uredil in predvsem, zakaj šele zdaj neplačani prispevek terjajo.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close