Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Davek na gume, izpit za pse

Davek na gume, izpit za pse

Ja, pa kaj še?

Vsekakor sem za obvezen izpit za psa.

Odgovor na objavo uporabnika
se za, 05.03.2023 ob 21:39

Vsekakor sem za obvezen izpit za psa.

si pac idiot, si za izpite za idiote tudi?

Julij Cezar, 05.03.2023 ob 21:42

si pac idiot, si za izpite za idiote tudi?

Pa saj eni hodimo na izpite, čist koristna stvar. Imam rottweilerja in smo šli.na B BH.

– Prepovedat izmaličene pasme psov

– nakup psa le pod strogimi pogoji in izpitom

– Vsem ljubiteljem psov 1 mesec obveznega dela v klavnici.

Tudi jaz sem za izpit za lastnike psov. Skoraj vsak ima psa, večina pa ne zna z njim rokovat. Še dreka ne znajo pobrat kaj šele kaj drugega.

Davek na davek, od davka na davek davek in na ta davek davek kjer se vse skupaj potem obdavči.

davek na kurac davek na pičko in psičko

davek na hitrost, davek na počasnost, davek na dihanje, davek na pljuča, davek na možgane, davek na kri, davek na noge, davek na gledanje, davek na sluh, davek na čut in davek na neznanje pa še na znanje

plačaš da žviš plačaš da umreš

če si živ plačuješ če pa si mrtev pa za mrtvega tebe plačujejo drugi

zemlja slovenska pa vendar ni tvoja niti da se te pokoplje, če pa jo je treba branit pa je tvoja in si v prvi vrsti

Najprej naj se naredi izpit, kako bit primeren za starša, da se najprej vzgoji in kultivira ljudi.

Prof. D., 05.03.2023 ob 21:46

Davek na davek, od davka na davek davek in na ta davek davek kjer se vse skupaj potem obdavči.

davek na kurac davek na pičko in psičko

davek na hitrost, davek na počasnost, davek na dihanje, davek na pljuča, davek na možgane, davek na kri, davek na noge, davek na gledanje, davek na sluh, davek na čut in davek na neznanje pa še na znanje

plačaš da žviš plačaš da umreš

če si živ plačuješ če pa si mrtev pa za mrtvega tebe plačujejo drugi

zemlja slovenska pa vendar ni tvoja niti da se te pokoplje, če pa jo je treba branit pa je tvoja in si v prvi vrsti

pa saj vidis da tepcem brez davkov ni ziveti, ze tu gor so se nasli trije ki navijajo za nove davke in izpite

……ko sem pred leti pisal o noriji glede psov so se pa vsizgrazali ces kako terapvetski so psi…no ocitno so davki se bolj, ocitno bolj pomirjajo debile kot davki…

Anonimno 10651, 05.03.2023 ob 21:49

Najprej naj se naredi izpit, kako bit primeren za starša, da se najprej vzgoji in kultivira ljudi.

Imaš izpit da gobcaš po forumu?

Jaz bi nabil davek Darwinu, da ne bi več smetil po forumu

Rumena podmornica, 05.03.2023 ob 21:43

Pa saj eni hodimo na izpite, čist koristna stvar. Imam rottweilerja in smo šli.na B BH.

sem ti jat kriv ce si tepec?in zakaj tepec rabis rotweilerja?? imas mogoce credo ovc al zakaj ga imas?pasme psov so imele nekdaj svoj pomen in vlogo….zdaj so zgolj iskaz vase mentalne prizadetosti

anonimno775, 05.03.2023 ob 21:53

Jaz bi nabil davek Darwinu, da ne bi več smetil po forumu

U vrsto se postavi če bi mi rad škodil

Je to že v veljavi ali samo še dva blesava predloga?

Prof. D., 05.03.2023 ob 21:52

Imaš izpit da gobcaš po forumu?

Ti bi zagotovo rabil!

Čisto razumljivo! In prav je tako!

V SLO imamo nešteto goljufov, delo na črno, utaja davkov pri oddajanju nepremičnin, prodaja na kmetijah brez računa, prejemniki socialne pomoči…pa to.

V državni blagajni mora biti toliko in toliko denarja od davkov. Zaradi goljufov se mora davke pobrati nekje drugje. Tudi podražitve vsega so posledica goljufanja, dražje je, več davka gre v državno blagajno.

.https://youtube.com/shorts/QJuWBo4AB7M?feature=share

Hahaha, no, kaj vam govorim, ko obdavcujejo nepremicnine vsepovprek, da ne bo ostalo samo na tem!

Evo, zdaj davek na gume, ker kao onesnazujejo, kmalu bo tudi davek na superge, ker tudi te puscajo onesnazevalne sledi na asfaltu… 🤦‍♀️🤦‍♀️

Itak da ja! Kaj si pa mislil? Za delo s prizadetimi, zaostalimi, invalidi in podobno, moraš sigurno imeti za sabo šolanje. Pa tudi za delo s starejšimi v domu starejših.

Neprijavljena, 05.03.2023 ob 21:46

Tudi jaz sem za izpit za lastnike psov. Skoraj vsak ima psa, večina pa ne zna z njim rokovat. Še dreka ne znajo pobrat kaj šele kaj drugega.

In ti mislis, da bodo po izpitu pobirali drek? Jaz sem ga pobirala za svojim psom se pred 40 leti. Brez izpita.

dobičkarji, 05.03.2023 ob 22:48

Čisto razumljivo! In prav je tako!

V SLO imamo nešteto goljufov, delo na črno, utaja davkov pri oddajanju nepremičnin, prodaja na kmetijah brez računa, prejemniki socialne pomoči…pa to.

V državni blagajni mora biti toliko in toliko denarja od davkov. Zaradi goljufov se mora davke pobrati nekje drugje. Tudi podražitve vsega so posledica goljufanja, dražje je, več davka gre v državno blagajno.

Goljufi so tudi dela sposobni, ki vlecejo socialko in cakajo na socialno stanovanje.

Zakaj ne potamanimo pol tistih, za katere nam bojo obdavčili še lastni dr.ek?

Potres v Turčiji. V Ukrajini umirajo prostovoljno. Kaj, a ni vseeno? Človk je človk.

Na izpitu za psa te bodo učili pobirat dreke. A se hecaš?

vegan548, 05.03.2023 ob 21:45

– Prepovedat izmaličene pasme psov

– nakup psa le pod strogimi pogoji in izpitom

– Vsem ljubiteljem psov 1 mesec obveznega dela v klavnici.

Najprej boš moral prodajalcu pokazati, da imaš izpit za psa, šele potem ti bo prodajalec prodal psa.

Davek na gume, davek na dihanje, davek na davek… Seveda morajo uvajati nove davke…od kje pa naj dobijo denar, da bodo lahko v ozadju kradli, da bodo lahko povečali število zaposlenih v JU s svojimi kadri, futrali svoje nevladnike…

New Report

Close