Davek na gume, izpit za pse
Davek na davek, od davka na davek davek in na ta davek davek kjer se vse skupaj potem obdavči.
davek na kurac davek na pičko in psičko
davek na hitrost, davek na počasnost, davek na dihanje, davek na pljuča, davek na možgane, davek na kri, davek na noge, davek na gledanje, davek na sluh, davek na čut in davek na neznanje pa še na znanje
plačaš da žviš plačaš da umreš
če si živ plačuješ če pa si mrtev pa za mrtvega tebe plačujejo drugi
zemlja slovenska pa vendar ni tvoja niti da se te pokoplje, če pa jo je treba branit pa je tvoja in si v prvi vrsti
Prof. D., 05.03.2023 ob 21:46
Davek na davek, od davka na davek davek in na ta davek davek kjer se vse skupaj potem obdavči.
davek na kurac davek na pičko in psičko
davek na hitrost, davek na počasnost, davek na dihanje, davek na pljuča, davek na možgane, davek na kri, davek na noge, davek na gledanje, davek na sluh, davek na čut in davek na neznanje pa še na znanje
plačaš da žviš plačaš da umreš
če si živ plačuješ če pa si mrtev pa za mrtvega tebe plačujejo drugi
zemlja slovenska pa vendar ni tvoja niti da se te pokoplje, če pa jo je treba branit pa je tvoja in si v prvi vrsti
pa saj vidis da tepcem brez davkov ni ziveti, ze tu gor so se nasli trije ki navijajo za nove davke in izpite
……ko sem pred leti pisal o noriji glede psov so se pa vsizgrazali ces kako terapvetski so psi…no ocitno so davki se bolj, ocitno bolj pomirjajo debile kot davki…
Rumena podmornica, 05.03.2023 ob 21:43
Pa saj eni hodimo na izpite, čist koristna stvar. Imam rottweilerja in smo šli.na B BH.
sem ti jat kriv ce si tepec?in zakaj tepec rabis rotweilerja?? imas mogoce credo ovc al zakaj ga imas?pasme psov so imele nekdaj svoj pomen in vlogo….zdaj so zgolj iskaz vase mentalne prizadetosti
Čisto razumljivo! In prav je tako!
V SLO imamo nešteto goljufov, delo na črno, utaja davkov pri oddajanju nepremičnin, prodaja na kmetijah brez računa, prejemniki socialne pomoči…pa to.
V državni blagajni mora biti toliko in toliko denarja od davkov. Zaradi goljufov se mora davke pobrati nekje drugje. Tudi podražitve vsega so posledica goljufanja, dražje je, več davka gre v državno blagajno.
Neprijavljena, 05.03.2023 ob 21:46
Tudi jaz sem za izpit za lastnike psov. Skoraj vsak ima psa, večina pa ne zna z njim rokovat. Še dreka ne znajo pobrat kaj šele kaj drugega.
In ti mislis, da bodo po izpitu pobirali drek? Jaz sem ga pobirala za svojim psom se pred 40 leti. Brez izpita.
dobičkarji, 05.03.2023 ob 22:48
Čisto razumljivo! In prav je tako!
V SLO imamo nešteto goljufov, delo na črno, utaja davkov pri oddajanju nepremičnin, prodaja na kmetijah brez računa, prejemniki socialne pomoči…pa to.
V državni blagajni mora biti toliko in toliko denarja od davkov. Zaradi goljufov se mora davke pobrati nekje drugje. Tudi podražitve vsega so posledica goljufanja, dražje je, več davka gre v državno blagajno.
Goljufi so tudi dela sposobni, ki vlecejo socialko in cakajo na socialno stanovanje.